Bende catlamayi gordukten sonra birakirdim bu sefer birkmadim pozitif degil ama cok silikde degil bazi gun daha koyi bazi gun daha silik cikiyo ama cok silik dgl hic bi zaman simdi 6 gun kaldi bugin de yapicam bakalim nasil cikicak hamile olsam acaba dalgalanma olmadan artarmiydi hep
Bende catlamayi gordukten sonra birakirdim bu sefer birkmadim pozitif degil ama cok silikde degil bazi gun daha koyi bazi gun daha silik cikiyo ama cok silik dgl hic bi zaman simdi 6 gun kaldi bugin de yapicam bakalim nasil cikicak hamile olsam acaba dalgalanma olmadan artarmiydi hep
Kan testi için aç veya tokluk farkediyo mu canım? Adet olunucağı gün tekrar yumurtlama olur mu ki ya? Yumurtamın çatlamasından 15 gün geçti. Erken gebelik testi var ben de ama yapmadım bu sabah adet olurum belki diye. Akşam yapsam ilk idrar olması şart mı? 2 saat susuzluk falan yeter mi ovü testi gibi
Eki Görüntüle 2783557
Kızlar bugün adet olmam gereken 1. Gün henüz olmadım, bi ovülasyon testi yapmak istedim. Adete yakın yapıp böyle koyu çıkan var mı gebelik belirtisi olabilir mi?
kızlar benim de adete iki gün kala koyulaştı dün de böyleydi. Akıntım çok fazla her an adet olucam sanıyorum ama olmuyorum. Kasıklarımda batma var. Neden koyulaşmış olabilir ?
Ben ilk gebeligimi boyle ogrendim hep kipkirmiziydi. Zaten gebelk de adetten 4 gun once kipkirmizi cikmisti. İnsallh gebesindr. Ben ikinciyo dusunuyorm batimi bir hafta var malesef ovu bu kadr kirmizi deil. Oomadi sanrm
Eki Görüntüle 2793172
kızlar benim de adete iki gün kala koyulaştı dün de böyleydi. Akıntım çok fazla her an adet olucam sanıyorum ama olmuyorum. Kasıklarımda batma var. Neden koyulaşmış olabilir ?