- 8 Aralık 2020
- 127
- 103
- 53
- 36
- Konu Sahibi irem irem kck
-
Merhaba yanıtınız için çok teşekkür ederimMerhabalaröncelikle daha yumurtlamanız olmamış ama t koyulasmaya başlamış öncekilere göre 12.gündesiniz zaten teste devam ✌
Öncelikle şunu söylemek isterim aynı durum bende de söz konusu yalnız değilsin o halde içine bi su serpelim degilmiMerhaba yanıtınız için çok teşekkür ederimbenim adetlerim hep çok düzenlidir, bende sadece telefon uygulaması ile yumurtlamayı takip ediyordum. Fakat 7-8 aydır deniyoruz olmadı. Bende ilk kez bu ay ovülasyon kullanmaya karar verdim.
Telefon uygulamasına göre yumurtlamam geçti. Fakat ovülasyon testi hala yumurtlama olmadığını gösteriyor. Neden teknolojiye bu kadar güvendim bilmem
değerlendir canım spermler 2, 3 gün kadar yaşıyor zatenEki Görüntüle 2799257
Kızlar son testi bugün yaptım bu akşamı değerlendirmeli miyim ?
yapmış canım degerlendir. ama yumurtanın catladıgını görmen lazım yani t siliklesene kadar teste devamKızlar, az önce yaptığım ovulasyon testi en altta yer alan. Acaba pik yapmış mı? Yorumlarsanız sevinirimEki Görüntüle 2799282
Evet kesinlikle evvela doktora gidip hem kadın hem erkek tahlillerini yaptırmalıÖncelikle şunu söylemek isterim aynı durum bende de söz konusu yalnız değilsin o halde içine bi su serpelim degilmibenim bu 4.ayım ve ovülasyon testini bu ay yaptım daha yumurtlamam olmadı bende bıraktım artık testi bu saatten yumurtlasam ne ? 2güne bir ilişkide yakalarsa yakalar.. beni daha cok stres yaptı cnku hergün silik çizgiyle kendime zindan ediyorum resmen adetlerim düzenlidir her ay olurum yani ama doktor kontrolü erken önlem şart bence her kadın için sonuçta planlı isteyerek bir gebelik yani doktor gitmek en saglıklısı ✌
Evet canım pik yani yumurtlama olmuş. Bazı insanlarda yumurtlama 2 gün sürermiş. Teste devam edip, tek çizgi görürsen çatlamayı da tespit etmiş olursunKızlar, az önce yaptığım ovulasyon testi en altta yer alan. Acaba pik yapmış mı? Yorumlarsanız sevinirimEki Görüntüle 2799282
Ben de 14-15-16 değerlendirirdim hep ama meğerse 19.gün yumurtlama oluyormuş benim. Belki de senin 20-22 falandır. Bi de burda duyduğuma göre her ay yumurtlama olmayabiliyormuş. Görene kadar mutlaka yap. Bu ay olmazsa diğer ay ki ovulasyon hangi günler iyice öğrenArkadaslar 18 şubatta adet oldum 4gün. 25subat yani adetin 8.günü ovülasyon testine basladım. Ve sonuc hala bu. Ilk defa deniyorum ve asırı stresli üzüntülü birsey yani o silik çizgihala yumurtlayamamısmıyım yoksa yumurtladmmı bılmıyorumkiiii.. benım gıbı kımler var yasamıs olanlar falan tecrübelerinizi dinlerimm:))
testim bitti 14lü almıstım bitti ve bıraktm yapmayı 2güne bir ılıskıye devam suanBen de 14-15-16 değerlendirirdim hep ama meğerse 19.gün yumurtlama oluyormuş benim. Belki de senin 20-22 falandır. Bi de burda duyduğuma göre her ay yumurtlama olmayabiliyormuş. Görene kadar mutlaka yap. Bu ay olmazsa diğer ay ki ovulasyon hangi günler iyice öğren
evet canım bide yarn yap bakalım testin suan pozitifOEki Görüntüle 2799466 kızlar bugün t daha koyu c’den bugün mü pik ? Yardımcı olur musunuz ?
Adetten sonraki 15. Günümevet canım bide yarn yap bakalım testin suan pozitifkaçıncı günün adetten sonraki?
Çok teşekkürler bugünde yaptım böyle çıktıyumurtlaman daha olmamış canım yapmaya devam ett çizgisi c ile aynı koyulukta veya daha koyu oldugunda testin pozitif demektir ama test yapmayı bırakmıcaksın yumurtanın catladıgını göreceksin yumurta çatlayınca t çizgisi siliklesiyor onu gördükten sonra testi yapmayı bırakabilirsin. yumurtlama günü ve sonraki catlayana kadar olan günleri değerlendir yumurtlama öncesi 2gün oncesinden de degerlendirmeye başla işini sağlama al cnku spermler 2, 3 gün canlı kalıyorlar
canım tam catlamamıs daha teste devamKızlar dün de yorumlamanız için koymuştum sizce hala yumurtlama devam mı yoksa çatlamış mı Eki Görüntüle 2799666
teste devamÇok teşekkürler bugünde yaptım böyle çıktı
Adetlerim düzensiz geçen ay olamamıştır doktora gittim progestan iğne verdim 13 şubatta oldum regl bu ay nolcak hiç bilmiyorumteste devamadettn sonraki kaçıncı gününüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?