Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testıyle kızı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi ay ve kaçında hamile kaldın merak ettim diyebilirmisin yani yumuetlama zamanıda olur tam ay ve gün olarak

Tabıkıde allh blır herseyı zaten bz ona bsey demyrzkı bz sadece sansımızı arttryorz allh sırkte kosmuyorz yada bn bu yontemı denemstm nden bu olduda dmyrz o ne verrse ck skur aten safece bzmkı ya tutarsa hesabı
Kaç çocugun var canım hamile kaldığın ay ve günleri hatırloyorsan yazsana birşeye bakıcamda kız vardı sendede galiba öyle mi :) ben kendim icin baktom kız çıkıyor yumurtlama tarihini yazsan iyi olurdu da tutarsa bu takvim şaşirıcam bi teyze erkek bbek icin hamile kalonması gereken ayve günleri veriyormus merak ettim de

Bı oglum var cnm bundada ekım ayında kaldım ılıskı 27 28 29 sabah 29 aksam yumurtlma

Kızlar kızlarınıza yada oğullarınıza hamile kaldığınız ay ile güninü yazabilirmisiniz şuan 4 te 4 tuttu merakla bekliyorum acayip heyecanlandım desem yeridir

Şuan hamileysen 29 aralıkmı hamilelik tarohin yani öyle ise bunun kız olma ihtimali var oğlunun kide tuttu zaten
Agzndan bal damlıyoroglma bkmtılar hep erkk ckıyodu bunada ıkı kısı baktı brınde kız brınde erkk demstı hayrlsı ınsallh 2 kısının dedgı ckar bnmde hp kızım olckmıs gbı glıyor blmyrm oglma hamılykn kara kaslı kara gozlu esmer bı bebek grmstm emzrırkn demstm bnden ve esımden esmer cock bn renklı gozlu beyaz tenlıyım esımde byaz esım demstı bn kabul etmem o cocgu:))))) oglum bı dogdu kapkara ınanmamstm bu bnm degldr dye bundada mavı gzlu sıyah saclı bı kız cock emzryodum bakalm hayrlsı artık

Ayy nekadaf güzel rabbim sağlıcakla goğmayı ve bir ömür gecirmeyi nasib etsin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…