Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende 3 gün varken adete akıntı vardı az bişey herzaman olmazdı diye evde ovu testi vardı yaptım böyle çıktı, gebelik testi yaptım ama çıkmadı bişey. Olsa çıkardı dimi?
Ben test yaptım ama martın 5inde falan negatifti

Hamilelik var mı?

ovulasyon testıyle gebelık ogrenmek ıstıyosak mantıken bhcg nın en yogun olacagı sabah ılk ıdrarıyla yapmamız gerekıyor dıye dusundum.. lh derdımız yok cunku. her sabah yaptıgımda bıldıgın sılık cızgı bıle zor gorunuyordu bugun sabahkı pembemsı bı cızgıydı. sayet bu cızgı yarın ve sonrakı gun koyulasırsa bugun 8 dpo. koyulasma baslangıcı olcak . tarıhe bı not duseyım :) belkı tutmustur 4 gun ıcınde kesfedılmeyı beklıyordur :))

Ben
sabah yapmamıştım ben öğlen sonu 3te yapmıştım hamileydim yani

Hayırlısı olsun inşallah vardır

Kızlar ben çok kafaya takyordum hep hareketlermden kısıtlıyordum bu ay bıraktım hep ağır işler yaptım ve ilk defa ovulasyon testi yaptım ben genelde o tarihlerde karın ağrısı cekiyordum adet olcam sanıyordum o yüzden değerlendirmiyordum hiç ama farkettim ki o ağrı çektiğim günler benim yumırtlama günlerimmiş şimdi o günlerimi değerlendirdim bakalım bu ay neler olcak..

reglime 8 gun var pik yaptiginda birlikte olmustuk sonra siliklesti ama bugun iki ayri ovulasyon testim bu kizlar ben iki kez mu yumurtluyorum

Eklentiler

• 20200310_001818.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 20200310_001805.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 35
reglime 8 gun var pik yaptiginda birlikte olmustuk sonra siliklesti ama bugun iki ayri ovulasyon testim bu kizlar ben iki kez mu yumurtluyorum
Sanmıyorum canım zaten o vucudumuzda olan miktarı çıkıyodur cok silik çünkü benim adetimin bitiminde öyleydi 31 gün snra pik oldu eğer çok koyu olursa 2.ye yumurtluyo olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…