Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler

Pcos varsa gebelik diyemeyiz çünkü onlarda lh seviyesi sürekli dalgalanıyor. Senin çatlamadan sonra kaçıncı günün
bu ay ovi ile takip etmedim Klomen ile büyüttük 25 Haziran da yumurta bütüdüğünü söyledi tahminim çatlama günü 27-28-29 undan biri Pcos var evet döngüm 28 bugünlerde olmam gerek olmadım test negatif ısı takibi yaptım dün 36.4 ken bu sabah 36.8 çıktı falan

Pcos varsa gebelik diyemeyiz çünkü onlarda lh seviyesi sürekli dalgalanıyor. Senin çatlamadan sonra kaçıncı günün
Ben bu ay ovi yapmadım Klomen ile yumurta büyüttük 25 inde yumurta büyüdüğünü söyledi 27-28-29 bugünlerde birinde geç olduysa 30-1 sanırım o yüzden net bilmiyorum son ilişkiyi o dönemde 29 haziranda kestim sonra kasık ağrılarım oldu çok döngüm 28 sat 11 aslında bugünlerde olmam gerekiyor erken gelir geç gelmez

Pcos varsa ovi testi işe yaramaz malesef. Sabah dil altından mı ölçüm yaptınız ? Hangi marka gebelik testi yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…