- 4 Temmuz 2025
- 164
- 57
- 13
- 24
bu ay ovi ile takip etmedim Klomen ile büyüttük 25 Haziran da yumurta bütüdüğünü söyledi tahminim çatlama günü 27-28-29 undan biri Pcos var evet döngüm 28 bugünlerde olmam gerek olmadım test negatif ısı takibi yaptım dün 36.4 ken bu sabah 36.8 çıktı falanPcos varsa gebelik diyemeyiz çünkü onlarda lh seviyesi sürekli dalgalanıyor. Senin çatlamadan sonra kaçıncı günün
Ben bu ay ovi yapmadım Klomen ile yumurta büyüttük 25 inde yumurta büyüdüğünü söyledi 27-28-29 bugünlerde birinde geç olduysa 30-1 sanırım o yüzden net bilmiyorum son ilişkiyi o dönemde 29 haziranda kestim sonra kasık ağrılarım oldu çok döngüm 28 sat 11 aslında bugünlerde olmam gerekiyor erken gelir geç gelmezPcos varsa gebelik diyemeyiz çünkü onlarda lh seviyesi sürekli dalgalanıyor. Senin çatlamadan sonra kaçıncı günün
Pcos varsa ovi testi işe yaramaz malesef. Sabah dil altından mı ölçüm yaptınız ? Hangi marka gebelik testi yaptınızbu ay ovi ile takip etmedim Klomen ile büyüttük 25 Haziran da yumurta bütüdüğünü söyledi tahminim çatlama günü 27-28-29 undan biri Pcos var evet döngüm 28 bugünlerde olmam gerek olmadım test negatif ısı takibi yaptım dün 36.4 ken bu sabah 36.8 çıktı falan
Senin nasılPcos varsa gebelik diyemeyiz çünkü onlarda lh seviyesi sürekli dalgalanıyor. Senin çatlamadan sonra kaçıncı günün
Dil altından freely bulabildim gece nöbetçi eczanedenPcos varsa ovi testi işe yaramaz malesef. Sabah dil altından mı ölçüm yaptınız ? Hangi marka gebelik testi yaptınız
Bende pcos yokta gebelik testim negatif regle 2 gün var bu ay olmadı yaniSenin nasıl
Freely yalancı pozitif verebilir aklınızda bulunsunDil altından freely bulabildim gece nöbetçi eczaneden
Yalancısını bile vermedi zatenFreely yalancı pozitif verebilir aklınızda bulunsun
Sat ve çatlama ne zamanBende pcos yokta gebelik testim negatif regle 2 gün var bu ay olmadı yani
Pcos var mı sizdeBat günü ovulasyon testi pik çıktı 3 gün önce erken gebelik testi negatifti gebelik ihtimali var mı sizce?
27si çatlama 11 Temmuz batSat ve çatlama ne zaman
Yarın da gelmezse kan testi ver bence erken olmuş çatlaman şu an yükselmiştir hcg idrarda da çıkar27si çatlama 11 Temmuz bat
Bat 11 Temmuz olmazsam o gün veririm. Zaten idrar negatif gösterdiYarın da gelmezse kan testi ver bence erken olmuş çatlaman şu an yükselmiştir hcg idrarda da çıkar
Tek umudumuz geç döllenmeBat 11 Temmuz olmazsam o gün veririm. Zaten idrar negatif gösterdi
Yok hayırPcos var mı sizde
Gebelik testi de yaptım pozitif çıktı kan verdim negatif regl oldumSonucunuz ne oldu acaba
Hamile kaldığımda regl günü benimde ovilasyon pikti. Güzel haber alırsınız inşallah
Ovulasyon testi yaptım adetım uc gun gecıktı sizce gebelik olabilirmi
Bu gebelik testi mi ovilasyon mu.
Ovulasyon koyu cıkınca genelde gebelik dıyolarya bekledıkce koyulastıBu gebelik testi mi ovilasyon mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?