Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ovulasyonda hangi günleri değerlendirdiniz acaba ? Çift çizgi ve silikleştiğini (çatlama)üst üste mi değerlendirdiniz? Sağlıkla kucağınıza alın inş

Canım naptın son durumlar nedir?
Canım kesinleşti artık tekrar kan verdim dün negatif çıktı. Bu ayın 7 sinde kadın doğuma randevum var gidip bakacağım artık. Insallah bir sorun yoktur yumurtlaĺıklarmda falan. Bu arada gecikme 18 19 gün falan oldu

Merhaba ovulasyonda hangi günleri değerlendirdiniz acaba ? Çift çizgi ve silikleştiğini (çatlama)üst üste mi değerlendirdiniz? Sağlıkla kucağınıza alın inş
T cizgisinin c çizgisinden daha koyu oldugu günü (yumurtlama oluyor bu)ve sonraki 2 günü (çatlama) degerlendirmeniz gerekiyor.

Merhaba. T cizgisinin c çizgisinden daha koyu olduğu günü ve sonraki 2 günü degerlendirmeniz gerekiyor.. bana sormamşsnz ama bilgi vereyim dedim

Reactions: fsp
Teşekkür ederim inşallah.Ben 12 ve 13 yumurtlama 14 çatlama görmüştüm.11-12-13-14 ü değerlendirdim ve testi bıraktım 14 ü son yaptım silikti bıraktım.

Reactions: fsp
Yok canım kötü düşünme bişey yoktur.Gecikme baya fazla yaa nedenini bende çok merak ettim.

Yok canım kötü düşünme bişey yoktur.Gecikme baya fazla yaa nedenini bende çok merak ettim.
Bundan 6, 7 ay önce yine böyle 20 günü bulmuştu gecikmesi doktor bisey yok demişti. Hamilelik düşündüğüm ay bukadar gecikmesi bilemedimm ya insallah yine birsey yoktur

Bundan 6, 7 ay önce yine böyle 20 günü bulmuştu gecikmesi doktor bisey yok demişti. Hamilelik düşündüğüm ay bukadar gecikmesi bilemedimm ya insallah yine birsey yoktur
Aynıları geçen aylar bende oldu bu kadar çok gecikme olmadı ama ben kendimi bildim bileli adetim ya önce gelir yada aynı gün gelir.5 gün gecikme olduğu oldu canım.Hatta geçen ay daha oldu 3 gün gecikme.Bir yerde okumuştum vücudumuz kendini gebeliğe hazırladığı için oluyor diye inşallah öyle bişeydir seninde.

Insallah öyledir ya bende bunu duymuştum dua et hamilelerin duası kabul olurmuş kuzum

Kızlar yarın 10 da randevum var. Durum nedir buraya yazarım..

Canım gittin mi Dr a sonuç ne oldu ?
Gittim canım. Gebelik yok kesin. Adet söktürücü verdi adet olunca 2. Günü yine gidecegim hormon testi için. Ultrasonda da herhangi bir sıkıntı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…