Ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler bakabilir mi lütfen 🙏🏻

Ateş ölçer varsa ateşine baksana kaç bazıları öyle takip ediyormuş ben anlamıyorum ama ölçtüm bugün 36.6 cıktı

Ateş gün içinde ölçümle anlaşılmaz kızlar ne olduğu.1 günlük ölçümlede pek anlaşılmaz önce vücudunuzu tanımanız lazım adet ateşiniz nasıl yumurtlama ateşiniz nasıl aylık grafiğiniz nasıl ilerliyor vs ve sabah yatakdan hiç kalkmadan dil altından olcmelisiniz.yumurtlamanizin 2 hafta önce olduğundan eminseniz eğer lh testlerinizde buna rağmen koyulasiyorsa git gide olabilir gebelik,ama adet duzensizligi var ve emin değilseniz yumurtlamanizdan belki yumurtlamada olabilir değerlendirin öyleyse, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Çok teşekkürler güzel bilgiler için hayırlısı inşallah vardır normalde benim şöyle oluyor mesela 10 kasım adet oldum 10 Aralık yumurtlama görüyorum 25 Aralık regl oluyorum bu şekilde en son 16 nisanda adet oldum 16 mayısta yumurtlama olmuş olsa bugün 29 Mayıs regl olmam lazımdı nasip artık

Anladım, evet bu şekildeyse eğer düzeniniz hep regl zamanınız gelmiş doğru inşallah vardır yumurtlama zamanlarınızı az çok anlayamiyormusunuz akıntı ağrı vs den.16 mayisda mesela varmiydi yumurtlama belirtileriniz.yada şu an nasıl adet olcak gibimisiniz yumurtlama zamanlari gibimi ? Ben kendimi artık o kadar iyi anlamaya baslamisdim ki takipden arastirmakdan 17.gun adet olmusdum (normalde 28 günlük dongum) ve adet olacağımı anlamisdim artık akintimin şeklinden stres vs malesef bazen etkiliyor vücudumuzu.umarim güzel şeyler olmusdur

Evet 16. Mayısta vardı akıntı şuan yok ama

Arkadaşlar merhaba yardım rica ediyorum hepinizden görseli koyuyorum adetimin birinci gününden itibaren saydığımda bugün 12.gun ovulasyon testlerime göre yumurtlamam başlamış mi degerlendirme zamanı mı lütfen cevap verin hanımlar sizi seviyorum

Kızlar yumurtlama olmuş mu acaba ?
Bugünü değerlendirmek mi gerekli ?

Eklentiler

• IMG_20220530_191612.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 54
Merhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba canım belirtiler çok benzer oluyormuş adet belirtisi ile net bir şey söylemek mümkün olmuyor ama ovulasyon testleri tam kızardıgı zaman testin yani gebeliğin olumlu olduğunu, hamile olduğunu yazan çok kişi okudum bir kaç gün daha bekle yeniden test yap bence ya da kan testi verebilirsin en garanti sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…