Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde hamilelik öğrenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

limoncam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
129
38
98
36
Arkadaşlar merhaba . Adetime 5 gün var. 2 hafta önce yumurtlamayı görmüştüm. Ovulasyon testim bugunde pozitif. Sizce ovulasyon testinde hamilelik öğrenilirmi

Eklentiler

• 47740524-F714-4B04-8E7E-D01095B7A1C7.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 2.409
Öğrenen ler var bu şekilde tabiki ama ikinci bir yumurtlama da olabilir bu

Arkadaşlar merhaba . Adetime 5 gün var. 2 hafta önce yumurtlamayı görmüştüm. Ovulasyon testim bugunde pozitif. Sizce ovulasyon testinde hamilelik öğrenilirmi
Bunu ben de çok merak ediyordum. Adetime 4 gün kala normal gebelik testiyle hamileliğimi öğrendim. Elimde ovülasyon testi kaldı. Bir deneyeyim adetim iki gün geçti ve kan da verdim hamile olduğumu biliyorum bakalım nasıl çıkacak

Bugunü saymazsak 4 gün kaldı bemim adetime. Şimdi bişey farkettim. Sağ meme ucumun kenaeında parlaklık var. Tecrübeli gebeler bana yardımcı olurmusunuz

Ben de gebeligimi BAT’a 3 gun kala ovulasyon testiyle ogrenenlerdenim. Gorseli ekliyorum. Ertesi gun Predictor erken gebelik testi yapmistim. Bir an once gebelik testi yapin derim. Allah gonlunuze gore versin.

Eklentiler

• E7262782-23D5-489F-976F-A591B76FE585.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 2.582
vucut ısısı ve lh testı yumurtlamadan hamılelıge takıp edıldıgınde boyle bı grafık cıkmıs :) lh artmıyo esasen bhcg ıle karıstırdıgından test grafıkte yukselme yapıyo :) belkı yararı olur dıye paylasıyorum

Eklentiler

• yic9zk2797e41.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 2.491
  • d6bfcdf8e34f85838589024115b37aab.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 1.514
Ben de gebeligimi BAT’a 3 gun kala ovulasyon testiyle ogrenenlerdenim. Gorseli ekliyorum. Ertesi gun Predictor erken gebelik testi yapmistim. Bir an once gebelik testi yapin derim. Allah gonlunuze gore versin. ☺
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin analı babalı büyütsün sağlıcakla gelsin inşAllah gözünüz aydın bende evlat sahibi olmak isteyen biriyim hamilelerin duası kabul olur derler banada anne adaylarımız dua edebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…