Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ovulasyonumun
Pik gunu 9 uysa bile bende test olmayinca yapamadim gelmedi kargo hala. Ama 9 unda cooook silik cizgi yakaladim hem de normal gebelik testinde. Ay insallah boyle devam eder ve kimyasal degildir.

Eki Görüntüle 2603166
Ovulasyonumun
Pik gunu 9 uysa bile bende test olmayinca yapamadim gelmedi kargo hala. Ama 9 unda cooook silik cizgi yakaladim hem de normal gebelik testinde. Ay insallah boyle devam eder ve kimyasal degildir.
insallah gecen ay bende lh ve hcg de ikinci cizgi vardi umutlanmak istemedim ama git gide koyulasti ve ogrendim ki kimyasal gecirmisim insallah bu ay dualarimm.. Sizde umutsuzluga kapilmayin Rabbim en kisa zamanda mutlu haberler almamizi nasip etsin insallah

Lh yanilmamis doğru göstermiş ben onunla öğrendim bugün kan verdim 3 haftalık hamileyim çok şükür
Canım, hayırlı olsun sağlıkla kucakla bebişini. Benim de bugün yumurtlamanın 11. Günü gebelik testi negatif ovü testi böyle çıktı. Adetime 4 gün var, bu zamanlardan ovü bu kadar net çıkmazdı bu da pozitif sayılmıyo biliyorum ama sence bişeyler çıkabilir mi adete kadar

Eklentiler

• E46A84DE-748D-4130-B4AA-318CF639005D.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 42
rabbim hayirlisini versin. Insallah yuzumuz guler.

Lütfen bana yardımcı olur musunuz bende sizle aynı durumdaym 1.5 senedir olmuyor benim de

Gebelik testi testinde 1 kere silik çizgi cıktı sonra 2 kere yaptım negatif ama ovulasyon testleri hep çok koyu gecikmenin 3. Günü

benimde 7 gun kala boyle 2 gun once daha silikti koyulasti biraz beklemedeyim bakalim insallahh

Eklentiler

• 20200311_175033.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar gelditestlerim. Bugun 11. Gundu. Cok sık idrara cikmistim amayine geldigi gibi kargo yaptim sonuc bu. Ve 9. Gun silik bhcg pozitifi yakalamistim

Eklentiler

• P_20200311_190007_p.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 60
Umutlandirmak istemiyorum ama yuzumdeki tebessume de engel olamiyorum sanki koyu ve koyulasicak gibi hadi insallah diyeyim Rabbim dualarimizi kabul etsin bir kac gun kalmis 2 gun kala beklemeden test yapmalisin bence
yok zaten 9. Gunde aldim + i hala pozitif. Kimyasal oluup olmamasi konusunda biraz endiseliyim kadar. Insallah boyledevam eder:)) rabbim hayirli olani versin demin attigim test tam kurudugunda 4. Dksinda falan

Eklentiler

• 15839441254428702435588672151212.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 61
yok zaten 9. Gunde aldim + i hala pozitif. Kimyasal oluup olmamasi konusunda biraz endiseliyim kadar. Insallah boyledevam eder:)) rabbim hayirli olani versin demin attigim test tam kurudugunda 4. Dksinda falan
evet bende kimyasal yasadigim icin bilirim cok etkiliyor bizleri o yuzden gunumuzun gecmesi cok onemli ama iyi dusun iyi olsun Bize guzel haberler vereceksin Allahin izniyle inaniyorum

Benim gebelik testi daha koyuydu kan verdigimde 138.44 çıkmıştı doğruyu gösteriyor yumurtlama testi
Ben gebelik testi ile öğrendim ama meraktan yaptım gerçekten gösteriyormuş gebeliği üst gebelik alt lh testi değer burda 316 cıktı

Eklentiler

• 20200310_134847.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…