Teşekkürler adetler düzensiz ya kendimi heveslendirmek istemiyorum ama bilemedimCnm adet tarihin geçmiş t ile c de aynı koyulukta bnce gebelik testi yap hemn derim
amin inşallah adetlerim düzensiz diye ümitlenmek istemiyorum ama inşallah öyledirGebelik testi yapın hamile olma ihtimalın yüksek canım
Yarın ilk idrarinizla gebelik testi yapın derimTeşekkürler adetler düzensiz ya kendimi heveslendirmek istemiyorum ama bilemedim
Buraya da yazın druumu merak ederim bnamin inşallah adetlerim düzensiz diye ümitlenmek istemiyorum ama inşallah öyledir
Merhabalar, ben hamile olduğumu idrar testiyle bugün öğrendim. Ovulasyon testinin gebeliği gösterdiği hakkında çok yazı okuduğum için denemek istedim ve hemen ardından ovu testi yaptım onda yumurtlama günü gibi koyuydu. Ovulasyon testi yüksek hormon yakaladığı için pik oldu. Umutlandırmak istemiyorum insan beklentiye giriyor ama Eğer yeniden yumurtlamıyorsanız Sizin de gebelik olabilir.Herkese merhaba adetlerim düzensiz oluyor ve gecikince merakımdan evde ovülasyon testi vardı yaptım böyle çıktı sizde bir ihtimal olabilir miadet tarihlerimi ve ovülasyon testin resmini atıyorum sizlere
Tamamdır teşekkürlerBuraya da yazın druumu merak ederim bn
Çok sevindim adınıza tebrikler sağlıkla gelsin resimler varsa atarmısınız testlerinizinMerhabalar, ben hamile olduğumu idrar testiyle bugün öğrendim. Ovulasyon testinin gebeliği gösterdiği hakkında çok yazı okuduğum için denemek istedim ve hemen ardından ovu testi yaptım onda yumurtlama günü gibi koyuydu. Ovulasyon testi yüksek hormon yakaladığı için pik oldu. Umutlandırmak istemiyorum insan beklentiye giriyor ama Eğer yeniden yumurtlamıyorsanız Sizin de gebelik olabilir.
Çok teşekkür ederimmm tabii atayımmmÇok sevindim adınıza tebrikler sağlıkla gelsin resimler varsa atarmısınız testlerinizin
Yaptınız mı testTamamdır teşekkürler
Bugünde yaptım ovülasyon yine böyle çıktıÇok teşekkür ederimmm tabii atayımmm
Evde test yok aldırdım kardeşime akşam yapıcam gelinceYaptınız mı test
Bende az önce yine yaptım 4 gündür aynı bu şekilde t c den köyü çıkıyor bende akşam gebelik testi yapacagimBugünde yaptım ovülasyon yine böyle çıktı
Sonucu benimlede paylaşırmısın merak ettim inşallah vardır ikimizdedeBende az önce yine yaptım 4 gündür aynı bu şekilde t c den köyü çıkıyor bende akşam gebelik testi yapacagim
Tabiki paylaşırım bende seni merak ettim bak görsel attım bugün 4 günü bu sekilde çıkıyor yumurtlama günüm 2 hafta önceydi yani.. yumurtlama günümde de değilim sadece goguslerim şişti ateş ve acı yapıyor benimde aklıma bu testi yapmak gelmiştiSonucu benimlede paylaşırmısın merak ettim inşallah vardır ikimizdede
Benim gögüste bi belirti yok sadece uyku hali çok halsizlik durgunluk var gebelik testi yapınca at banada hadi hayırlısı hakkımızdaTabiki paylaşırım bende seni merak ettim bak görsel attım bugün 4 günü bu sekilde çıkıyor yumurtlama günüm 2 hafta önceydi yani.. yumurtlama günümde de değilim sadece goguslerim şişti ateş ve acı yapıyor benimde aklıma bu testi yapmak gelmişti
Tabiki paylaşırım bende seni merak ettim bak görsel attım bugün 4 günü bu sekilde çıkıyor yumurtlama günüm 2 hafta önceydi yani.. yumurtlama günümde de değilim sadece goguslerim şişti ateş ve acı yapıyor benimde aklıma bu testi yapmak gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?