Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu dediğiniz ters ilişki pozisyonunu daha öncede okurken gördüm ama sormakta biraz ayıp olcak bilmiyorum tam olarak nasıl oluyor. İnternette arattım ama bulamadım çok alakasız şeyler çıktı

Ters iliski pozisyonu nasıl özelden atar misin

Ovulasyon testidir.
Kızlar perşembe catlama oldu böyle silik değildi ama .
Cuma cumartesi pazar hep böyle normal mi sizce

Eklentiler

• 20210530_141840.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 23
Bende hala adet olmayan ve kan testi vermekte direten bir deliyim

Geçen gün kan testi verdim demedin mi canım ben mi yanlış anladım
Evet verdim canım negatif çıktı. Hani yumurtlama görmedim ya belki geç döllenme olur geç yumurtladim da tutmuştur belki diye umutlandım yine iste

Evet verdim canım negatif çıktı. Hani yumurtlama görmedim ya belki geç döllenme olur geç yumurtladim da tutmuştur belki diye umutlandım yine iste
Belkide canım olabilir.Elinde ovülasyon testi kaldıysa denesene hala pik olmadı mı acaba

5. Gun 10. Gün falan basla diyorlar ya ben ne olur ne olmaz dedim erkenden basladim ertesi gün

Kizlar bu ay ne ovulasyom testi kaldı elimde ne de gebelik 30 testten sonra hic denemdim açıkçası keske devam etseydim
Belkide canım olabilir.Elinde ovülasyon testi kaldıysa denesene hala pik olmadı mı acaba

Erkende yumurtlanis olabilirsin ben erken yumurtladim rgl biter bitmez basladim.
Adet biter bitmez başladım ben canım. 30 tane testim vardi hepsini uyguladım

Senin yerinde olsam ezaneden bi 10 tane alırdım ovülasyon testi
Kizlar bu ay ne ovulasyom testi kaldı elimde ne de gebelik 30 testten sonra hic denemdim açıkçası keske devam etseydim

Adet biter bitmez başladım ben canım. 30 tane testim vardi hepsini uyguladım

Bakalım bi adet olayım da tekrar başlayacağım 50 lik test alacağım sen ne yaptın canım degerlerin ne durumda
En son cuma günü kan testinde 152 çıktı beta-hcg canım bi kaç gün sonra tekrar kan vericem artışına bakıcam.Kadın doğuma randevu aldım 14 üne en erken verdi.

Merhabalar, öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişiniz Rabbim isteyen herkese versin inşallah Bu yumurtlama masajı dediğiniz şey nasıl bişey, nasıl yapılıyor acaba ?

Merhabalar, öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişiniz Rabbim isteyen herkese versin inşallah Bu yumurtlama masajı dediğiniz şey nasıl bişey, nasıl yapılıyor acaba ?
Teşekkür ederim
YouTube de bir bebenin günlüğü sayfasında yumurtlama masajı var yazarsanız eğer orada videosunu izleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…