Teşekkür ederim dönüşünüz için. Hayırlı haberler alabilmek duasıyla...Merhaba canım belirtiler çok benzer oluyormuş adet belirtisi ile net bir şey söylemek mümkün olmuyor ama ovulasyon testleri tam kızardıgı zaman testin yani gebeliğin olumlu olduğunu, hamile olduğunu yazan çok kişi okudum bir kaç gün daha bekle yeniden test yap bence ya da kan testi verebilirsin en garanti sonuç
AminTeşekkür ederim dönüşünüz için. Hayırlı haberler alabilmek duasıyla...
Amiiin, hayırlısıyla kolaylıkla inşallah. Allah aratmasın, Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...Aminhepimiz bekleyiş içerisindeyiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin kuzumm benim de adetime 7 gün kaldı erken gebelik testi aldım yapmayı düşünüyorum 4-5 gün kala ama korkuyorum hem yanıltmasından hem de negatif çıkmasından. Her ay umutlar daha çok tükeniyor.Amiiin, hayırlısıyla kolaylıkla inşallah. Allah aratmasın, Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
Gebelikte yumurtlama günü gibi net cıkıyo sizin ki normal çıkmış gebelik olsa böyle çıkmazdı yüne de kan verip en net şekilde öğrenirsinizMerhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.
Anladım, teşekkür ederim...Gebelikte yumurtlama günü gibi net cıkıyo sizin ki normal çıkmış gebelik olsa böyle çıkmazdı yüne de kan verip en net şekilde öğrenirsiniz
Merhaba canım, belirtilerin var mı? Varsa ne gibi değişikler seziyorsun? ben adetime dört gün kala yaptım silik de olsa çıkmıştı. Bu arada iki tane test yaptım ilki comfort ikincisi miratech di. Açıkçası comfort çok biliniyor ama ben miratech markasının daha hassas olduğunu gördüm. Kullanıcı önerisi olarak söylemek istedim :)Amin kuzumm benim de adetime 7 gün kaldı erken gebelik testi aldım yapmayı düşünüyorum 4-5 gün kala ama korkuyorum hem yanıltmasından hem de negatif çıkmasından. Her ay umutlar daha çok tükeniyor.
Merhaba canım, eğer yaptığın gebelik testi kaset test ise henüz çıkarmaz. Ben adetimin 4. Gün geçmesine rağmen erken gebelik testim belirgin silikti. Kaset daha geç algılıyor. Miratech erken gebelik testi öneriyorumMerhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.
Dün akşam erken gebelik testi de yaptım, negatif. Bugün kırmızılar geldi, malesef yine olmadı... Çok umutlanmıştım açıkçası, yerleşmeye çalışıyordur diye düşünmüştüm. Çarşamba günü testi yenileyecektim ama nasip olmadı...Merhaba canım, eğer yaptığın gebelik testi kaset test ise henüz çıkarmaz. Ben adetimin 4. Gün geçmesine rağmen erken gebelik testim belirgin silikti. Kaset daha geç algılıyor. Miratech erken gebelik testi öneriyorum
Belki de kafaya çok taktığın için vücudun seni engelliyordur. İnan bana kendini rahat bıraktığında her şey yoluna giriyor. Ben geçen aylar çok stres yapardım yumurtlama günümden itibaren sayardım. Her gün vücudumu dinlerdim. Gördüğüm hissettiğim tüm belirtiler psikolojikmiş. Ne zaman ki oluruna bıraktım, kendimi kafamı meşgul ettim o zaman hamile kalmışım. Bir de şöyle söyleyeyim yumurtlama gününü doğru yakalamak ve doğru değerlendirmek çok önemliymiş ben bunu gördüm. Hiçbir sorun yokken hamile kalamıyorsan belki de pozisyonu değiştirmen gerekiyordur. Ben sonuncu da farklı iki şey yaptım. Birincisi sadece yumurtlama zamanımda yani yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve çatlama gününde Meryem ana otu içtim sabah demliyordum akşama kadar içiyordumDün akşam erken gebelik testi de yaptım, negatif. Bugün kırmızılar geldi, malesef yine olmadı... Çok umutlanmıştım açıkçası, yerleşmeye çalışıyordur diye düşünmüştüm. Çarşamba günü testi yenileyecektim ama nasip olmadı...
Yumurtlama zamanında içildiğinde yumurtanın kalitesini artıyormuş döllenmeyi kolaylaştırıyormuş. İkinci yaptığım şey ise test pozisyonu denemek oldu. 3 gün boyunca aynı ters pozisyonda değerlendirdik. Hamile kaldım. Bu yaptığım iki şey arasında hangisi sayesinde tuttu bilmiyorum ama ikisinden biri olduğuna eminimDün akşam erken gebelik testi de yaptım, negatif. Bugün kırmızılar geldi, malesef yine olmadı... Çok umutlanmıştım açıkçası, yerleşmeye çalışıyordur diye düşünmüştüm. Çarşamba günü testi yenileyecektim ama nasip olmadı...
Herkes böyle söylüyor ama keşke kafamdan atabilsem. Yumurta için takviye kullanıyorum. 3 aydır da ovulasyon testi kullanıyorum. Adetlerim çok düzenliydi aslında, ama geçen ay bat'tan 3 gün önce regl olmuştum, şimdi de 3 gün gecikti. Düzensizleşmeye başladı. Yumurtlama günü + sonraki 3 gün peşpeşe denemiştik (instada birgebeningünlüğünde görmüştüm bu sefer de öyle deneyelim demiştik). Nasip. Siz de sağlıkla kavuşun inşallah. Dualarınızda bizi unutmayın... Allah kimseye aratmasın, hayırlısıyla kolaylıkla en kısa zamanda nasip etsin...Belki de kafaya çok taktığın için vücudun seni engelliyordur. İnan bana kendini rahat bıraktığında her şey yoluna giriyor. Ben geçen aylar çok stres yapardım yumurtlama günümden itibaren sayardım. Her gün vücudumu dinlerdim. Gördüğüm hissettiğim tüm belirtiler psikolojikmiş. Ne zaman ki oluruna bıraktım, kendimi kafamı meşgul ettim o zaman hamile kalmışım. Bir de şöyle söyleyeyim yumurtlama gününü doğru yakalamak ve doğru değerlendirmek çok önemliymiş ben bunu gördüm. Hiçbir sorun yokken hamile kalamıyorsan belki de pozisyonu değiştirmen gerekiyordur. Ben sonuncu da farklı iki şey yaptım. Birincisi sadece yumurtlama zamanımda yani yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve çatlama gününde Meryem ana otu içtim sabah demliyordum akşama kadar içiyordum
Lütfen üzülmeHerkes böyle söylüyor ama keşke kafamdan atabilsem. Yumurta için takviye kullanıyorum. 3 aydır da ovulasyon testi kullanıyorum. Adetlerim çok düzenliydi aslında, ama geçen ay bat'tan 3 gün önce regl olmuştum, şimdi de 3 gün gecikti. Düzensizleşmeye başladı. Yumurtlama günü + sonraki 3 gün peşpeşe denemiştik (instada birgebeningünlüğünde görmüştüm bu sefer de öyle deneyelim demiştik). Nasip. Siz de sağlıkla kavuşun inşallah. Dualarınızda bizi unutmayın... Allah kimseye aratmasın, hayırlısıyla kolaylıkla en kısa zamanda nasip etsin...
Amin, en kısa zamanda hayırlı haberler alabilmek duasıyla... Allah'a emanet olun...Lütfen üzülmedaha yaşıyoruz, yaşadıkça umut var her şey için , Rabbim senin de isteyen herkesin de kucağını sağlıcakla doldursun inşallah
Merhaba kuzum valla belirtiye dair herhangi bir şey yok kendimi sürekli dinlediğim için kendi kafamdan her şeye belirti gibi bakıyorum sol kasığım bazen hafif hafif nadiren sancilaniyor sabahları uyandığımda bel ağrım oluyor ama tutulmuş diye düşünüyorum sonra :))) sağ göğsümün yan kısımlarına dokununca sertlik ve ağrı oluyor ama bunları adet döneminde de yaşıyorum işte. Yani nasip olursa ilk gebelik olacağından ayırt edemiyorum hiç anlayamıyorum prodoctor marka erken gebelik testim var elimdeMerhaba canım, belirtilerin var mı? Varsa ne gibi değişikler seziyorsun? ben adetime dört gün kala yaptım silik de olsa çıkmıştı. Bu arada iki tane test yaptım ilki comfort ikincisi miratech di. Açıkçası comfort çok biliniyor ama ben miratech markasının daha hassas olduğunu gördüm. Kullanıcı önerisi olarak söylemek istedim :)
Canını sıkma ben de sürekli aynı şeyi yaşıyorum bu ay da büyük ihtimalle yaşayacağim pes etmek yok umudu yitirmek yok devam edeceğiz Rabbim hayırlısını versin hepimizeDün akşam erken gebelik testi de yaptım, negatif. Bugün kırmızılar geldi, malesef yine olmadı... Çok umutlanmıştım açıkçası, yerleşmeye çalışıyordur diye düşünmüştüm. Çarşamba günü testi yenileyecektim ama nasip olmadı...
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim hamişsinLütfen üzülmedaha yaşıyoruz, yaşadıkça umut var her şey için , Rabbim senin de isteyen herkesin de kucağını sağlıcakla doldursun inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim rabbim sizlere de nasip etsin inşallahAllah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim hamişsinsende belirtiler var mıydı peki 4 gün önce yaptığını söylemişsin ben ovulasyon ile yumurtlama günlerimi takip ettim ilk kez bu ay. Folik asite başladım kizinbiri9 önerisiyle sağolsun çok yardımcı oldu eksiklerimde.
+ çamaşırımda beyaz krem yoğunluğunda akıntı gördüm. Sonra takip etmek için günlüğü takmamaya devam ettim. Adetime dört kala olduğunda ise halâ geliyordu. Beyaz akıntının sebeplerine baktığımda ise gebelikte beyaz akıntının gelebildiğini okudum bir çok yazıda. Akşam üstüydü gittim comfort test aldım. Sıvı alımı felan dikkat etmeden yaptım aşırı silik gölge gibi belirdi. Ben de tekrar gittim iki marka aldım test yanlış olabilir diye. Ertesi sabah ilk idrarla testi tekrarladım ikisinide yaptım. Comfort aynı gölge gibi çıkarken miratech daha belirgin çıktı. Sende de aynı yanılgı olmasını istemiyorsan sen de 3 gün kala sabah idrarla yap gülüm. İnşallah vardır bebişinAllah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim hamişsinsende belirtiler var mıydı peki 4 gün önce yaptığını söylemişsin ben ovulasyon ile yumurtlama günlerimi takip ettim ilk kez bu ay. Folik asite başladım kizinbiri9 önerisiyle sağolsun çok yardımcı oldu eksiklerimde.
Mrb benm adet 3 4 gun geçti bugun ovulasyon denedim 3. İdrar ile bu şekilde çıktı kasiklarimda ara ara agri oluyo akintim da varMerhabalar, ben hamile olduğumu idrar testiyle bugün öğrendim. Ovulasyon testinin gebeliği gösterdiği hakkında çok yazı okuduğum için denemek istedim ve hemen ardından ovu testi yaptım onda yumurtlama günü gibi koyuydu. Ovulasyon testi yüksek hormon yakaladığı için pik oldu. Umutlandırmak istemiyorum insan beklentiye giriyor ama Eğer yeniden yumurtlamıyorsanız Sizin de gebelik olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?