- 5 Temmuz 2024
- 46
- 19
- 8
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test yaptınız mı yenidenUmut etmeden de olmuyor inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın![]()
Yaptım ama negatif çıktıtest yaptınız mı yeniden
tabi ki verin en kesin sonuç kan tahlili zaten gecikmeniz oldu muYaptım ama negatif çıktıyine de kan versem mi diye düşünüyorum
Lekelenmem oldu 21 den 24 e kadar lekelenmeyi saymazsak 10. Gün bugün gecikmenin 22 si regli günumdu yani olsa da çıkar mıydı geç döllenme falan oluyormus olabilir mi hala bilmiyorumtabi ki verin en kesin sonuç kan tahlili zaten gecikmeniz oldu mu
Sen ne durumdasin canımİnşallah![]()
Dün doktora gittim canım rahim de kalınlaşma varmış yumurtam çatlamış sıvı gördü ovülasyon akıntım da geliyor 2 gündür ilişkiye dikkat et bu ara dedi. Beta negatif çıktı söktürücü veremem bu durumuda beklemeni istiyorum dedi. Gebelikte de yumurta çatlar yerleşme olurken daha kolay ulaşmasını sağlar dedi.Sen ne durumdasin canım
İnşallah güzel haberler alırsın canım :)Dün doktora gittim canım rahim de kalınlaşma varmış yumurtam çatlamış sıvı gördü ovülasyon akıntım da geliyor 2 gündür ilişkiye dikkat et bu ara dedi. Beta negatif çıktı söktürücü veremem bu durumuda beklemeni istiyorum dedi. Gebelikte de yumurta çatlar yerleşme olurken daha kolay ulaşmasını sağlar dedi.
İnşallah canım sen ne yaptınİnşallah güzel haberler alırsın canım :)
Testler negatif canım bekliyorum şuan geç döllenme falan olma ihtimali var mıdır olsa çıkar mıydı şimdiye kafam karışıkİnşallah canım sen ne yaptın
Bence bi kan ver kuzum yada kontrole git için rahatlasın bu şekilde daha çok stres oluyor insan ister istemez kendimden biliyorum. Freely kaset test iyi miTestler negatif canım bekliyorum şuan geç döllenme falan olma ihtimali var mıdır olsa çıkar mıydı şimdiye kafam karışık
Düşünüyorum bende kan mi versem diyeBence bi kan ver kuzum yada kontrole git için rahatlasın bu şekilde daha çok stres oluyor insan ister istemez kendimden biliyorum. Freely kaset test iyi mi
Bence ver stres oluyorsun oda iyi değil etkiliyorDüşünüyorum bende kan mi versem diye
Ovülasyon silik canım. 14. Gün yap bide testKızlar benimde 2 gündür böyle çıkıyor ovulasyon testim gebelik testim dün negatifti dpo 11 deyim sizce var mıdır daha erken olduğu için mi gebelik testi negatif çıktı acaba
Eki Görüntüle 3652257
hemen çıktı kuruyunca daha belli olduDüşünüyorum bende kan mi versem diye
Ayy var sanki canım kaçıncı gündü gecikmenin bugünhemen çıktı kuruyunca daha belli oldu
6 7 canım. Ama dün sabah kan verdim 1,20 çıktı bugün yükselmiş olabilir mi kiAyy var sanki canım kaçıncı gündü gecikmenin bugün
Valla bilmiyorum ki canım testi tekrarla istersen varsa elinde6 7 canım. Ama dün sabah kan verdim 1,20 çıktı bugün yükselmiş olabilir mi ki