maalesef canım eşim sabahdan gidip test almış hemen yaptım ama negatif bu gün 31. gün olsaydım çıkardı herhalde hala adet olmadım ve şiddetli kanbızlık dışında bir adet belirtim yok... dua et bana...canım hamilesin ozaman gözün aydın inş sağlıklı bi şekilde devam eder:)
maalesef canım eşim sabahdan gidip test almış hemen yaptım ama negatif bu gün 31. gün olsaydım çıkardı herhalde hala adet olmadım ve şiddetli kanbızlık dışında bir adet belirtim yok... dua et bana...
Teşekkür ederim canım ama inan takmıyorum hatta bir an önce adet olsam diyorum ama olmuyor 38.gün bugün ve herhangi bir adet belirtisi yokCanım hayırlısı olsun inş allahım bu ay nasip eder.sakın stres yapıp üzülme okey herzaman pozitif ol:))en önemlisi bu
Teşekkür ederim canım ama inan takmıyorum hatta bir an önce adet olsam diyorum ama olmuyor 38.gün bugün ve herhangi bir adet belirtisi yok
Testlerim çoktan bitti canım yenisini de adet olunca alayım diyordum ama olmadığım için alamadım yani bekleyişim hala devam ediyorovulasyon testi hala koyumu çıkıyor canım
Fotoğraf görünmüyor canim ama 8gun kala belli olmaz adet gününe yakın yapman gerekiyorKizlar merhaba ben 5ay once kurtaj oldum simdi tekrar bebis denmesine basladik adet dongum 29gun suruyor ovulasyon testi ile gunumu yakaladim simdi adetime 8gun var ve ovulasyon testiyle gebeligin ogrenildini duymustum bugun yaptigim test sizce gebelik varmi!!
Canim fotoğraf ekleyemiyorsunKizlar bende ovulasyon testiyle gebelik varmi diye ogrenmeye calistim ama daha adetime 8gun var sizce varmi.gebelikEki Görüntüle 2260339
Canim fotoğraf ekleyemiyorsun
Canim adete 2 gun kala yap su an sağlıklı sonuc alamayabilirsin ama bu testlere göre gebelik yok maalesef.Kızlar ovulasyon testiyle yaptım üstteki sabah ilk idrarimla oldu alttakınıde 3bucuk saat sonra sıvı almadan yaptım adetime 5gün var sizce gebelik varmıı
Tamam canım teşekkür ederim ama insan merak ediyorCanim adete 2 gun kala yap su an sağlıklı sonuc alamayabilirsin ama bu testlere göre gebelik yok maalesef.
Heyecanını anlıyorum ama bu şekilde stres yapman da engel olabilir canım.Tamam canım teşekkür ederim ama insan merak ediyor
Haklısın biraz fazla stres yapıyorumHeyecanını anlıyorum ama bu şekilde stres yapman da engel olabilir canım.
Farz et ki bir düşmanın var bazı hareketlerinle ona prim veriyorsun. Streste senin en büyük düşmanın canım düşmanın ekmeğine yağ sürememek için neler yapardın bunu da bir nevi öyle düşün.Haklısın biraz fazla stres yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?