Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler

pae19

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
28
5
1
33
Bat günü ovulasyon testi pik çıktı 3 gün önce erken gebelik testi negatifti gebelik ihtimali var mı sizce?

Bat günü ovulasyon testi pik çıktı 3 gün önce erken gebelik testi negatifti gebelik ihtimali var mı sizce?
Geç yumurtlama da olabilir gebelik de olabilir. En son testin üstünden 3 gün geçmiş tekrar erken gebelik testi yap bakalım

Geç yumurtlama da olabilir gebelik de olabilir. En son testin üstünden 3 gün geçmiş tekrar erken gebelik testi yap bakalım
Elimde yok şu an ya yarını beklemem lazım çok sabırsızlandim umitlenmek istemiyorum ama insan ümitleniyor ister istemez

Merhaba ben de aynı duyguları yaşadım regliden üç gün önce yaptın negatifse bir şey yoktur en iyisi içini ferah tut reglin en az 10 gün geçiksin ondan sonra yap benim yedi gün geçtiği halde negatifti

Merhaba ben de aynı duyguları yaşadım regliden üç gün önce yaptın negatifse bir şey yoktur en iyisi içini ferah tut reglin en az 10 gün geçiksin ondan sonra yap benim yedi gün geçtiği halde negatifti
Adet mi oldunuz sonrasında?

Hamile kaldığımda regl günü benimde ovilasyon pikti. Güzel haber alırsınız inşallah

Hemen test yaptınız mı sonucu ne zaman öğrendiniz Amin cok teşekkür ederim
Gebelik yaptım silikti ovi denedim pik çıktı ertesi gün kan vermiştim gebeydim. Kürtajla sonuçlandı tabi

Elimde yok şu an ya yarını beklemem lazım çok sabırsızlandim umitlenmek istemiyorum ama insan ümitleniyor ister istemez
Haklısın belirsizlikle kalmak çok zor. Ben de kanda pozitif görmeden sevinememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…