Ovülasyon testiyle hamile olduğunu öğrenen var mııı

gls23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
70
13
3
23
Kızlar adetim 3 gün gecikti. Ovulasyon testi yaptım pik çıktı anında. Sonra erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. Gebelik var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20250515_011412.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 148
Çok teşekkür ederim. Kan testi verdim şimdi onu bekliyorum.
Yüksek çıkar betan bayağı belirgin testin.. ben kimyasal yaşadığımda testlerim pozitifti kan vermiştim kanı beklerken de ovulasyon testim pikti böyle.

Yüksek çıkar betan bayağı belirgin testin.. ben kimyasal yaşadığımda testlerim pozitifti kan vermiştim kanı beklerken de ovulasyon testim pikti böyle.
Bende Eylül ayında kimyasal gebelik yaşamıştım. O zaman doktor kontrolüne gittiğimde 10.91 ile öğrenmiştim. Eve gelip test yapmıştım çok silikti. 5 gün sonra regl olmuştum. Şimdi korkuyorum tekrar böyle olursa diye Allah korusun.

Allah korusun bence öyle düşünmeyin gecikme olmuş ve bariz belli bir koyulukta.. benim beta 60 di kimyasal değildir diye düşündük ama öyle olmadı nasip diyelim. Kaçıncı deneyisin peki? Belirtilerin varmiydi

Hiç bir belirtim yoktu. Hatta düzenli ovulasyon takibi yapıyorum pcos olduğu için. Geçen ay 15 ve 16. günü kaçırmışım test yapmayı. Ama devam ettim yinede. İyice silik olmaya başladı pik olmadan. Demek ki bu ay yumurtlamadım diye düşündüm. Tek belirtim göğüs uçlarım inanılmaz hassas yani dokunamiyorum bile o derece. Onu da yumurtlamadığımı düşündüğüm için adet olcam ondan diye düşündüm. Kaç aydır sürekli kafama taktım araştırmalar yaptım. Temmuz ayından beri istiyoruz. Çok yıpranmıştim artık. Bu ay salmıştım kendimi. Nasıl olsa yumurtlamadım diye. Demek ki herkesin dediği gibi düşünmeyince kafaya takmayinca oluyomuş.

Kesinlikle katılıyorum bu söylediğine bende Mart ayında hiç beklemiyodum zaten Ramazan ayı eşimde yoğun çalışıyor falan dedim sadece ovulasyon takibine başladım . O ay tuttu ama işte kimyasal rabbim sağlıklı nasip etsin sanada banada ne diyimki

Amin isteyen herkese nasip olsun inşallah

Evvet ben denemek için yapmıştım, ovulasyon testleri pozitif çıkıyor gebelik durumunda hayırlısı olsun inşallah sizin için

Yani yumurtlama görmediniz testte ama hamilemisiniz

Evet yani dediğim gibi 15 ve 16. Günler yapamadım ovulasyon testi. O günler yumurtladiysam bilemiyorum. Dün kan verdim 445 çıktı sonucum
Bnm de gecikti adetim 6 gun catlatma igmesi olmustum adetim bir gun gecikince kaset test yaptim negatifti. 3 gundur ovulasyon yapiyorum belirgin cizgi war tam pik mi olmasi gerekiyo hamilelik warsa

Eklentiler

• 1000018953.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 112
Bnm de gecikti adetim 6 gun catlatma igmesi olmustum adetim bir gun gecikince kaset test yaptim negatifti. 3 gundur ovulasyon yapiyorum belirgin cizgi war tam pik mi olmasi gerekiyo hamilelik warsa
Evet tam pik olması gerekiyo diye biliyorum ama adetiniz geciktiyse erken gebelik testi yapabilirsiniz. Benim sadece 2 gün gecikmesine rağmen baya belirgin çıkmıştı erken gebelik testinde ve ovulasyon testinde de.

Evet tam pik olması gerekiyo diye biliyorum ama adetiniz geciktiyse erken gebelik testi yapabilirsiniz. Benim sadece 2 gün gecikmesine rağmen baya belirgin çıkmıştı erken gebelik testinde ve ovulasyon testinde de.
Pcosum tekrar yumurtam olusmus olabilirmi. Tam pik degil ama 3 gundur boyle belirgin cizgi cikinca acaba mi dedim. Elimde testim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…