- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- 53
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin analı babalı inşAllah.. Benim ovulasyon testinde ikinci çizgi silik çıktı yumurtlama günümden 1 hafta sonrakinde sizce normalmi ?Kızlar ben hamileyim ve ovülasyon testim de T çizgisi C sen koyu çıktı. Hiç inanmıyordum ovülasyondan gebelik öğrenme işine ama buna göre tutuyor gibi
Silik çizgi var sanki sen daha net görürsün cıplak gözleAnlamadım
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin analı babalı inşAllah.. Benim ovulasyon testinde ikinci çizgi silik çıktı yumurtlama günümden 1 hafta sonrakinde sizce normalmi ?
Amin inşAllah cümlemizden saolun güzel dilekleriniz için şu 1 hafta benim için çok önemli inşAllah vardır bekliyoruz bakalmAmiiiin, Allah razi olsun.
Rabbim size ve evlat isteyen herkese hayirlisiyla saglikli bir gebelik ve evlat sahibi olmayi nasip eylesin. Engellerin birbir tez vakitte kalkmasini nasip etsin. Hicbirimizin kucagini bos birakmasin insallah.
Ben silik çizgi görüyorumAnlamadım
Testi atmadıysan tekrar bakıp foto atar mısınAnlamadım
Bence var,erken gebelik testi yaparsan daha net çıkarBen başta görmedğimi sandım. Çöpe attımne biliyim işte
Merhaba prowomen adet de düzenliyormu acaba bilginiz varmıBirde prowomen vitamin içiyorum. Onun etkisi olabilirmi
Başka test yaptınız mı bu sabah?Ben başta görmedğimi sandım. Çöpe attımne biliyim işte
Ne zaman verdiniz? Sonuç ne zaman çıkacakmış birşey söylediler mi?Hayır yapmadım. Elimde gebelik testi yok. Kan verdim. Bilmiyorum artık.
Heyecanla sizin sonucu bekliyorum eğer regli olmazsam bende kan vermeyi düşünüyorumHayır yapmadım. Elimde gebelik testi yok. Kan verdim. Bilmiyorum artık.
Gebelik testi yapmadınız mı?Heyecanla sizin sonucu bekliyorum eğer regli olmazsam bende kan vermeyi düşünüyorum Eki Görüntüle 2675168 yumurtlamayı ayın 27 sinde görmüştüm, 10. Günü yani 6 ağustostan beri pozitif çıkıp duruyor
2 gün önce yaptım negatiftiGebelik testi yapmadınız mı?
Bugün yapmadınız? Eğer bugünde negatifse değerlendirin bu günleri derim.2 gün önce yaptım negatifti
Ayın 8.de de erken gebelik yapmıştım yine negatifti,elimde bir tane test var regl gecikmesini bekliyorum, valla 1 haftadır pozitif çıkıyor ovulasyon testi çatlama vs. görsem değerlendirecektim ama bekliyorum bugün tekrar yapmayı düşünüyorum ovulasyon testiniBugün yapmadınız? Eğer bugünde negatifse değerlendirin bu günleri derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?