Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testimi yorumlarmısınız*

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar öncelikle daha yumurtlamanız olmamış ama t koyulasmaya başlamış öncekilere göre 12.gündesiniz zaten teste devam
Merhaba yanıtınız için çok teşekkür ederim benim adetlerim hep çok düzenlidir, bende sadece telefon uygulaması ile yumurtlamayı takip ediyordum. Fakat 7-8 aydır deniyoruz olmadı. Bende ilk kez bu ay ovülasyon kullanmaya karar verdim.
Telefon uygulamasına göre yumurtlamam geçti. Fakat ovülasyon testi hala yumurtlama olmadığını gösteriyor. Neden teknolojiye bu kadar güvendim bilmem

Kızlar, az önce yaptığım ovulasyon testi en altta yer alan. Acaba pik yapmış mı? Yorumlarsanız sevinirim

Öncelikle şunu söylemek isterim aynı durum bende de söz konusu yalnız değilsin o halde içine bi su serpelim degilmi benim bu 4.ayım ve ovülasyon testini bu ay yaptım daha yumurtlamam olmadı bende bıraktım artık testi bu saatten yumurtlasam ne ? 2güne bir ilişkide yakalarsa yakalar.. beni daha cok stres yaptı cnku hergün silik çizgiyle kendime zindan ediyorum resmen adetlerim düzenlidir her ay olurum yani ama doktor kontrolü erken önlem şart bence her kadın için sonuçta planlı isteyerek bir gebelik yani doktor gitmek en saglıklısı

Evet kesinlikle evvela doktora gidip hem kadın hem erkek tahlillerini yaptırmalı Sonrasında biraz takdiri ilahi biraz nasip kısmet..
Benim yumurtlamam telefon uygulamasina göre geçti ama ben bu akşam yaptigim testte de yumurtlama görmedim.. Ben devam ediyorum teste
Hem öğreneyim farkındalığım olsun, testle birlikte bedenimi de gözlemleyeyim istedim.

Ben de 14-15-16 değerlendirirdim hep ama meğerse 19.gün yumurtlama oluyormuş benim. Belki de senin 20-22 falandır. Bi de burda duyduğuma göre her ay yumurtlama olmayabiliyormuş. Görene kadar mutlaka yap. Bu ay olmazsa diğer ay ki ovulasyon hangi günler iyice öğren

testim bitti 14lü almıstım bitti ve bıraktm yapmayı 2güne bir ılıskıye devam suan

Çok teşekkürler bugünde yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• 1077E80B-C099-4CAB-B65D-F7695106DDFE.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar sabah attığım testi tekrarladım ama silikleşmiş ben dün akşamı değerlendirmemiştim şansım gitti mi

Kızlar üsttekini sabah yaptım alttakini 4 gibi silikleşmiş mi çatladıysa şansımı kaybettim mi demek bu? Dün değerlendirmemiştik de yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…