bende evde testim olmadığı için ovulasyon testini denemiştim iki çizgi çıkmıştı inşallah sende hamilesindir sende de iki çizgi görünüyor.
aynen meraktan bende denedim,beklenen adet günümde yaptım.iki çizgi de anında kopkoyu çıktı.şok olduk eşimle çünkü yumurtlama günlerimde bile asla o koyulukta olmuyodu ikinci çizgi...%100 sonuç değildir ama...
gebesin cnm ovuklasyon testi idrar tesyinden daha kesin sonuc verio ama ticari kaygılardan o da satılsın die gebelşk testi cıkarmıslar:d bende denedim bir kac arkadasımda hep ovulasyon cift cıktı ve hamileyiz
çok heyecanlıyımvar mı başka böyle hamileliğini öğrenenler
Cok duydum bende boyle ogrenen. Bende yspacagim ama adet gunumde 3 gun kaldı
tatlım umarım hamilesindir ama ümidini kırmak istemem ovulasyon testinin gebeliği göstermesi için iki çizgi aynı koyulukta hatta T , C den koyu olması lazım diye biliyorum ben.Bu test malesef negatifinşallah ben yanılıyorumdur
Boşuna heveslenmişim bugün adet oldum
Merhaba hanimlar,
Bugün bir ovülasyon testi yaptim, sonuç yani 1. çizgi fotografta görüldügünden daha belirgin gerçekte. yarin 28. yani adet günüm olacak. Eger yorumlarsaniz çok mutlu olurum. Tesekkürler.
Eki Görüntüle 1102989
canım benimde ilk test yaptığım eklediğim resimdi,ikinci yaptığımı eklemedim oda seninki gibiydi ama adet oldum.sen genede güvenme ovulasyon testine.ben güvendim umutlandım adet oldumbence en iyisi adet günün geçerse gebelik testi yap.ama gebelik testi içinde beklemen lazımmış biraz.dayanamazsan kan testi yaptır
Cok tesekkür ederim yanitina canim, dün aksam adet oldum malesef... en zoru da kendini hiç umutlanmamaya alistirmak degil mi?
Kizlar adetime 2 gun var sizzceee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?