Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testıyle kızı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

33 yasindayim cnm 3 sene 36 olucam insallah cokta gec sayilmaz bence:)

Sizin bebeginiz erkekmi
Yok canım kız benim ki :) hamile kalamıycam diys sık iliski oldu ama kendimdeki belirtileride takib ettim ovulasyon kullandm ama birdan herkesi takib ediyorum hamile kalmasaydım bende ovulasyon testi alacaktım hatta hsg bile çekilecekti rabbim umudumu erken verdi bunlara gerek kalamdı hamdolsun ama ilaç alerjimden dolayı şifayı bitkilerde aradım rabbimde aramamı sonuçsuz bırakamdı uzun yazdom tek birşey sordunuz ama

Ne guzel allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah...banada 2 bocegimden sonra 1 cicek nasip etsin insallah

Ilk oglumda ekimde kaldim 2008 de 2.ogluma kasimda2016 kaldim ama gunlerini hatrlamiyorum
İlkinde ekimin sonu olmadan hamileliği öğrenmişsiniz demekki ikincidede kasım sonu belkide aralıkta öğrendiniz kesin hamileliği rabbim sağlıcakla büyitmek nasib etsin inşaAllah sık iliskimi yani gün aşırı mı yoksa yumurtlamayamı dek geldi

Nsı 1 gun once kız oluyor dye blyorm ama 15 saatle kızı olanlar var blmyom ya bıdaha dsnrsem 2 3 gun once brakcam ıkı gun oncesndende olmstu nsıp tutsa onlar tutardı
Muhtemelen erken yumurtası čtlamıştır canım :) birazda nasip Rabbim daha iyi bilir

Suan degil cnm zaten kucugum az daha buyusun arka arkaya coknzor 2 yada 3 sene sonra insallah
Bencede okadar bekleme bende 32 yim en fazla iki yaşına girmesini beklerim bebisin daha doğmadı ama yaş ilerliyor ne olacağı bellimi olur hem sağlık iyiyken hemde biri daha küçikken olması aradaki kıskanclığıda azaltır derler ama bakalım

Canım zaten spermlerin aldıgı yolu düşünirsek senin zaten ya catlamaya yada yumurtlamaya dek gelmiştir birde yumurtada tüpkerde ilerliyor ya ben bunun videosunu izlemiştim normal hızdn olan spermlerin nekadar zamanda ulaştığını yumurtanın tüllere çekilmesi rahme ulaşması baya yol demek :) yolda döllenme oluyor cok garip ama

Bn 1 saatte rahıme ulasıp drek dollnıyor sanıyordm ama bnmde 2 gun ve 1 gun oncesındn spermlrm vardı onlara noldu acep

Bnmkılern arası 3.5 yas olyo ve emınımkı oglm kıskanck 3 cuyu 2 yasına grınce bu dsuncem nasıpse

Ben ilk oglumdan sonra hep 3 yasini gecsin yapicam dedim ama gel gelelim cok huysuz oldugu icin ve 3 sene uyumadigim icin 8 sene ara oldu malesef...bazen planlar tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…