Bozuk mu diye yaptım kuzum bidaha oda silik çıktı bekleyim bakalım bir kaç gün var elimde testlerValla bilmiyorum ki canım testi tekrarla istersen varsa elinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozuk mu diye yaptım kuzum bidaha oda silik çıktı bekleyim bakalım bir kaç gün var elimde testlerValla bilmiyorum ki canım testi tekrarla istersen varsa elinde
Tekrarla bakalım canım inşallah güzel haberler alırsınBozuk mu diye yaptım kuzum bidaha oda silik çıktı bekleyim bakalım bir kaç gün var elimde testler
İnşallah bakalım canım ben pek emin değilim amaTekrarla bakalım canım inşallah güzel haberler alırsın![]()
evet yükselir, ben ilk bebeğimde tüp bebek tedavisi görmüştüm test tarihim 1 ekimdi 28 ekimde sağlık ocağında tahlil verdim negatif çıktı 30unda 68 ile öğrenmiştim 2 gün sonra birden yükseldi6 7 canım. Ama dün sabah kan verdim 1,20 çıktı bugün yükselmiş olabilir mi ki
Canım senin kese gorundumuhayırlısı
Ooo maşallahevet yükselir, ben ilk bebeğimde tüp bebek tedavisi görmüştüm test tarihim 1 ekimdi 28 ekimde sağlık ocağında tahlil verdim negatif çıktı 30unda 68 ile öğrenmiştim 2 gün sonra birden yükseldi
Benim ovülasyon koyulaşmaya mı başlamış tekrar ya hiç bişey anlamadımTekrarla bakalım canım inşallah güzel haberler alırsın![]()
Ben göremedim canımKızlar gebelik testime de bakar mısınız çok silikte olsa bi çizgi var aslında prodoctor marka 5 dk sonra böyleydi bu resmide 10 dk sonra çekmiştim dpo 12 deyim şu an belli oluyor mu resimde bilmiyorum
Eki Görüntüle 3652695
Henuz degil. Dr ekim 10 gibi gel dedi.Canım senin kese gorundumu
Naptın canım durumlar neTekrarla bakalım canım inşallah güzel haberler alırsın![]()
Hala olmadım testte yapmıyorum artık dün çok az bi açık kahve iç çamaşırıma akıntı gelmiş gece adet olacak gibi sancı giriyor arada karnım da çok gergin ya adet olucam olmazsam da pazartesi bi kan vericem canımNaptın canım durumlar ne
çok oldu gecikmeli demiHala olmadım testte yapmıyorum artık dün çok az bi açık kahve iç çamaşırıma akıntı gelmiş gece adet olacak gibi sancı giriyor arada karnım da çok gergin ya adet olucam olmazsam da pazartesi bi kan vericem canım
Evet canım bugün 12. Günü gecikmeninçok oldu gecikmeli demi
Baya olmuş kuzum kistin falan var mıEvet canım bugün 12. Günü gecikmenin