Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende yeni katildim size yarin gelcek ins testler baslicam eee anlamadigim sey hep ikini cizgi sizde hep silik mi cikiyor negatif olmasi icin hic cizgi cikmamasi gerekmiyormu hafif silik ciksa yaklaşıyor demiyormuyuz birde yumurtlama oldukdan sonrada silik olcak yaklasioyormu yoksa bitiyormu onu nasil yakaliyorsunuz adet sonrasi baslanmiyorsa teste tabi aklimda sorular olustu bakalim nolck

Merhaba kızlar uzun süredir yazmıyordum topiğe. 2 aydır ev taşıma doktor kontrolleri vs derken bebek fikrini uzaklaştırdım 2 aydır aklımdan, streslerimi uzerimden attım ama korunmadım da tabiki. Bu ay da geçti artık diyorum önümüzdeki adetten sonra ovulasyona sanırım tekrar başlayacağım sizde durumlar nedir

Teste devam

Kizlar Çarşamba günü çatlatma iğnesi oldum Çarşamba perşembe cuma ilişki oldu. Testlerini atıyorum tek olan testin olduğu fotoğraf bugünden. Hala catlamadi mi acaba çarşambadan bu yana?

Eklentiler

• IMG_20210814_125400.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20210813_151007.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 28
Kizlar Çarşamba günü çatlatma iğnesi oldum Çarşamba perşembe cuma ilişki oldu. Testlerini atıyorum tek olan testin olduğu fotoğraf bugünden. Hala catlamadi mi acaba çarşambadan bu yana?
Ayrıca dünden beri kaşık agrilarim var. Bide yumurta akı gibi akıntı gördüm yani burda birisi kist olunca da böyle pozitif olacağını yazmıştı çok endişeliyim yardımcı olabilir misiniz

Ayrıca dünden beri kaşık agrilarim var. Bide yumurta akı gibi akıntı gördüm yani burda birisi kist olunca da böyle pozitif olacağını yazmıştı çok endişeliyim yardımcı olabilir misiniz
Kasik agsrisi yumurta akı gibi akintilar doğal seyler .. yumurtlarken görülür. Cok iyi allahin lütfü bu akintilar spermi canlı tutmaya ve yerine ulaştırmak için yaratılmış...

Evet biliyorum. Ama Çarşamba akşam 6da catlatma ignesi oldum. 36 saat sonra catliyorsa neden testte siliklesmedi onu anlayamadım
Igne olur olmaz çatlayacak diye niye umutlaniyirsun ki canim tohumutopraga atar atmaz çatlayıp yesermiyor.. çarşambayı sayma ..

Igne olur olmaz çatlayacak diye niye umutlaniyirsun ki canim tohumutopraga atar atmaz çatlayıp yesermiyor.. çarşambayı sayma ..
:)) Guldurdunuz beni ya sağolun. Çarşambadan sonra 36 saat olayında biraz beynimiz yandı. İçerde canlı kaliri da düşünerek Çarşamba perşembe cuma üst üste yaptık. Daha var mıdır siliklesmeye. Ben bekliyordum siliklesmesini aslında ama bı arkadaş kist olmuş olabilir ondan pik yapıyordur test diyince çok endişelendim

Saliha40 testi aldığım sayfanın sahibine yazdım o da yumurtanın catladigini çatlatma iğnesinin etkisinden böyle pozitif olacağını iğne etkisi yavaş yavaş gidince siliklesecegini söyledi şimdi

Aynen endişe etme ins hamilelik tutar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…