Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler.?.

Peki ovulasyon testini nasil degerlendirdiniz çift çizgi görünce mi ilişki oldu yoksa öncesi sonra si da mi oldu
Sağol canım teşekkürler testlerimi atmamıştım foto paylaştım bakabilirsin. 20 sinden bi gün önce zaten değerlendirmiştim 20 sini boş geçtim 21i değerlendirdim

Eklentiler

• image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 1.232
Evet bende ovulasyon testiyle öğrendim hamileligimi kızlar. Adetime bikac gün vardı. İki çizgi koyu çıkmıştı

despa bak cnm bu arkadas bu gun ogrendi ovu. Testyle bu sayfaya bi bak

Tebrik ederim canım inanamıyorum seninle yumurtlama tarihlerimizde aynı bat tarihimizde aynı 7 ekim.. ben biraz önce ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı ilki kadar belirgin değildi ama yine belirgindi srninkine benziyordu. Merak ettim bende hamile olabilirmiyim

Olabilirsin canım ama yarın yine yap daha koyu olursa ikinci çizgi olabilir

Bugünki ovulasyon testim bu mesela baya koyu olması lazım

Eklentiler

• image.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 1.322
Olabilirsin canım ama yarın yine yap daha koyu olursa ikinci çizgi olabilir
Evet canım yarın bir daha yapacak bakalım inşallah bende senin gibi hamileyimdir. Eğer hamileysem ikimizinde bebeği muhtemelen aynı oluyor aynı günde yunurtlamisiz :*

Evet canım yarın bir daha yapacak bakalım inşallah bende senin gibi hamileyimdir. Eğer hamileysem ikimizinde bebeği muhtemelen aynı oluyor aynı günde yunurtlamisiz :*
İnşallah sende hamilesindir canım

Kızlar meraba konuyu araştırırken buldum benimde battan sonraki günler ovu testlerim asagidaki gibi 8.gün koyuydu 11.günde sonra 15. 16. 19. 21. Koyu dongum 25 gün suan 3 gün kaldı siliklesmiyo koyu oluyo hep sıvı alımına saate falan dikkat ediyorum gebelik testi de yaptım ada altta

Eklentiler

• 15391552736481733262634.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 1.072
  • 1539155326683-1545260844.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 962
Karartilmis hali

Eklentiler

• 2018-10-09 08.38.34.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 875
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…