- 10 Haziran 2019
- 309
- 209
- 103
- Konu Sahibi Melisaklccc
-
Bu şekilde gebelik mi öğrendinizBu şekilde ogrenmistim
Bende bu şekilde gebelik öğrendimBu şekilde gebelik mi öğrendiniz
EvetKızlar bu pik olmus dimi ?
Ya bende 3 gün varken adete akıntı vardı az bişey herzaman olmazdı diye evde ovu testi vardı yaptım böyle çıktı, gebelik testi yaptım ama çıkmadı bişey. Olsa çıkardı dimi?Bende bu şekilde gebelik öğrendim
Ben test yaptım ama martın 5inde falan negatiftiYa bende 3 gün varken adete akıntı vardı az bişey herzaman olmazdı diye evde ovu testi vardı yaptım böyle çıktı, gebelik testi yaptım ama çıkmadı bişey. Olsa çıkardı dimi?
Ayın 24ünde gördüm değerlendirdim ama 4 veya 5 martta test yaptm negatiftiDaha önce yumurtlama gorduysen gebelik olabilir
?Bende bu şekilde gebelik öğrendim
cnm nasılsın sen napıyorsunHayırlı olsun canım ♥ rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahdarısı başımıza
Erken yapmış olabilirsin testi gebelikAyın 24ünde gördüm değerlendirdim ama 4 veya 5 martta test yaptm negatifti
Hamilelik var mı?Kizlar selam adete 2 gun var ovulasyon testi bole gebelik testi negatif. Adete 5 6 gun oncedem yaptigim ovulasyon testlerinde bazilari acik bazilaro daha da acik cikiyodu bu ladar koyu ilk defa cikti ama dedigim gbi degiskenlil gosterdigi ve evdeki gebelik testide negatif ciktigi icin umudum yok ama bi yandanda alerjim var ilac icmeye icim el vermiyo nedersiniz bu konuda
Evet olabilir o yüzden bir süre yapmayacağımErken yapmış olabilirsin testi gebelik
sabah yapmamıştım ben öğlen sonu 3te yapmıştım hamileydim yaniovulasyon testıyle gebelık ogrenmek ıstıyosak mantıken bhcg nın en yogun olacagı sabah ılk ıdrarıyla yapmamız gerekıyor dıye dusundum.. lh derdımız yok cunku. her sabah yaptıgımda bıldıgın sılık cızgı bıle zor gorunuyordu bugun sabahkı pembemsı bı cızgıydı. sayet bu cızgı yarın ve sonrakı gun koyulasırsa bugun 8 dpo. koyulasma baslangıcı olcak . tarıhe bı not duseyım :) belkı tutmustur 4 gun ıcınde kesfedılmeyı beklıyordur :))
Hayırlısı olsun inşallahovulasyon testıyle gebelık ogrenmek ıstıyosak mantıken bhcg nın en yogun olacagı sabah ılk ıdrarıyla yapmamız gerekıyor dıye dusundum.. lh derdımız yok cunku. her sabah yaptıgımda bıldıgın sılık cızgı bıle zor gorunuyordu bugun sabahkı pembemsı bı cızgıydı. sayet bu cızgı yarın ve sonrakı gun koyulasırsa bugun 8 dpo. koyulasma baslangıcı olcak . tarıhe bı not duseyım :) belkı tutmustur 4 gun ıcınde kesfedılmeyı beklıyordur :))
Sanmıyorum canım zaten o vucudumuzda olan miktarı çıkıyodur cok silik çünkü benim adetimin bitiminde öyleydi 31 gün snra pik oldu eğer çok koyu olursa 2.ye yumurtluyo olabilirsinreglime 8 gun var pik yaptiginda birlikte olmustuk sonra siliklesti ama bugun iki ayri ovulasyon testim bu kizlar ben iki kez mu yumurtluyorum
Yumurtlama değil bu canım yok yani pik yapmamışreglime 8 gun var pik yaptiginda birlikte olmustuk sonra siliklesti ama bugun iki ayri ovulasyon testim bu kizlar ben iki kez mu yumurtluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?