Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ovulasyon testiyle takip ediyorum kizlar yumurlamamin uzerinden 10 gun gecti bugun 10. gun yani ustteki hcg testi ve herzamanki gibi negatif ilk defa ovulasyon testini adete yakin yaptim oda boyle cikti alttaki.. erken mi davrandim, bu bisey ifade eder mi bilmiyorum.. bu ay sol kasikta ilk defa oturup kalkarken egilirken bile agri oluyor normalde yoktu kist vb herhangi bir sorunum yok yine mi yumurtliycam yoksa ayy gina geldi esim bana KENDINI TAVUK ZANNEDEN KARIM var diyor

Eklentiler

• 20200222_135634.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 80
Canım bu şekilde ovulasyonda gebelik var diyemem ilk gönderiye git sorudaki orda ovulasyon testim var hamileligimi ogrendigim bir bak

1 saat sonra hep sonuc boyle saat 8 de 9 da 10 da yaptigim testlerde ayni boyle cikiyor ama 1 saat sonra.. sol hcg alttaki lh.. kafayi yicem

Eklentiler

• 20200222_223438.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 70
Suan silik çizgi yok sende çatlama olsa aşırı silik olur bir anda yinede istersen gebelik testi yap

Kızlar merhaba ben 1 şubatta adet oldum 9 şubattan beri ovulasyon test yapıyorum dün ve bugün çizgilerim belirdi yorumlar mısınız yumurtlama oluyor demek mi

Eklentiler

• 20200225_130710.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 20
  • 20200224_174725.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…