- 30 Ocak 2019
- 134
- 61
- 13
- 39
Byuk baya vrms bnm oglumda 3 olck blmyrm hanı yasn gncse bı sne dha bkle ama bn dsunuyorm 3 cnku ıcmdekı kız svgsı hc btmck rabbm cnlrnı sag etsın ama bı kızı olmalı ınsanın dye dsunuyorm bnce yap ılerde pısmn olrsun
Canisi biraz düzenin otursun yinede swn bilirsin
33 yasindayim cnm 3 sene 36 olucam insallah cokta gec sayilmaz bence:)
Bnce 3 sene bkleme
Yok canım kız benim ki :) hamile kalamıycam diys sık iliski oldu ama kendimdeki belirtileride takib ettim ovulasyon kullandm ama birdan herkesi takib ediyorum hamile kalmasaydım bende ovulasyon testi alacaktım hatta hsg bile çekilecekti rabbim umudumu erken verdi bunlara gerek kalamdı hamdolsun ama ilaç alerjimden dolayı şifayı bitkilerde aradım rabbimde aramamı sonuçsuz bırakamdı uzun yazdom tek birşey sordunuz amaSizin bebeginiz erkekmi
Ne guzel allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah...banada 2 bocegimden sonra 1 cicek nasip etsin insallahYok canım kız benim ki :) hamile kalamıycam diys sık iliski oldu ama kendimdeki belirtileride takib ettim ovulasyon kullandm ama birdan herkesi takib ediyorum hamile kalmasaydım bende ovulasyon testi alacaktım hatta hsg bile çekilecekti rabbim umudumu erken verdi bunlara gerek kalamdı hamdolsun ama ilaç alerjimden dolayı şifayı bitkilerde aradım rabbimde aramamı sonuçsuz bırakamdı uzun yazdom tek birşey sordunuz ama
İlkinde ekimin sonu olmadan hamileliği öğrenmişsiniz demekki ikincidede kasım sonu belkide aralıkta öğrendiniz kesin hamileliği rabbim sağlıcakla büyitmek nasib etsin inşaAllah sık iliskimi yani gün aşırı mı yoksa yumurtlamayamı dek geldiIlk oglumda ekimde kaldim 2008 de 2.ogluma kasimda2016 kaldim ama gunlerini hatrlamiyorum
Muhtemelen erken yumurtası čtlamıştır canım :) birazda nasip Rabbim daha iyi bilirNsı 1 gun once kız oluyor dye blyorm ama 15 saatle kızı olanlar var blmyom ya bıdaha dsnrsem 2 3 gun once brakcam ıkı gun oncesndende olmstu nsıp tutsa onlar tutardı
Amin canım inşaAllah rabbim isteyin vereyim diyor bizde onun bu vaadine güvenerrk istiuoruz inşaAllah herkes evlat sahibi olur hayırlısı ileNe guzel allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah...banada 2 bocegimden sonra 1 cicek nasip etsin insallah
Bencede okadar bekleme bende 32 yim en fazla iki yaşına girmesini beklerim bebisin daha doğmadı ama yaş ilerliyor ne olacağı bellimi olur hem sağlık iyiyken hemde biri daha küçikken olması aradaki kıskanclığıda azaltır derler ama bakalımSuan degil cnm zaten kucugum az daha buyusun arka arkaya coknzor 2 yada 3 sene sonra insallah
Canım zaten spermlerin aldıgı yolu düşünirsek senin zaten ya catlamaya yada yumurtlamaya dek gelmiştir birde yumurtada tüpkerde ilerliyor ya ben bunun videosunu izlemiştim normal hızdn olan spermlerin nekadar zamanda ulaştığını yumurtanın tüllere çekilmesi rahme ulaşması baya yol demek :) yolda döllenme oluyor cok garip amaYumurtlamdan 1 gun once olduysa erkek olma ihtimali yuksek oluyor benim 2oglum o sekilde oldu ...iliski oldu ertesi gun kasik agrisindan anlamistim hatta kiz olmadi icin yapmistim ama erken yumurtladım...hatta kasigim agriyinca dedim buda erkek olucak
Aynn bnce bnm gbı olmstr erkn catlmstr bdahakıne nsıp olrsa 2 gun once brakcmMuhtemelen erken yumurtası čtlamıştır canım :) birazda nasip Rabbim daha iyi bilir
Bn 1 saatte rahıme ulasıp drek dollnıyor sanıyordm ama bnmde 2 gun ve 1 gun oncesındn spermlrm vardı onlara noldu acepCanım zaten spermlerin aldıgı yolu düşünirsek senin zaten ya catlamaya yada yumurtlamaya dek gelmiştir birde yumurtada tüpkerde ilerliyor ya ben bunun videosunu izlemiştim normal hızdn olan spermlerin nekadar zamanda ulaştığını yumurtanın tüllere çekilmesi rahme ulaşması baya yol demek :) yolda döllenme oluyor cok garip ama
Bnmkılern arası 3.5 yas olyo ve emınımkı oglm kıskanck 3 cuyu 2 yasına grınce bu dsuncem nasıpseBencede okadar bekleme bende 32 yim en fazla iki yaşına girmesini beklerim bebisin daha doğmadı ama yaş ilerliyor ne olacağı bellimi olur hem sağlık iyiyken hemde biri daha küçikken olması aradaki kıskanclığıda azaltır derler ama bakalım
Ne tayınıBiraz buyusun istiyorim cnm birde biz 3 sene sonra tayin olucaz gittiğim yerde yaparim diye düşündüm
Ne tayını
Bencede okadar bekleme bende 32 yim en fazla iki yaşına girmesini beklerim bebisin daha doğmadı ama yaş ilerliyor ne olacağı bellimi olur hem sağlık iyiyken hemde biri daha küçikken olması aradaki kıskanclığıda azaltır derler ama bakalım
Bnmkılern arası 3.5 yas olyo ve emınımkı oglm kıskanck 3 cuyu 2 yasına grınce bu dsuncem nasıpse
Ya oylede byumesını beklersek 20 yasına glmelrı lazmKac yasinda olurlarsa olsunlar kiskanclik oluyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?