Ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi

Kızlar söz vermiştim kendime bidaha ovulasyon testine güvenmeyeceğim diye.1 kere güvendim ilk resimdeki gibi ama olmadı.şimdi 2 gün var adetime.bi deneyim dedim.kıpkırmızı çıkıyor hamileysen diyor kimisi,kimiside gün geçtikçe kızarıp diyor. Son resim şu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Merhabalar bende ovulasyon testiyle öğrendim gebeliğimi,kesinlikle gösterdiğine inanıyorum.yalnız şöyle bişey var ümidini kırmak gibi olmasın arkadaşım ama testte iki çizgininde aynı koyulukta olması gerekiyor,burada silik çıkmış malesef.adetime 2 gün kala yapmıştım test çizgisi kontrol çizgisinden daha bile koyuydu diyebilirim.ikisininde kırmızı olması ya ovulasyondan ya da hamilelikten..hakkında hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:

cevabın için çok teşekkürler canım.çok sinirim bozuluyor inanki düşünmekten bıktım.bugün yolda bi kadın gördüm.elinde bi bebiş vardı.bebeği öyle bi tutuşu varki kucağında sinir oldum.bebeğin göbeğini koluna doğru yatırmış başı aşağı sarkmış sallanıyor kıpkırmızı olmuş yavrucak.Allahım değerini bilmeyene bebek veriyorsunda ben bu kadar istediğim halde benim niye olmuyor diye geçirdim içimden isyan etmiyorum daha yeni denemelere başladık ama olanın tek seferdede oluyor.benim bu ayda umudum yok canım sonuclar ortada.hamile olanların kıpkırmızı cıkıyor

üzülme canım,,onlar kolay elde ettikleri için kıymetini bilmiyorlar.bizlerde gördüğümüz kedi köpek yavrusunu bile kıskanır oluruz.nasıp kısmet hersey...
arkadasların dedıgı gıbı eğer gebelık varsa regliye yakın yapılan ovulasyon testlerı pozıtıf cıkıyormus.hamıle olan arkadaslarda bu sekılde cıktı hep.t ve c aynı koyulukta olmalı en azından.sılık olanlara itibar etme cunku vucudumuzda her zaman azda olsa lh hormanı hep vardır.silik cıkması oyuzden.lh hormonu sadece yumurtlamada ve gebelıkte yukselır.sanada tecrube olmus oldu bu :) ovulasyon testlerını yumurtlanı yakalamak ıcın kullan boşa zıyan etme cnm.reglin bitsin başla hemen eğer ilk defa kullanıcaksan..

son 2 tane kaldı canım ovulasyon testim.kullanıyım bitsin diye yaptım sevmedim bu markayı.bu ay hamile kalamadıysam başka bir marka denicem ama fikrimde yok hiç markalar hakkında.senin tavsiyen var mı canım?bide 2 saat sıvı tüketmeme olayı var ya.ben hiç dikkat etmeden yaptım bu sonuç çıktı.hamileysem sonucu etkiler mi acaba?yoksa hamilelikte dikkat etmedende cıkıyor mu cift cizgi canım

Canım bilmezmiyim o duyguyu.bak benim tam 6 yıl sonra oldu.bu kadar yıl her ay gebelik testi,ovulasyon testi kimbilir kaç tane harcadım poşet poşet her ay ağlardım ama biliyordumki Allah en doğru zamanda verecek bende yaşayacağım bu duyguyu diyordum hep dua ettim..inancına güvendiğim kimselerden de dua etmesini istedim.hamile kaldığım ay sokakta bi teyze yetim çocuklar hayrına bişeyler satıyordu yolumu kesti sende al diye,alırken dedimki eşimin benim ve doğacak çocuğumun hayrına olsun Allahım.teyze beni tanımıyosun ama dua et çocuk istiyorum dedim,o da sağolsun güzel dua etti.yer gök duayla...
Allah en hayırlı zamanda hayırlı evlat versin arkadaşım duanı ihmal etme bak göreceksin olacak

ne güzel canım Allah bağışlasın.darısı başıma.çoook dua ediyorum canım.aslında çok denemedik biz daha.ilk kez bu ay düzenli ilişkimiz oldu.ondan önceleri bir ay denedik bir ay korunduk eşim grip oldu ben oldum diye.ama çok istiyorum olmayacak diye korkuyorum.bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum.dua ederkende böyle oluyor hemen ağlayıveriyorum neden bu kadar ümitsizim bilmiyorumki

canım ben gittigid yordan aldım laboquık marka.20 li 30 paketler halınde satılıyor fıyatlarıda uygun.ben 2 ay kullandım gayet memnum kaldım kullanan bırcok kısıde memnun.ben öğlen 1 gibi idrarımı yapıyorum akşam 4-5 e kadar hıc sıvı tuketmıyorum idrarımı da tutuyorum öyle yapıyorum testı.gün içinde lh seviyesi yukselır vucudda oyuzden 4-5 gibi sonuc daha net cıkıyor.sıvı tuketmeden durabıldıgın kadar durmaya calıs yazın zor oluyor ama sabret.ben en az 3 saat birsey ıcmeden durmaya calısıyorum.regli döngüm 29 gün.testlere göre 14. 15. günler testim pozitif oluyor t cden daha koyu oluyor, 16.gün silinmeye başlıyor.herkesde farklı olur sonuclar.yumurta her ay farklı zamanlarda da olusabılıyor ayrıca.bır arkadasımız bu ay 4-5 gun erken yumurtası olmustu mesela.oyuzden ovu testlerı işe yarıyor gercekten.

çoook sağol canım verdiğin bilgiler için.çok su içtiğim için duramıyorum offf.bu ay hamile kalamazsam dayanıcam susuzluğa dediğin yöntemleri denicem canım.laboquık alıyım bide onu deniyim o zaman.benim kullandığım testte sabah 10 aksam 8 arası yapın diyor.gece yapılacaksa 10dan sonra yapın diyor.ramazanda oruçluyken kolay yapıyordum testi.yumurtlama günümü tam yakalamıştım.canım yumurtlama gününü yakaladığımız zaman 24-36 saat içinde ilişkiye girmem gerektiğini yazıyor kullanma klavuzu,ben yumurtlamayı yakalayınca 4-5 saat sonra ilişki olmuştu.beklemek mi gerekiyordu 24 saat.of ne karışık işler.yapan 1 seferde nasıl yapıyor bi beceremedik

bak sen benım dedıgım testı al bu ay.fiyatıda 20 tane test 20 lira falan.gebelık testı hedıyesı olanlarda var onlardanda bakabılırsın.b:26:enım kullandıgım test aksam en gec 8 e kadar bakılabılıyor.sabahta en erken 10 da..testte pozıtıfı gordugun zaman yumurta yolda gelıcek demektır.ılıskı olmalı o gun.ertesı gun sılınmeye basladıgında yumurta catladı demektır ogunde ılıskı olmalı.garantı olsun dersen bır sonrakı gunde yap derım ben.3 gun ustuste sansın artıyor ama sperm kalıtesı dusebılır oda ayrı dert tabıkı..kımısı gun asırı yapıyor kımısı yumurta catladıktan sonra hergun yapıyor.karar senın cnm.ılıskıden sonrada yataktan kalkma hemen alltta olmaya özen goster biraz özel konular bunlar lakın bılmekte paylasmakta yarar var.poponun altına bır yastık koy kalçanı yukselt yanı yer cekımı olayından yumurtaya ulasmasını kolaylastırmıs olursun bu sekılde.en azından da yarım saat yatmaya calıs canım.duşunu al ama cok sıcak su olmasın.karın bolgene sogun su tut.spermler soguk ortamda daha canlı oluyormus.sıcaktan kesinlikle kaçın..şimdilik aklımda olanlar bunlar cnm inş faydası olur. canınıda sıkma hersey allahtan o nasıp ederse olur.şükret bol bol dua et.neler cektıgını bılıyorum bende yasadım.psıkolojın bozulmus. kafana takmadıgın zaman hamıle kalırsın der herkes..takmamaya calıs bıraz kuzum.gebelıge engel saglık sorunun varmı bunlarıda arastırmaya basla bıyerden bence.ne kadardır denıyorsunuz bılmıyorum ama gencsın goordugum kadarıyla acele etme.hayatı zindan etme kendıne ben önümüzdeki ay rahim filmi cektiricem artık tüplere bakalım dedık acıkmı kapalımı dıye..

canım harika bilgiler bunlar çoooooook teşekkür ederim canım biz ilk kez düzenli olarak bu ay denedik.ondan önce 1 ay denediysek 1 ay korunduk.eşim çok ağır grip oldu banada bulaştı korunmak zorunda kaldık 2 ay.korunmadığımız zamanda düzenli olmadı.bu ay düzenli olunca umudum vardı..canım sağlık sorunlarım var şükür.şeker düşmesi sorunum var sadece onuda beslenmeme dikkat ederek kontrol altında tutuyorum.sen ne kadar süredir deniyorsun canım

valla şimdi sopa geliyor sana
kız daha ılk ay denemen sen sımdıden ağla zırla üzül ,,,,cık cık cık....yıllarca ugrasıp gebe kalamayanlar ne yapsın? ölsünler ozaman :) yınede umutları bıtmıs degıl her ay umutla ugrasıyorlar onlar..daha yolun basındasın..dr lar korunmasız gecen 1 senenın sonunda gebelık olmazsa bıze gelın derler..daha cok var senın uzulup aglamana karalar baglamana...
ben32 yasındayım.2 aylık evlıyım.bu benım 2. evlılıgım.daha oncekı 3 yıl sürmüstü.korunmasız gecen 3 yıl gebelık olmadı hıc.doktorlar tahlıller iğneler ilaçlar 2 kez aşılama yaptırdım nafıle olmadı.eski esimde saglık sorunu vardı.kısmet etmedı mevlam olmadı.hayırlısıda olmus dedım sonra.5 sene bekar kaldım sımdı yenıden evlıyım.ben yasımdan ötürü acele edıyorum olsun bıran once dıye.yıllarca beklersem yasım 35ı gecıcek :) yaslanmadan olsun dıyoruz.kısmet tabıkı mevla nasıl ısterse o olacak.ama ben ondan ıstıyorum devamlı dua edıyorum oda yuzumu guldurecek bılıyorum ...senınde olacak ama azamnı var bekle daha..benım eltım kızına hamıle kalamamıs 6 ay.daha oncesınde korunuyorlarmıs.doktora gıtmıs hamıle kalamıyorum dıe.doktor demıskı rahım hıc spermle karsılasmamıs,yumurta sperme denk gelmemıs hıc.vucut yabancı cısım gıbı algılıyor yumurta spermı itiyor falan demıs.acele etme olur demıs.sonrakı ay hamıle kalmıs,hatta üstüne 4-5 gun reglı bıle olmus..mevla nasıp edecekse olur.kımsenın kucagını boş bırakmasın inş.hakkında hayırlısını nasıp etsın allahım...saglıcakla kal :13:

canım bende yada eşimde bir sorun varsa çok vakit kaybetmekten korkuyorum.27 yaşındayım bende.canım ilk eşinden bebişin olmaması belkide senin için hayırlı olanıydı.inşallah en yakın sürede kavuşursun bebişine.çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.sende sağlıcakla kal canım çok sağol

merhaba kızlar bn şuan 2 buçuk aylık hamileyim yaklaşık 1 yıldır bebeğim olmuyodu doktora gittim yumurta büyütmek için haplar çatlama iğneleri filan ,ayrıca incir kürleri soğan kürleri maydanoz buharına oturma maydonoz suyu içme denemediğim şey kalmadı ama bişeye yaramadı sonra internetten araştrmalarım sonucunda ovulasyan testine rastladım doktoru filan bıraktım ve SURELAB ovulasyon testlerinden aldım internetten paket halinde adetim bittiğinden 2 gün sonra hergün yaptım ve 7.gün koyu çizgiyi yakaldım ama yakalmadan önce yakaldıktan sonra ve ondan 1 gün sonrada ilişki oldu ondan sonra 1 gün arayala oldu ve o ay hamie kaldığımı öğrendim.kırmızı çizgi sadece 1 gün kopkoyuydu diğer günler koyulaşma gitti ve adetime 5 gün kala tekrar yaptığımda 2.çizgi yine kopkoyuydu ozaman hamile olduğumu anladım gebelik testi yaptım hemen çook silik bi çizgi belirdi.Allahım inş herkese nasip eder bnde bebişimi sağlkla kucağma alırım inş.umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir:))herekese iyi şanslar dualarım sizlerle

canım okudukça beni anlatıyor gibi geldi bende aşılamabile yaptırdım ama tutmadı bende bu ay ovulasyon testi yaptım ve yumurtlama gününe bakmadan bir gün arayla ilişkioldu şuana adetim geçti geçen hafta tamda adet günümden önce ovulasyon silik çıkmıştı ve bende ümidimi yitirdim şimdide gecikince tekrar yaptım ve inanamadım okadar koyu ki ikiside şokoldum bakalımyarın gebelik testi yapmayı düşünüyorum eğer hala adet olmazsam...

canım hamilesin ozaman gözün aydın inş sağlıklı bi şekilde devam eder:)

Güvenmemek gerekir bence. Eczaneden alınacak bir gebelik testine bakar. Sonra üzülmeyin. Yanıltıcı olur derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…