- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
yap yap her gün yap ama eşinde problem yoksa tabi siperm sayısı iyise hergün yap hadi kolay gelsin :))))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun ovulasyon testim iki koyu cizgi cikti
dr gittim yumurtan 2.1 cm olmus dedi
bugun iliski yarın yok pzar gene iliski dedi
acaba ben ara vermeden her gece yapsam mı
teşekkür ederim canım sağolasın
lütfen öyle deme
okudum dedin sayfaları
farkındaysan ozamanlar bende umudum yok olamaz diyodum
ama Rabbime bin şükür
herşey gönlünce olsun:Saruboceq:
Canim sana bir sorum olacak umarim cevap verirsin, senin testler hergün ayni renktemi cikiyordu yoksa günden güne koyulasma varmiydi? Benim test hala silik, ama gözüken sekilde hani vay anam diyecek sekildede degil.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
beyazgelincik!!!!! Lütfen yardım edin bana kafam karıştı:uhm:
Ben bugün 16. Günümdeyim ve bugün testte diğer çizgi silik çıktı. 15. Gün ve 14. Günde yapmıştım. 14. Gün hiç çizgi yoktu. 15. Gün 2. çizgi silikti. Ama bugünki daha belirgin. Yani ben bu durumda yarınmı yumurtluycam.
şimdi kafamı karıştıraan şu;
ben geçen ay 13. Gün silik çizgi görmüştüm 14 ve 15 de çizgileri çoooook belirgin görmüştüm.
Bu ay 16. Günüm olmuş hala 2. çizgi silik. Birde bugün sabah kalktığımdan beri sağ yumurtalığımda ciddi batma var. Hiç geçmedi. Bütün gün sancıdı ve ovulason zamanı olan akıntıda var hatta dün başladı akıntı.
Yaa sizce test yanlışmı??? 13. Gün ve 15. Gün çalıştık, şansa bakki yarın eşimin şehirdışına çıkması gerekiyor. Uff bu aydamı olmuycak acabaaaa,,
biraz uzun oldu amaCevap yazın lütfennnnn
cnm benım dur meraklanma hemen :) duruma göre daha tam ovulasyonun gerçekleşmemiş birkaç gün oynayabilir geçen aya göre.. Sıkma canını içini ferah tut bugunu de boşa geçirme :) belirtilerin yumurtlama belirtisi.. Hayırlısı olur inş. Senıniçin