Evet varAynıyiz seninle. Bende 14 nisanda oldum benimde adet döngüm 36 37 günde bir gelir. Pco mi vardı sizde?
Teste devamMerhaba kızlar uzun süredir yazmıyordum topiğe. 2 aydır ev taşıma doktor kontrolleri vs derken bebek fikrini uzaklaştırdım 2 aydır aklımdan, streslerimi uzerimden attım ama korunmadım da tabiki. Bu ay da geçti artık diyorum önümüzdeki adetten sonra ovulasyona sanırım tekrar başlayacağımsizde durumlar nedir
Hayırlısı olsun hakkımızda bende adet olur olmaz devam edecegimTeste devam
Adetine cok var mi .. degerlendir günleriHayırlısı olsun hakkımızda bende adet olur olmaz devam edecegim
Adetime ne kadar var bilmiyorum desem yeridir. Gecen ay adet olmadim ve bu ay da gelen adetim 15 gün sürdü. Bi dengesizlik yaşıyorum bu aralar nedenseAdetine cok var mi .. degerlendir günleri
Ayrıca dünden beri kaşık agrilarim var. Bide yumurta akı gibi akıntı gördüm yani burda birisi kist olunca da böyle pozitif olacağını yazmıştı çok endişeliyim yardımcı olabilir misinizKizlar Çarşamba günü çatlatma iğnesi oldum Çarşamba perşembe cuma ilişki oldu. Testlerini atıyorum tek olan testin olduğu fotoğraf bugünden. Hala catlamadi mi acaba çarşambadan bu yana?
T cizgin soluklasacak normal durum ..Kizlar Çarşamba günü çatlatma iğnesi oldum Çarşamba perşembe cuma ilişki oldu. Testlerini atıyorum tek olan testin olduğu fotoğraf bugünden. Hala catlamadi mi acaba çarşambadan bu yana?
Evet biliyorum. Ama Çarşamba akşam 6da catlatma ignesi oldum. 36 saat sonra catliyorsa neden testte siliklesmedi onu anlayamadımT cizgin soluklasacak normal durum ..
Kasik agsrisi yumurta akı gibi akintilar doğal seyler .. yumurtlarken görülür. Cok iyi allahin lütfü bu akintilar spermi canlı tutmaya ve yerine ulaştırmak için yaratılmış...Ayrıca dünden beri kaşık agrilarim var. Bide yumurta akı gibi akıntı gördüm yani burda birisi kist olunca da böyle pozitif olacağını yazmıştı çok endişeliyim yardımcı olabilir misiniz
Igne olur olmaz çatlayacak diye niye umutlaniyirsun ki canim tohumutopraga atar atmaz çatlayıp yesermiyor.. çarşambayı sayma ..Evet biliyorum. Ama Çarşamba akşam 6da catlatma ignesi oldum. 36 saat sonra catliyorsa neden testte siliklesmedi onu anlayamadım
:)) Guldurdunuz beni ya sağolun. Çarşambadan sonra 36 saat olayında biraz beynimiz yandı. İçerde canlı kaliri da düşünerek Çarşamba perşembe cuma üst üste yaptık. Daha var mıdır siliklesmeye. Ben bekliyordum siliklesmesini aslında ama bı arkadaş kist olmuş olabilir ondan pik yapıyordur test diyince çok endişelendimIgne olur olmaz çatlayacak diye niye umutlaniyirsun ki canim tohumutopraga atar atmaz çatlayıp yesermiyor.. çarşambayı sayma ..
Aynen endişe etme ins hamilelik tutar ..:)) Guldurdunuz beni ya sağolun. Çarşambadan sonra 36 saat olayında biraz beynimiz yandı. İçerde canlı kaliri da düşünerek Çarşamba perşembe cuma üst üste yaptık. Daha var mıdır siliklesmeye. Ben bekliyordum siliklesmesini aslında ama bı arkadaş kist olmuş olabilir ondan pik yapıyordur test diyince çok endişelendim
Teşekkür ediyorum amin inşallahAynen endişe etme ins hamilelik tutar ..
Bende deKızlar bende halen gebelik olmadı
Neden olmuyor bilmiyorum 2 aydır düşünmemeye çalışıyorum korunmuyoruz da ama olmadı yaniBende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?