Oooo tebriklerKızlar bu gebelik testim şimdi yaptım
Sağol canım aminOooo tebriklerbata kaç gün kala böyle oldu canım sağsalim kavuş bebeğine
Peki ovulasyon testini nasil degerlendirdiniz çift çizgi görünce mi ilişki oldu yoksa öncesi sonra si da mi olduSağol canım aminbata üç gün var işte
Hayirli olsun bu arada Rabbim devam ini getirsin inşallah:)Peki ovulasyon testini nasil degerlendirdiniz çift çizgi görünce mi ilişki oldu yoksa öncesi sonra si da mi oldu
Sağol canım teşekkürler testlerimi atmamıştım foto paylaştım bakabilirsin. 20 sinden bi gün önce zaten değerlendirmiştim 20 sini boş geçtim 21i değerlendirdimPeki ovulasyon testini nasil degerlendirdiniz çift çizgi görünce mi ilişki oldu yoksa öncesi sonra si da mi oldu
Demekki doğru canım böylece bende kafamdaki soru işaretini kaldırdım . İnşallah yardımcı olmuşumdur bu sorunun cevabını merak edenlereEvet bende ovulasyon testiyle öğrendim hamileligimi kızlar. Adetime bikac gün vardı. İki çizgi koyu çıkmıştı
Teşekkür ederim canım benim:*despa bak cnm bu arkadas bu gun ogrendi ovu. Testyle bu sayfaya bi bak
Tebrik ederim canım inanamıyorum seninle yumurtlama tarihlerimizde aynı bat tarihimizde aynı 7 ekim.. ben biraz önce ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı ilki kadar belirgin değildi ama yine belirgindi srninkine benziyordu. Merak ettim bende hamile olabilirmiyimBenim bat 7 ekim civarı bugün ovulasyon testi yaptım en son 29 eylülde yapıp bırakmıştım. Ama aklıma ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler geldi. Adete yakın pozitif çıkarsa hamilesin demektir diyolar. Benim testim aşağıda bi bakar mısınız. 29 unda yaptığımıda koydum. Başına gelen varsa yorum yapabilir mi
Olabilirsin canım ama yarın yine yap daha koyu olursa ikinci çizgi olabilirTebrik ederim canım inanamıyorum seninle yumurtlama tarihlerimizde aynı bat tarihimizde aynı 7 ekim.. ben biraz önce ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı ilki kadar belirgin değildi ama yine belirgindi srninkine benziyordu. Merak ettim bende hamile olabilirmiyim
Rica ederm cnm insallah bebistrTeşekkür ederim canım benim:*
İnşallah canım benim inşallah bir kaç gün sonra müjdeli haberi mi veririmRica ederm cnm insallah bebistr
Evet canım yarın bir daha yapacak bakalım inşallah bende senin gibi hamileyimdir. Eğer hamileysem ikimizinde bebeği muhtemelen aynı oluyor aynı günde yunurtlamisiz :*Olabilirsin canım ama yarın yine yap daha koyu olursa ikinci çizgi olabilir
İnşallah sende hamilesindir canımEvet canım yarın bir daha yapacak bakalım inşallah bende senin gibi hamileyimdir. Eğer hamileysem ikimizinde bebeği muhtemelen aynı oluyor aynı günde yunurtlamisiz :*
Ay insallah cnm yaİnşallah canım benim inşallah bir kaç gün sonra müjdeli haberi mi veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?