Canım naptın son durumlar nedir?Bakalım bi adet olayım da tekrar başlayacağım 50 lik test alacağımsen ne yaptın canım degerlerin ne durumda
Merhaba ovulasyonda hangi günleri değerlendirdiniz acaba ? Çift çizgi ve silikleştiğini (çatlama)üst üste mi değerlendirdiniz? Sağlıkla kucağınıza alın inşCanım öncelikle ben çörek otu bal tarçın karışımının çok etkili olduğunu düşünüyorum adetin 2.gününden itibaren 10 gün içtim.Adet bitince yumurtlama masajını yaptım.Bunların ikisini yapmam bence etkili olduğu tabiki Allah nasip edecekmiş ama bunlarda vesile oldu diyelim.Ters ilişki pozisyonu var onu denedim en çok o şekilde olduğunu düşünüyorum.1 kere sabah ilişki oldu sabahları spermlerin daha iyi olduğunu duymuştum.İlişkiden sonra en az 2 saat kalkmadım tabi kalkınca da akan aktı ama ben içime sinsin diye yaptım.Bunları uyguladım canım başka ekstra bişey yapmadım.
Canım kesinleşti artık tekrar kan verdim dün negatif çıktı. Bu ayın 7 sinde kadın doğuma randevum var gidip bakacağım artık. Insallah bir sorun yoktur yumurtlaĺıklarmda falan. Bu arada gecikme 18 19 gün falan olduCanım naptın son durumlar nedir?
T cizgisinin c çizgisinden daha koyu oldugu günü (yumurtlama oluyor bu)ve sonraki 2 günü (çatlama) degerlendirmeniz gerekiyor.Merhaba ovulasyonda hangi günleri değerlendirdiniz acaba ? Çift çizgi ve silikleştiğini (çatlama)üst üste mi değerlendirdiniz? Sağlıkla kucağınıza alın inş
Merhaba. T cizgisinin c çizgisinden daha koyu olduğu günü ve sonraki 2 günü degerlendirmeniz gerekiyor.. bana sormamşsnz ama bilgi vereyim dedimMerhaba ovulasyonda hangi günleri değerlendirdiniz acaba ? Çift çizgi ve silikleştiğini (çatlama)üst üste mi değerlendirdiniz? Sağlıkla kucağınıza alın inş
Teşekkür ederim inşallah.Merhaba ovulasyonda hangi günleri değerlendirdiniz acaba ? Çift çizgi ve silikleştiğini (çatlama)üst üste mi değerlendirdiniz? Sağlıkla kucağınıza alın inş
Yok canım kötü düşünme bişey yoktur.Gecikme baya fazla yaa nedenini bende çok merak ettim.Canım kesinleşti artık tekrar kan verdim dün negatif çıktı. Bu ayın 7 sinde kadın doğuma randevum var gidip bakacağım artık. Insallah bir sorun yoktur yumurtlaĺıklarmda falan. Bu arada gecikme 18 19 gün falan oldu
Bundan 6, 7 ay önce yine böyle 20 günü bulmuştu gecikmesi doktor bisey yok demişti. Hamilelik düşündüğüm ay bukadar gecikmesi bilemedimm ya insallah yine birsey yokturYok canım kötü düşünme bişey yoktur.Gecikme baya fazla yaa nedenini bende çok merak ettim.
Aynıları geçen aylar bende oldu bu kadar çok gecikme olmadı ama ben kendimi bildim bileli adetim ya önce gelir yada aynı gün gelir.5 gün gecikme olduğu oldu canım.Hatta geçen ay daha oldu 3 gün gecikme.Bir yerde okumuştum vücudumuz kendini gebeliğe hazırladığı için oluyor diye inşallah öyle bişeydir seninde.Bundan 6, 7 ay önce yine böyle 20 günü bulmuştu gecikmesi doktor bisey yok demişti. Hamilelik düşündüğüm ay bukadar gecikmesi bilemedimm ya insallah yine birsey yoktur
Insallah öyledir ya bende bunu duymuştumAynıları geçen aylar bende oldu bu kadar çok gecikme olmadı ama ben kendimi bildim bileli adetim ya önce gelir yada aynı gün gelir.5 gün gecikme olduğu oldu canım.Hatta geçen ay daha oldu 3 gün gecikme.Bir yerde okumuştum vücudumuz kendini gebeliğe hazırladığı için oluyor diye inşallah öyle bişeydir seninde.
Ederim tabi canım.Rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallahInsallah öyledir ya bende bunu duymuştumdua et hamilelerin duası kabul olurmuş kuzum
Hayırlı haberler alırsın inşallah canımKızlar yarın 10 da randevum var. Durum nedir buraya yazarım..
Canım gittin mi Dr a sonuç ne oldu ?Kızlar yarın 10 da randevum var. Durum nedir buraya yazarım..
Gittim canım. Gebelik yok kesin. Adet söktürücü verdi adet olunca 2. Günü yine gidecegim hormon testi için. Ultrasonda da herhangi bir sıkıntı yoktuCanım gittin mi Dr a sonuç ne oldu ?
Hayırlısı canım inşallah yoktur strese kapılmaGittim canım. Gebelik yok kesin. Adet söktürücü verdi adet olunca 2. Günü yine gidecegim hormon testi için. Ultrasonda da herhangi bir sıkıntı yoktu
Kac gün gecikmis oldu şimdi acaba?Ben de hala olmadım kızlar ovulasyon testi stres yaptı bence bu ay
12 Nisan da oldum en son canım ama benim 38-40 günde bir oluyordum zatenKac gün gecikmis oldu şimdi acaba?
Aynıyiz seninle. Bende 14 nisanda oldum benimde adet döngüm 36 37 günde bir gelir. Pco mi vardı sizde?12 Nisan da oldum en son canım ama benim 38-40 günde bir oluyordum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?