Geç yumurtlama da olabilir gebelik de olabilir. En son testin üstünden 3 gün geçmiş tekrar erken gebelik testi yap bakalımBat günü ovulasyon testi pik çıktı 3 gün önce erken gebelik testi negatifti gebelik ihtimali var mı sizce?
Elimde yok şu an ya yarını beklemem lazım çok sabırsızlandim umitlenmek istemiyorum ama insan ümitleniyor ister istemezGeç yumurtlama da olabilir gebelik de olabilir. En son testin üstünden 3 gün geçmiş tekrar erken gebelik testi yap bakalım
Merhaba ben de aynı duyguları yaşadım regliden üç gün önce yaptın negatifse bir şey yoktur en iyisi içini ferah tut reglin en az 10 gün geçiksin ondan sonra yap benim yedi gün geçtiği halde negatiftiBat günü ovulasyon testi pik çıktı 3 gün önce erken gebelik testi negatifti gebelik ihtimali var mı sizce?
Adet mi oldunuz sonrasında?Merhaba ben de aynı duyguları yaşadım regliden üç gün önce yaptın negatifse bir şey yoktur en iyisi içini ferah tut reglin en az 10 gün geçiksin ondan sonra yap benim yedi gün geçtiği halde negatifti
Evet canımAdet mi oldunuz sonrasında?
Gebelik yaptım silikti ovi denedim pik çıktı ertesi gün kan vermiştim gebeydim. Kürtajla sonuçlandı tabiHemen test yaptınız mı sonucu ne zaman öğrendiniz Amin cok teşekkür ederim
Kurtajdan sonra zaten gebelik oluşmadı bi sene olduBenim de öyle bi kurtajim oldu malesef
Hormon vs baktırdınız mı benimde 4 ay olacakKurtajdan sonra zaten gebelik oluşmadı bi sene oldu
Haklısın belirsizlikle kalmak çok zor. Ben de kanda pozitif görmeden sevinememiştimElimde yok şu an ya yarını beklemem lazım çok sabırsızlandim umitlenmek istemiyorum ama insan ümitleniyor ister istemez
Oviyi ne zaman yapıyorsunuz yine sıvı alımını kestiniz miGebelik yaptım silikti ovi denedim pik çıktı ertesi gün kan vermiştim gebeydim. Kürtajla sonuçlandı tabi
Sonucunuz ne oldu acabaElimde yok şu an ya yarını beklemem lazım çok sabırsızlandim umitlenmek istemiyorum ama insan ümitleniyor ister istemez
Regl bitimiyle başlıyorum günün aynı saatinde 2 saat sıvı alımı keserekOviyi ne zaman yapıyorsunuz yine sıvı alımını kestiniz mi
Şu an gebelik beklerken nasıl yaptınız yani yine keserek mi normal sabah ilk idrarla mıRegl bitimiyle başlıyorum günün aynı saatinde 2 saat sıvı alımı keserek
Sabah ilk idrarla ovi testi yapılmaz. Yine aynı şekilde sıvı alımını keserek yaptımŞu an gebelik beklerken nasıl yaptınız yani yine keserek mi normal sabah ilk idrarla mı
Deniyim bakıyım bir pik olunca mı gebelik diyoruz canımSabah ilk idrarla ovi testi yapılmaz. Yine aynı şekilde sıvı alımını keserek yaptım
Pcos varsa gebelik diyemeyiz çünkü onlarda lh seviyesi sürekli dalgalanıyor. Senin çatlamadan sonra kaçıncı gününDeniyim bakıyım bir pik olunca mı gebelik diyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?