Ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi

canım hamilesin ozaman gözün aydın inş sağlıklı bi şekilde devam eder:)
maalesef canım eşim sabahdan gidip test almış hemen yaptım ama negatif bu gün 31. gün olsaydım çıkardı herhalde hala adet olmadım ve şiddetli kanbızlık dışında bir adet belirtim yok... dua et bana...

Canım hayırlısı olsun inş allahım bu ay nasip eder.sakın stres yapıp üzülme okey herzaman pozitif ol:))en önemlisi bu

Canım hayırlısı olsun inş allahım bu ay nasip eder.sakın stres yapıp üzülme okey herzaman pozitif ol:))en önemlisi bu
Teşekkür ederim canım ama inan takmıyorum hatta bir an önce adet olsam diyorum ama olmuyor 38.gün bugün ve herhangi bir adet belirtisi yok

Ben de hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrendim. Adetlerim çok düzensiz olduğu için adetimin hemen bitiminden sonra her gün düzenli ovulasyon testi yapmaya başladım hep ikinci çizgi silik çıkıyordu çift çizgiyi net hiç göremedim. Yumurtlamadım herhalde falan anlamadım bu işi diyip üzülüyordum. Adetime 7-8 kala her gün ikinci çizgi net çıkmaya başladı. O kadar belirgindi ki c'den bile daha koyuydu t çizgisi. 3 gün vardı daha adetime. Bir hormon dengesizliğim mi var diye şüphelenip doktora gittim ve kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Herkeste aynı olur mu tabi ki bilemem ama ben bunu yaşadım.

Kızlar selam. Forumda yeniyim. 3 aydır bebiş için ugrasıyoruz daha evvel 16 mayısta 2,5 aylıkken kalp durması sonucu bir düşük yaşadım maalesef. sat Ekim 12 bir önceki sat Eylül 13'te idi . 07 Ekim'de kan testi yaptırdım sattan itibaren 27. gün çok moralim bozuldu değer 1.20 den küçük negatif yazıyordu. Bugun 30. gün hala regl olmadım 1 ya da 2 gün geçti sanırım. Evdeki ovulasyon testlerinden yaptım dun belli belirsizdi bugun yükledigim resim gibi (bir kaç tane yaptım hepsi aynı) bu ne demek sizce ? kan testi kesin sonuc biliyorum fakat erken yaptırmıs olma ihtimalim var mı.? yoksa bu ay geç yumurtladım ondan mı henuz görmedim. Bu konuda tecrübesi bilgisi olan lütfen yardım etsin

Eklentiler

• 20141110_111503.webp
    97,6 KB · Görüntüleme: 674
Kizlar merhaba ben 5ay once kurtaj oldum simdi tekrar bebis denmesine basladik adet dongum 29gun suruyor ovulasyon testi ile gunumu yakaladim simdi adetime 8gun var ve ovulasyon testiyle gebeligin ogrenildini duymustum bugun yaptigim test sizce gebelik varmi!!

Fotoğraf görünmüyor canim ama 8gun kala belli olmaz adet gününe yakın yapman gerekiyor

Kızlar ovulasyon testiyle yaptım üstteki sabah ilk idrarimla oldu alttakınıde 3bucuk saat sonra sıvı almadan yaptım adetime 5gün var sizce gebelik varmıı

Eklentiler

• 861284C6-2951-468D-BF06-4900B2493A3C.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 425
Kızlar ovulasyon testiyle yaptım üstteki sabah ilk idrarimla oldu alttakınıde 3bucuk saat sonra sıvı almadan yaptım adetime 5gün var sizce gebelik varmıı
Canim adete 2 gun kala yap su an sağlıklı sonuc alamayabilirsin ama bu testlere göre gebelik yok maalesef.

Haklısın biraz fazla stres yapıyorum
Farz et ki bir düşmanın var bazı hareketlerinle ona prim veriyorsun. Streste senin en büyük düşmanın canım düşmanın ekmeğine yağ sürememek için neler yapardın bunu da bir nevi öyle düşün.

Yapacak bişey yok artık adet günümü bekleyip gebelik testi yapıcam hayırlısı olur inşallah yardımcı olduğun içinde teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…