Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testıyle kızı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde sık ılıskı ıle kız ıhtmalı yuksek dye blıyorm ne kadar ck ılıskı olrsa o kadar cok x spermı bralılır yumurtanın cat gunde erkk ıhtmalı yuksek cnku y ler daha hzlı o dellenıyo drek

Senın yumurtlmadan oncekı tutmus byuk ıhtımal

Bnm oglum tam yumurtlmanın oldgu gce tek ılıskıyle olmstu 5 gun perhız ol stu nasıp
MaşaAllah bir sorun olursa sana danışırız ozaman nelere dikkat edilmesi konusunda inşaAllah niyetind ene varsa o olur benim hormonlar ciddi anlamda cok bozuktu ben hamile bile kalamıycam sanmıs cok üzilmüştüm ibrahim saraçoğlunun kürleri sayesinde rabbim nasib etti cok şükür sebep olacak ki ol desin

Tabıkı herseyde vardr bı hyr allh verdktn snra bnde bunda sogan kurunu yaptm ertesı ay hamıle kaldım tabı srun olrsa brdaym her zamn srablrsın

Geçen ay gün aşırı denedik canım tutmadı bu ayda böle denedik
Yumurtan gelişmemiştie canım ogulasyon kullanıyormusun ben al kürü testeredisli falanda kullandm birde sirekli havućuiuirdum yumurtayı teliştirmeye ve çatlamaya yardımcıymış ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi yumurtlama icin ben yumurtlamaya kadar ada çalyı yesil çay bol bol içtim ki östrojen hormonu salgısı artsın diye daha önceki değerlerime göre doktor çocuğun olmaz derdim bile dedi iki ay sonraki sonuclarımı görünce inanamadı çünkü hicbir ilaç o hormonları o seviyeye kadar çıkatması mümkün değil

Ayse efem cnm topigin hayırlı olsun ben varım ovulasyon takibi ile 3.kizima hamielyim
Cok tesekkr edrm cnm evet senınlede knusmstk hatta pıkten snrakı acılmada oldu demstn sasrmstm ertesı gun acıldgndada oldu demstn nrmlde erkk bebk için yaplması greknlerı yapmssn ama nasbınde bu varms demkkı hakkında hayrlsı buymus

Bnde bı oncekı ay gun asırı denemstm kalamamstm hamıle kaldgm ay hergun oldu hatta hergundende kısa zamanlarda cok sık tuttu ck skur brazda nasıp kısmet
Been ovülasyon testi kullanıyorum çift çizgi gördükten sonra her gün değerlendirdik 6 7 gün üst üste siz kaç gün

Ovülasy on kullanıyorum canım inofolic kullandım bu ay güzel yumurtam olustu ve çatladı bence havuç ve incir de kullandım kısa bşr süre ama kür değil sadece yiyerek tükettim yumurtlama döneminde ve çatlarından sonra bikaç gün daha ilişki oldu yani toplam üst üste 6 7 gün ilişki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…