Sağol canım benim bata 5 gün varBen yazdığın şekilde öğrendim cnm adetimi 1-2 gün geçmişti. Çift çizgi çıktı
Başka belirti var mı canım? Benim lekelenmem oldu o yüzden denedim. Foto atarsan daha iyi yorumlarız.Acaba mi demeliyim sence
Sende varmi belirti flnBaşka belirti var mı canım? Benim lekelenmem oldu o yüzden denedim. Foto atarsan daha iyi yorumlarız.
hafif mide bulntısı ve baş dönmesi var bende. Ve lekeyle birlikte adet olcakmış gibi ağrı vardı. O kadarSende varmi belirti fln
Hayirlisi yap ama cikmazsa uzulme tmm miSaat 5 gibi gebelik testi yapmayı düşünüyorum bakalım
Benim bat 7 ekim civarı bugün ovulasyon testi yaptım en son 29 eylülde yapıp bırakmıştım. Ama aklıma ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler geldi. Adete yakın pozitif çıkarsa hamilesin demektir diyolar. Benim testim aşağıda bi bakar mısınız. 29 unda yaptığımıda koydum. Başına gelen varsa yorum yapabilir mi
Ay cok sevndmmmmmmmm cok guzel cnm tebrik edermmmmmmmmKızlar bu gebelik testim şimdi yaptım
Canım ayın 20 sinde yumurtladım bat da 7-8 ekim bata 3 gün falan var yaniSuan bata kacgun vardi cnm yumurtlamadan kac gun gecti
Çok sağol canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAy cok sevndmmmmmmmm cok guzel cnm tebrik edermmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?