- 10 Haziran 2019
- 309
- 209
- 103
- Konu Sahibi Melisaklccc
-
Merhaba,
Adetim 2 gün gecikti. Bel agrim sirt agrim basladi bir de dün sol kasigimla birlikte bacagim cok agri yapti. Elimde hcg kaset test yoktu.Lh vardi az once oyle bir denemek istedim bu sekilde cikti. Hiç ümidim yok bu ay ama yorumlayabilir misiniz rica etsem ?
[Canım ben yumurtlama sonrası 11. Gün ovulasyonda 13.gun gebelik testi yapıp öğrendim ama bende aktif yumurta kist vs yoktu ordan emindim
Peki yumurtlama testinin örneği var mı sende ?13 gun sonra canım yumurtlama çizgisi kontrolden daha koyuydu
Bu sorunun İlk sayfasindaki gönderiye bakabilirsin soruyu ben sormuştum orda ovulasyon testimin resmi varPeki yumurtlama testinin örneği var mı sende ?
Canım bu şekilde ovulasyonda gebelik var diyemem ilk gönderiye git sorudaki orda ovulasyon testim var hamileligimi ogrendigim bir bakovulasyon testiyle takip ediyorum kizlar yumurlamamin uzerinden 10 gun gecti bugun 10. gun yaniustteki hcg testi ve herzamanki gibi negatif ilk defa ovulasyon testini adete yakin yaptim oda boyle cikti alttaki.. erken mi davrandim, bu bisey ifade eder mi bilmiyorum.. bu ay sol kasikta ilk defa oturup kalkarken egilirken bile agri oluyor normalde yoktu kist vb herhangi bir sorunum yok yine mi yumurtliycam yoksa ayy gina geldi esim bana KENDINI TAVUK ZANNEDEN KARIM var diyor
Peki yumurtlama testinin örneği var mı sende ?
Bu şekilde ogrenmistimPeki yumurtlama testinin örneği var mı sende ?
En kesin sonuç kan canım kan ver1 saat sonra hep sonuc boyle saat 8 de 9 da 10 da yaptigim testlerde ayni boyle cikiyor ama 1 saat sonra.. sol hcg alttaki lh.. kafayi yicem
Canım dün tam pik oldu hu şekilde pik dimş ?Bu sorunun İlk sayfasindaki gönderiye bakabilirsin soruyu ben sormuştum orda ovulasyon testimin resmi var
evet canımCanım dün tam pik oldu hu şekilde pik dimş ?Eki Görüntüle 2595639
Canım gebelik testi yap yaniBugünde böyle çıktı
Eki Görüntüle 2596052
Çatlama gorduysen daha önce ve tekrar böyle çıkıyorsa gebelik testi yap varsa cikarBugünde böyle çıktı
Eki Görüntüle 2596009
Yani 7.gün gördüğümü sanmıştım. Ama sanırım o çatlama değildi. Bugün ki gördüğüm tam çatlama oldupunu düşünüyorum. Bahsettiğim 2 resmi de ekliyorum.Çatlama gorduysen daha önce ve tekrar böyle çıkıyorsa gebelik testi yap varsa cikar
Yumurtlama yakın teste devam bugün yarın çatlarKızlar merhaba ben 1 şubatta adet oldum 9 şubattan beri ovulasyon test yapıyorum dün ve bugün çizgilerim belirdi yorumlar mısınız yumurtlama oluyor demek mi
Aynen öyle yapıyorum hala aynı belirginlikteYumurtlama yakın teste devam bugün yarın çatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?