• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testiyle gebelik öğrenen var mı?

Benim testime de bakar mısınız pik değil sanırım di mi
IMG_1707.webp

Sen ne durumdasin canım
Dün doktora gittim canım rahim de kalınlaşma varmış yumurtam çatlamış sıvı gördü ovülasyon akıntım da geliyor 2 gündür ilişkiye dikkat et bu ara dedi. Beta negatif çıktı söktürücü veremem bu durumuda beklemeni istiyorum dedi. Gebelikte de yumurta çatlar yerleşme olurken daha kolay ulaşmasını sağlar dedi.

Dün doktora gittim canım rahim de kalınlaşma varmış yumurtam çatlamış sıvı gördü ovülasyon akıntım da geliyor 2 gündür ilişkiye dikkat et bu ara dedi. Beta negatif çıktı söktürücü veremem bu durumuda beklemeni istiyorum dedi. Gebelikte de yumurta çatlar yerleşme olurken daha kolay ulaşmasını sağlar dedi.
İnşallah güzel haberler alırsın canım :)

Testler negatif canım bekliyorum şuan geç döllenme falan olma ihtimali var mıdır olsa çıkar mıydı şimdiye kafam karışık
Bence bi kan ver kuzum yada kontrole git için rahatlasın bu şekilde daha çok stres oluyor insan ister istemez kendimden biliyorum. Freely kaset test iyi mi

Kızlar merhaba 19 eylül aşilama oldum.yarin regl günüm..2 gün önce ovalasyonum nerrdeyse hiç yoktu.bugün yaptim bu şekilde..varmı birşey..tüp bebek için iğneleri bile sipariş verdim.tutmaz aşilama diye..;(inş güzel bir haberdir..rabbim sen hepimize yardim et..dün yediğim yemek beni etkiledi midem hala kötü.karin ağrim var ..adet olurum diye düşündüm.bu beni şaşirtti.

Eklentiler

• Screenshot_20251002_120620_WhatsApp.webp
    Screenshot_20251002_120620_WhatsApp.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar benimde 2 gündür böyle çıkıyor ovulasyon testim gebelik testim dün negatifti dpo 11 deyim sizce var mıdır daha erken olduğu için mi gebelik testi negatif çıktı acaba
IMG_0652.webp

Back
X