Heyecanla sizin sonucu bekliyorum eğer regli olmazsam bende kan vermeyi düşünüyorum Eki Görüntüle 2675168
yumurtlamayı ayın 27 sinde görmüştüm, 10. Günü yani 6 ağustostan beri pozitif çıkıp duruyor
Merhabalar ayni durum bendede oldu 10. Günden sonra koyulasma var yeniden 3. Saniyede koyulasma basladi t cizgide ilk hemde. Regl günüm 20 eylül takipteyim bir umut
gebelik oldumu sizde durum nedir.
Yaa inşallah gebesindir tatlım, malesef bende olmadı ilk defa o ay reglim inanılmaz gecikti neden olduğunu anlamadım gebelik testide negatifti ama bir gün bekleyince pozitfi olmuştu ama değilmişim
Merhabalar ayni durum bendede oldu 10. Günden sonra koyulasma var yeniden 3. Saniyede koyulasma basladi t cizgide ilk hemde. Regl günüm 20 eylül takipteyim bir umut
gebelik oldumu sizde durum nedir.
Hadi hayırlısı canım halen teste devam ediyor musun koyu mu benimde 23 Eylül beklemedeyim, ovulasyon yapmayı düşünüyorum koyu çıkar mı diye merak ediyorum, dualarım seninle inşallah vardır bebişin seninledir
Merhaba adetime 2 gün kaldı 3 gundur ovulasyon testi yapıyorum ve T çizgisi çok koyu çıkıyor hepsindede yumurtalıklarımdada bir hareketlenmeye şişlik hissi karnımda göğüslerine aynı şekilde şiş ve acıyor sizce hamile mıyımdır fotoğrafları yukledım desteğinizeeee. Birde fenere ve catlatma ıgnesı kullandım polikistiktım