- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- 18
Ters iliski pozisyonu nasıl özelden atar misinCanım öncelikle ben çörek otu bal tarçın karışımının çok etkili olduğunu düşünüyorum adetin 2.gününden itibaren 10 gün içtim.Adet bitince yumurtlama masajını yaptım.Bunların ikisini yapmam bence etkili olduğu tabiki Allah nasip edecekmiş ama bunlarda vesile oldu diyelim.Ters ilişki pozisyonu var onu denedim en çok o şekilde olduğunu düşünüyorum.1 kere sabah ilişki oldu sabahları spermlerin daha iyi olduğunu duymuştum.İlişkiden sonra en az 2 saat kalkmadım tabi kalkınca da akan aktı ama ben içime sinsin diye yaptım.Bunları uyguladım canım başka ekstra bişey yapmadım.
Normal bn yumurtlama sonrasi 2 gun yaptim sonra biraktimOvulasyon testidir.
Kızlar perşembe catlama oldu böyle silik değildi ama .
Cuma cumartesi pazar hep böyle normal mi sizce
Erken yumurtladim 2 3 gün belki bir daha yumurtlarim diye birakamiyorumNormal bn yumurtlama sonrasi 2 gun yaptim sonra biraktim
İnsErken yumurtladim 2 3 gün belki bir daha yumurtlarim diye birakamiyorum
Bende hala adet olmayan ve kan testi vermekte direten bir deliyim
Geçen gün kan testi verdim demedin mi canım ben mi yanlış anladımBende hala adet olmayan ve kan testi vermekte direten bir deliyim
Evet verdim canım negatif çıktı. Hani yumurtlama görmedim ya belki geç döllenme olur geç yumurtladim da tutmuştur belki diye umutlandım yine isteGeçen gün kan testi verdim demedin mi canım ben mi yanlış anladım
Belkide canım olabilir.Elinde ovülasyon testi kaldıysa denesene hala pik olmadı mı acabaEvet verdim canım negatif çıktı. Hani yumurtlama görmedim ya belki geç döllenme olur geç yumurtladim da tutmuştur belki diye umutlandım yine iste
Erkende yumurtlanis olabilirsin ben erken yumurtladim rgl biter bitmez basladim.Belkide canım olabilir.Elinde ovülasyon testi kaldıysa denesene hala pik olmadı mı acaba
Belkide canım olabilir.Elinde ovülasyon testi kaldıysa denesene hala pik olmadı mı acaba
Adet biter bitmez başladım ben canım. 30 tane testim vardi hepsini uyguladımErkende yumurtlanis olabilirsin ben erken yumurtladim rgl biter bitmez basladim.
Kizlar bu ay ne ovulasyom testi kaldı elimde ne de gebelik30 testten sonra hic denemdim açıkçası keske devam etseydim
Adet biter bitmez başladım ben canım. 30 tane testim vardi hepsini uyguladım
Bakalım bi adet olayım da tekrar başlayacağım 50 lik test alacağımSenin yerinde olsam ezaneden bi 10 tane alırdım ovülasyon testi
En son cuma günü kan testinde 152 çıktı beta-hcg canım bi kaç gün sonra tekrar kan vericem artışına bakıcam.Kadın doğuma randevu aldım 14 üne en erken verdi.Bakalım bi adet olayım da tekrar başlayacağım 50 lik test alacağımsen ne yaptın canım degerlerin ne durumda
Merhabalar, öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişinizCanım öncelikle ben çörek otu bal tarçın karışımının çok etkili olduğunu düşünüyorum adetin 2.gününden itibaren 10 gün içtim.Adet bitince yumurtlama masajını yaptım.Bunların ikisini yapmam bence etkili olduğu tabiki Allah nasip edecekmiş ama bunlarda vesile oldu diyelim.Ters ilişki pozisyonu var onu denedim en çok o şekilde olduğunu düşünüyorum.1 kere sabah ilişki oldu sabahları spermlerin daha iyi olduğunu duymuştum.İlişkiden sonra en az 2 saat kalkmadım tabi kalkınca da akan aktı ama ben içime sinsin diye yaptım.Bunları uyguladım canım başka ekstra bişey yapmadım.
Teşekkür ederimMerhabalar, öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebişinizRabbim isteyen herkese versin inşallah Bu yumurtlama masajı dediğiniz şey nasıl bişey, nasıl yapılıyor acaba ?
Teşekkür ederimTeşekkür ederim
YouTube de bir bebenin günlüğü sayfasında yumurtlama masajı var yazarsanız eğer orada videosunu izleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?