Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testıyle kızı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Been ovülasyon testi kullanıyorum çift çizgi gördükten sonra her gün değerlendirdik 6 7 gün üst üste siz kaç gün
Ben cıft cızgıden ıkı gun once bır gun once ve cıft cızgıde ıken degerlndrdm kullndgm ılkay kaldm 3 gun ust uste oldu yanı oncekı ay gun asrı olmstu bn 16 cı gun yumutlma dye hesaplarkn 26 cı gun meger yumurtlamstım 10 gun once brakmstm eger ılk cocgunsa bu ay olmazssa yumurtlmaya kdr gun asrı dene czgılr belırmye bsldgnda hergun dene czgı kaybolana kadar esınde sende bı sıkıntı yoksa hergun denemende bı sıkıntı yok bnce ınsallh gerek klmz ve tutmstr kac gn gectı yumurtlmanın uzernden

Ya bıde bsey srcm kızlar kız bebege hamılykn ıdrar rengı koyu dyolar dkkt ettm dun o kdr koyukı turuncu gbı bn suda ck ıcerm bunun gerceklıgı bıze

İnşallah bugün 9.gün

Cinsiyeti erkek belirler böyle hurafelerle aklınızı karıştırmayın bilim denen bir şey var diyet miyet ne alaka?

Cinsiyeti erkek belirler böyle hurafelerle aklınızı karıştırmayın bilim denen bir şey var diyet miyet ne alaka?
Bilinle kanıtlanmıs birsey diyette canım bir araştorma yapmiş doktorun biri hayvanlar üzerindeki deneydende bahsetmis mesela fazla tuz tüketimi ve alkali sviyesi yüksel olan şeyler tüketmez asidik ortamı azaltıyor bayanların vücududa asidiktir çünkü enfsksiyon gibi şeylere karşı vücut savunmasıda denilebilir bayanlar x gsni taşıyor erkek belirlesede erkekten gelecsk olan x geni yabancı orfama gelmis olmuyor ozaman y lerde alkali seviyesi yüksek olduğu zaman yasam krtamı bulabiliyor erkeklein vücudu alkalidir baya bi alkalidir hemde oyüzden değilmi erkekler de kıllanma daha cok olur kas yapısıda hormonalra bağlı olduğu icin erkeklik hormonu daha yüksektir onun yaşayacağı ortam olduğunda simdi asidik olan x hormonu alkali olan bir orgamda yaşayamaz yaşasada daha az hareket alanı bulur zaten xler az hareketlidir buda y ler için daha fazla imkan sağlar bunu erkek bebek isteyenler alkali diyeti yaparlar potasyum vesodgumla beslenirler ki alkali olsun bunu tersini de kız bsbek isteyenler icin yaomaları uygun bilinle kanıtlanmamıs olsa bende inanmamışt8m simdi kızım olacak benim beslenme tarzımve ilişki sıklığı kız bebeklere daha uygun esimde diyor ziraat mühendisi kendisi sürekli araştırma yapar biyoloji de aldıkları icin erkekler evet alkalidir diyor araştormayı ina gösterdim cok mantıklı ilminde bilimle açoklanması şüpheye yer bırakmaması güzel birsey diyor simdi hamild olmasaydom bu erkek bebek meselesini demek isterdim diyor nekadar doğru diye cok meraklıdıd yeni seylere :)

Erkek belırler evet ama hangı gnler oldgu yumurtlmaya yakın uzak oldguda etkılıyor bılımsel bu ve o sekılde ck tuttran ınsanlar var allh verınce dıyet konusunu pek blmdgm ıcn o knuda yorm yapamıcam

Erkek belırler evet ama hangı gnler oldgu yumurtlmaya yakın uzak oldguda etkılıyor bılımsel bu ve o sekılde ck tuttran ınsanlar var allh verınce dıyet konusunu pek blmdgm ıcn o knuda yorm yapamıcam
Ben yaptım yorum :))) esimle meraktan akşam araştırdık ve orda yazan çoğu seyi bildigini bu arastormanon dogruluk payınon cok yiksek oldugunj söyledi hamile olmasaydom dedim kendimi densk olarak kullanabilirdim dedim güldü bende araşt8rmaların doğruluk payı varmo diye denemek isterdim diyor sonucta bi doktorun araştırması onu ikna etti ki adamda neler araşformıs deneyler yapmıs )

Dgrudr cnm dedgım gbı o konuda hc br fıkrım yok blmyrm yanı yrum yapamm s

Dgrudr cnm dedgım gbı o konuda hc br fıkrım yok blmyrm yanı yrum yapamm s
Belirilerin baslamıs galiba neler yaşıyorsun anlat bakalom ateş basmaları falanda varmı kasıkta kıpordama gibi şeylerde :) yumjrtlamadan 8 gün sonra yerleşti benimki

Aynen cnm aklına gelecek kürleri falan hepsini yaptım nasipten ötesi olmuyor bide bana 16 haftalıkken erkeğe benziyor demislerdi

Şuan bende hamileyim ve kızım olacak inşallah her zaman bu tarz araştırmalar olur ama o kadar basit olsaydı insanlar bu diyetleri yapar istedikleri cinsiyetteki bebeklerine hamile kalırlardı biraz da doğaya ters olduğunu düşünüyorum haşa biz kimiz ki cinsiyet belirleyeceğiz? Tüp bebekte bu yapılabiliyormuş ama ülkemizde yasak diye biliyorum tabii sizin fikriniz saygı duyarım ama ben inanmıyorum.

Fikrinize saygı duyuyorum ama ben inanmıyorum oluruna bırakmaz en güzeli allah neyi nasip ederse o olsun benim düşüncem de bu

Tabıkıde allh blır herseyı zaten bz ona bsey demyrzkı bz sadece sansımızı arttryorz allh sırkte kosmuyorz yada bn bu yontemı denemstm nden bu olduda dmyrz o ne verrse ck skur aten safece bzmkı ya tutarsa hesabı

Tabıkıde allh blır herseyı zaten bz ona bsey demyrzkı bz sadece sansımızı arttryorz allh sırkte kosmuyorz yada bn bu yontemı denemstm nden bu olduda dmyrz o ne verrse ck skur aten safece bzmkı ya tutarsa hesabı
Canım sen herkesin dedigine bakma rabbim biz isin kaderlerinizi çabalarınıza bağlı kıldık demiyormu bilmin ve ilmin gösterdiği şeyler varsa yok diyemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…