ovulasyon testleri işe yarıyor mu?

eakgull

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
2.188
855
398
arkadaşlar merhaba dün ovulasyon testi aldım. 7 li satılıyormuş ve 55 TL. Bu testler işe yarıyormu? bu metotla hamile kalan var mı? Yoksa paramızı çöpe mi atıyoruz? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum

ben dün ve önceki gün test yaptım. İkisinde de iki çizgi çıktı ve Control çizgisi tam kırmızı diğeri daha az kırmızı idi. Bu durumda ben 2 gündür yumurtluyor muyum, hayır yumurtlamadım yakında yumurtlayacak mıyım? Bilen yok mu kızlar, bir cvp lütfenn

reglın geçti mi?

reglın geçti mi?

Ben kullanmadım ovulasyn testi . adetlerim düzensizdir ama kendm hesaplıyorum.adetin ilk gününden itibaren sayarak 12. 14. ve 16. günler arası ouyo. tam tarihi de 14.gün. en azından benim doktorum böyle söyledi :)

ise yariyor tabi yaramaz olurmu...hatta bu testlerle ilgili topigimiz var oraya yazsana sende bir cok kullanan arkadasimiz hamile suan yalniz sanirirm sen testleri eczaneden almissin arkadaslar genellikle internetten siparis veriyorlar canim cok daha hesapli oluyor bu arada imkanin varsa testlerin resimleri cekip koy buraya ona gore yorumlayayim...Normalde ikinci cizgi her yapisinda silik cikabilir ama test cizgisiyle control cizgisi hemen hemen ayni gibi ise o zaman yumurtlamak uzeresin diyebiliriz en az uc gun boyunca calismayi yogunlastirabilirsin canim bol sans!

topik için link paylaşabilir misin. Benim reglim eskiden düzenliydi kimyasal gebelik, tüp bebek denemesi filan derken bozuldu. Eşimde sperm sorunu var. 28 Aralıkta en son regl oldum. İnternette yazanlara göre sabah temasta bulunmak gerekiyormuş. Testte göre ilerleyeceğim 2 gündür test yapıyorum Control çizgisi tam kırmızı, diğer çizgi daha az kırmızı. Bu çizgiler tek çizgiye düşene kadar testi yapacağım sonra bırakacak mıyım?

arkadaşlar merhaba dün ovulasyon testi aldım. 7 li satılıyormuş ve 55 TL. Bu testler işe yarıyormu? bu metotla hamile kalan var mı? Yoksa paramızı çöpe mi atıyoruz? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum
mrb ne oldu kullandığın ovulasyon testi işe yaradımı acaba bana da bilgi veririmiisn rica etsem benimde düzensiz adet dönemim var yumurtlam agünümü hesaplayamıyorum sen şuan gebemiisn canım

mrb ne oldu kullandığın ovulasyon testi işe yaradımı acaba bana da bilgi veririmiisn rica etsem benimde düzensiz adet dönemim var yumurtlam agünümü hesaplayamıyorum sen şuan gebemiisn canım

:) Yok canım nerdeeee
o konuşmadan sonra 1 tüp 2 aşılama yaptım tutmadı. Regli düzenim amh ım düştüğü için bozulmuş erken menapoz dedi doktor. Amh'ına baktır canım sende ne olur ne olmaz. Ama ovulasyon testi ile hamile kalan çok kişi var.

rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallh ya ben onun için yaptırdım test 3,4 ay adet göremedim menepozdan şüphelenip gitmiştim bişi yok demişti doktor yaşın kaç senin ben 27 yaşındayım

rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallh ya ben onun için yaptırdım test 3,4 ay adet göremedim menepozdan şüphelenip gitmiştim bişi yok demişti doktor yaşın kaç senin ben 27 yaşındayım

28 yasindayim amh imda 0.99 canim

28 yasindayim amh imda 0.99 canim
hımm anladım canım 2 ve 4 olması gerek normal aralığı 1 in altı şüpheli oluyor senin de düşük ee peki nasıl olacak mış tedaviis yokmu yani yaşın daha çok gençç canımm çok üzüldümm ne diyor doktorlar

slm bende bu ay baslayacagim ama hic bilgim yok ve 3 gundur adet oldum daha 4 gunum var bıtmesine sonra kullanacagım ova testini

arkadaşlar bi de predictor diye bi marka var aşırı pahalı. başka bi kaç marka var çok ucuz ona göre. ucuz olanlar ne kadar güvenilir acaba öneriniz var mı kullananlar genelde hangi markayı kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…