Ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler bakabilir mi lütfen 🙏🏻

Benim akıntım hep oluyor bundan da farkedemem sanırım :)) hatta bununla ilgili kadın doğuma gitmiştim test yaptırdım özelde doktor hiçbir problem görünmüyor bazı kadınların akıntı seviyesi daha yoğun ve sürekli olabiliyor demişti. Şu an dediğin krem yoğunluğunda akıntım var mesela. 3 gün kala erken gebelik testi ile yapayım bakalım bi. İnşallah vardır kuzum inşallah

Mrb benm adet 3 4 gun geçti bugun ovulasyon denedim 3. İdrar ile bu şekilde çıktı kasiklarimda ara ara agri oluyo akintim da var
Kuzum ovulasyondaki gebelik kontrol çizgisinden daha koyu çıkıyor ve gün gün iyice koyulaşıyor. Vücudumuzda biraz da olsa lh hormonu var adete yakın biraz belirgin çıkabiliyor. Yarın tekrar yap koyulaşma varsa gebelik olabilir ama adet geçmesine rağmen silik çıkmaz. Erken gebelik testi yap istersen

Eklentiler

• 5AD99CA7-46E6-4031-95B6-E22A6C3EED8A.webp
    85,9 KB · Görüntüleme: 57
İnşallah canım gönlünce olsunnnn Haber ver bana da

Hadi bakım bir umut alim gelim simdi yapsam cikarmi acaba ya

Yok cnm bembeyaz acaba sabah ac karnınami yapsam
Gülüm üzmek istemiyorum ama gebelik olsa adet gecikmesinde çıkmaması çok nadir bir durum. Şayet geç döllenme ise bilemem tabii. NIormalde adetin nasıldır? Akıntı durumun nedir? Akıntın varsa kıvamı nasıl? Yumurta akı gibi jel ise adetin yakındır. Süt beyazı krem yoğunluğu gibi kıvamlıysa gebelik olabilir. Benim yumurtlama günümden bu yana akıntım devam ediyor ben akıntımın farklılığından anlamıştım. 5+1 deyim hala geliyor akıntım

Kuzum adetim normal 1 gün gecikme yada one atar ama geçti akıntım beyaz krem ama sulu yumurtlama gec oldu diye tahmin ediyorum amann napim 4 senedir olmadi simdide bekleris

Kuzum adetim normal 1 gün gecikme yada one atar ama geçti akıntım beyaz krem ama sulu yumurtlama gec oldu diye tahmin ediyorum amann napim 4 senedir olmadi simdide bekleris
Gel döllenme de olabilir stres yaptığın için de gecikmiş olabilir canım

Gülüm ben de uzun zamandır deniyordum ama bu ay farklı iki şey yaptım. Anlatıyım sende dene belki yardımı dokunur. 1.si Yumurtlama günlerimde bu ay bank pozisyonunu değerlendirdik. 2. De yine sadece yumurtlama günlerimde yani yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve çatlama gününde Meryem ana otunu demledim soğuttum akşama kadar su diye onu içtim her gün taze yaptım. Yumurtayı kaliteli bir şekilde olgunlaştırıp döllenmeyi kolaylaştıryormuş. Ben farklı olarak sadece bu iki şeyi yapmıştım hangisinin faydası oldu İnan bilmiyorum, bank pozisyonunu atıyorum ekte

Eklentiler

• 734302C4-21E3-44EF-886F-B6D70CADC58B.webp
    23 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Cnm benim eşimde sıkıntı morfoloji ileri hizlilik sıkıntısı var ondan olmuyo ben ama genere meryem otunu deneyim belki yardımcı olur pozisyonu da deneyeyim simdi adet olup yumurtlamayi iple çekiyorum

Cnm benim eşimde sıkıntı morfoloji ileri hizlilik sıkıntısı var ondan olmuyo ben ama genere meryem otunu deneyim belki yardımcı olur pozisyonu da deneyeyim simdi adet olup yumurtlamayi iple çekiyorum
Sen elinden geleni yap kuzum pes etmek yok 🕊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…