Hangi ay ve kaçında hamile kaldın merak ettim diyebilirmisin yani yumuetlama zamanıda olur tam ay ve gün olarakŞuan bende hamileyim ve kızım olacak inşallah her zaman bu tarz araştırmalar olur ama o kadar basit olsaydı insanlar bu diyetleri yapar istedikleri cinsiyetteki bebeklerine hamile kalırlardı biraz da doğaya ters olduğunu düşünüyorum haşa biz kimiz ki cinsiyet belirleyeceğiz? Tüp bebekte bu yapılabiliyormuş ama ülkemizde yasak diye biliyorum tabii sizin fikriniz saygı duyarım ama ben inanmıyorum.
Fikrinize saygı duyuyorum ama ben inanmıyorum oluruna bırakmaz en güzeli allah neyi nasip ederse o olsun benim düşüncem de bu
Kaç çocugun var canım hamile kaldığın ay ve günleri hatırloyorsan yazsana birşeye bakıcamda kız vardı sendede galiba öyle mi :) ben kendim icin baktom kız çıkıyor yumurtlama tarihini yazsan iyi olurdu da tutarsa bu takvim şaşirıcam bi teyze erkek bbek icin hamile kalonması gereken ayve günleri veriyormus merak ettim deTabıkıde allh blır herseyı zaten bz ona bsey demyrzkı bz sadece sansımızı arttryorz allh sırkte kosmuyorz yada bn bu yontemı denemstm nden bu olduda dmyrz o ne verrse ck skur aten safece bzmkı ya tutarsa hesabı
Kaç çocugun var canım hamile kaldığın ay ve günleri hatırloyorsan yazsana birşeye bakıcamda kız vardı sendede galiba öyle mi :) ben kendim icin baktom kız çıkıyor yumurtlama tarihini yazsan iyi olurdu da tutarsa bu takvim şaşirıcam bi teyze erkek bbek icin hamile kalonması gereken ayve günleri veriyormus merak ettim de
Oğlunun hamle kaldıgın tarihmi 29Bı oglum var cnm bundada ekım ayında kaldım ılıskı 27 28 29 sabah 29 aksam yumurtlma
Can8m oğlununkide tutuyor maşaAllah :)He yok cnm buna kldgm .ogluma hazıran 22 sınde kldım
Şuan hamileysen 29 aralıkmı hamilelik tarohin yani öyle ise bunun kız olma ihtimali var oğlunun kide tuttu zatenHe yok cnm buna kldgm .ogluma hazıran 22 sınde kldım
Agzndan bal damlıyorŞuan hamileysen 29 aralıkmı hamilelik tarohin yani öyle ise bunun kız olma ihtimali var oğlunun kide tuttu zaten
Ayy nekadaf güzel rabbim sağlıcakla goğmayı ve bir ömür gecirmeyi nasib etsin canım :)Agzndan bal damlıyoroglma bkmtılar hep erkk ckıyodu bunada ıkı kısı baktı brınde kız brınde erkk demstı hayrlsı ınsallh 2 kısının dedgı ckar bnmde hp kızım olckmıs gbı glıyor blmyrm oglma hamılykn kara kaslı kara gozlu esmer bı bebek grmstm emzrırkn demstm bnden ve esımden esmer cock bn renklı gozlu beyaz tenlıyım esımde byaz esım demstı bn kabul etmem o cocgu:))))) oglum bı dogdu kapkara ınanmamstm bu bnm degldr dye bundada mavı gzlu sıyah saclı bı kız cock emzryodum bakalm hayrlsı artık
:::))))Ayy nekadaf güzel rabbim sağlıcakla goğmayı ve bir ömür gecirmeyi nasib etsin canım :)
Nezaman hamilemkaldığını hangi ay oldugunu yazsana canım bakalımAyse efem cnm topigin hayırlı olsun ben varım ovulasyon takibi ile 3.kizima hamielyim
Ben şuan hamile olup olmadığımı biçmiyorum ama ilişki ve yumurtlama tarihimi söylesem bakarmsnKızlar kızlarınıza yada oğullarınıza hamile kaldığınız ay ile güninü yazabilirmisiniz şuan 4 te 4 tuttu merakla bekliyorum acayip heyecanlandım desem yeridir
Bakalım canımBen şuan hamile olup olmadığımı biçmiyorum ama ilişki ve yumurtlama tarihimi söylesem bakarmsn
25 26 27 28 29 30 31 aralık ilişki oldu 28 29 aralık yumurtlama 30 aralık çatlama olduBakalım canım
Ay son adet tarihim 14 aralık söylemeyi unutmusumBakalım canım
Kız görünüyor canım inşaAllah tutunmuştir yavrun25 26 27 28 29 30 31 aralık ilişki oldu 28 29 aralık yumurtlama 30 aralık çatlama oldu
İnşallah canım yaa hayırlısı olsunda ovülasyon deneyim dedim.bu akşam silik çizgi cıktı şimdi tekrar deneyim dedm çizgi kayboldu sankiKız görünüyor canım inşaAllah tutunmuştir yavrun
Ozaman anca çatlamış canım hemen deneme olsun inşaAllah tutunurİnşallah canım yaa hayırlısı olsunda ovülasyon deneyim dedim.bu akşam silik çizgi cıktı şimdi tekrar deneyim dedm çizgi kayboldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?