• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun ovulasyon testim iki koyu cizgi cikti
dr gittim yumurtan 2.1 cm olmus dedi
bugun iliski yarın yok pzar gene iliski dedi
acaba ben ara vermeden her gece yapsam mı

Benim bildigime göre, hatta doktorumun dedigi göre en iyisi 2 günde bir yapmak, zaten spermler iceride 2-3 gün yasiyormus ve hergün yapilmasi o yüzden önerilmiyor. Hergün yapilirsa hem sperm kalitesi azaliyor hemde daha az geliyormus esininde depo yapmasi lazim anliyacanki kaliteli üretim yapsin -tatlicadiarzu- ama tabii yapmakta zararda herkes cani istedigi kadar yapabilir, ben sadece kalite ve üretim anlaminda diyorum hihoyyyt

Benim bildigime göre, hatta doktorumun dedigi göre en iyisi 2 günde bir yapmak, zaten spermler iceride 2-3 gün yasiyormus ve hergün yapilmasi o yüzden önerilmiyor. Hergün yapilirsa hem sperm kalitesi azaliyor hemde daha az geliyormus esininde depo yapmasi lazim anliyacanki kaliteli üretim yapsin ama tabii yapmak istiyorsaniz hergün yapin herkes cani istedigi kadar yapabilir, ben sadece kalite ve üretim anlaminda diyorum

teşekkür ederim canım sağolasın

lütfen öyle deme
okudum dedin sayfaları
farkındaysan ozamanlar bende umudum yok olamaz diyodum
ama Rabbime bin şükür
herşey gönlünce olsun
:Saruboceq:

Canim sana bir sorum olacak umarim cevap verirsin, senin testler hergün ayni renktemi cikiyordu yoksa günden güne koyulasma varmiydi? Benim test hala silik, ama gözüken sekilde hani vay anam diyecek sekildede degil.

Canim sana bir sorum olacak umarim cevap verirsin, senin testler hergün ayni renktemi cikiyordu yoksa günden güne koyulasma varmiydi? Benim test hala silik, ama gözüken sekilde hani vay anam diyecek sekildede degil.

canım benim ikinci test çizgisi kontrol çizgisinden bile koyuydu 30. gün ve sonrası hatta şaşırmıştım

Ay cevabin icin cok sagol bide cok hizlisin:smiley-cool: benimki hala ayni sekilde cikiyor, kontrol cizgisinin orta koyulugu. >Hayirlisi olsun.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BEYAZGELİNCİK!!!!! lütfen yardım edin bana kafam karıştı:uhm:

Ben bugün 16. günümdeyim ve bugün testte diğer çizgi silik çıktı. 15. gün ve 14. günde yapmıştım. 14. gün hiç çizgi yoktu. 15. gün 2. çizgi silikti. ama bugünki daha belirgin. yani ben bu durumda yarınmı yumurtluycam.

şimdi kafamı karıştıraan şu;

ben geçen ay 13. gün silik çizgi görmüştüm 14 ve 15 de çizgileri çoooook belirgin görmüştüm.

bu ay 16. günüm olmuş hala 2. çizgi silik. birde bugün sabah kalktığımdan beri sağ yumurtalığımda ciddi batma var. hiç geçmedi. bütün gün sancıdı ve ovulason zamanı olan akıntıda var hatta dün başladı akıntı.

yaa sizce test yanlışmı??? 13. gün ve 15. gün çalıştık, şansa bakki yarın eşimin şehirdışına çıkması gerekiyor. uff bu aydamı olmuycak acabaaaa,,

biraz uzun oldu ama:utangac: cevap yazın lütfennnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

beyazgelincik!!!!! Lütfen yardım edin bana kafam karıştı:uhm:

Ben bugün 16. Günümdeyim ve bugün testte diğer çizgi silik çıktı. 15. Gün ve 14. Günde yapmıştım. 14. Gün hiç çizgi yoktu. 15. Gün 2. çizgi silikti. Ama bugünki daha belirgin. Yani ben bu durumda yarınmı yumurtluycam.

şimdi kafamı karıştıraan şu;

ben geçen ay 13. Gün silik çizgi görmüştüm 14 ve 15 de çizgileri çoooook belirgin görmüştüm.

Bu ay 16. Günüm olmuş hala 2. çizgi silik. Birde bugün sabah kalktığımdan beri sağ yumurtalığımda ciddi batma var. Hiç geçmedi. Bütün gün sancıdı ve ovulason zamanı olan akıntıda var hatta dün başladı akıntı.

Yaa sizce test yanlışmı??? 13. Gün ve 15. Gün çalıştık, şansa bakki yarın eşimin şehirdışına çıkması gerekiyor. Uff bu aydamı olmuycak acabaaaa,,

biraz uzun oldu ama:utangac: Cevap yazın lütfennnnn

cnm benım dur meraklanma hemen :) duruma göre daha tam ovulasyonun gerçekleşmemiş birkaç gün oynayabilir geçen aya göre.. Sıkma canını içini ferah tut bugunu de boşa geçirme :) belirtilerin yumurtlama belirtisi.. Hayırlısı olur inş. Senıniçin

cnm benım dur meraklanma hemen :) duruma göre daha tam ovulasyonun gerçekleşmemiş birkaç gün oynayabilir geçen aya göre.. Sıkma canını içini ferah tut bugunu de boşa geçirme :) belirtilerin yumurtlama belirtisi.. Hayırlısı olur inş. Senıniçin

çok teşekkür ederim canım. hayırlısı bakalım. allah gönlümüze göre versin.

kizlar ya kafama bişi takıldı
dedim ya dun dr baktı 2.1 cm yumurtan var catladi catlayacak dedi
ama bende akıntı yok
hatta ovulasyon testinde ede ikinci cizgi koyu cıktı falan oyle parmakta uzayan akıntım yok
olabilir mi boyle bisi?

kizlar dun koyu cizgiyi gormustum sizede yazmıstım. hatta doktorumda 21 mm yumurtamı gormustu.
Dun gece iliskimiz olmadı aptalca bir nedenle tartıstık ama bu sabah oldu.
biraz once tekrar ovulasyon testi yaptım. ikinci cizgi halen koyu asla silik bir cizgi degil.
ama sanki dun daha koyuydu.
simdi merak ediyorum acaba ben yumurtladım mı? Bu aksam tekrar iliski gerekir mi?
bide bisi diycem planlı programı iliski aman hadi su saat su dakkat cok garip oluyor kızlar ya..

merhabaarkadaşlar bende bugün ovulasyon testi yaptım
ikinci çizgi siik çıktı reglimin 15. günündeyim dr takibindeyumurtlamam 17. gün oluyordu sanırım halen öyle bakalım yarın sonuç ne olacak

merhaba kızlar ben bisi sormak istiyorum,

adetimin 15. gunu ovulasyon testi yaptım 2. cizgi koyu cıktı hatta dr gittim 21 mm yumurtan var bugun yarin catlar dedi 16.gunu tekrar dr gittim 23mm olmus bu aksam catlar dedi ve ben ovulasyon testi yaptım 2. cizgi yine koyu cıktı. 17. gun tekrar ovulasyon testi yaptım 2.cizgi halen birinciyle aynı koyulukta. acaba yumurtam catlamadi mi? yumurta catlayana kadar 2. cizgi koyu cıkmaya devam ediyormu?

Arkadaşlar merhaba,uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum ve ovulasyon testimi kullanıyorum.Genellikle adet günlerim düzenlidir bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve 15.gün pozitifi yakaladım,adet olmayı beklediğim gün ise yarın yani 20 mayıs dün sabah yumurtlama günündeki gibi uzayan akıntım gelince ovulasyon testini yaptım ve pozitif yani 2.çizgi çok koyu çıktı,ben de heyecanlanıp bir de gebelik testi yaptım negatif çıktı nedir şimdi bu ben 2 kez mi yumurtluyorum adetime hem de 2 gün kala?cevaplarsanız çok sevinirim.hihoyyyt

kızlar adetimin 17. günü ve hala 2. çizgi silik çıkıyor
acaba bu testlere çokta fazla güvenmemek mi lazım kafam çok karıştı benim

Merhaba kızlar. Pazartesi günü test yaptırdım sonunda ve hamileyim :CüvCüv: Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Obbi, hamile olma ihtimalin çok yüksek. Ben de reglime 2-3 gün kala ovulasyon testi yapmıştım ve iki çizgi çıkmıştı ama gebelik testi negatif çıkmıştı. İnşallah senin için de hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
busesarica canım hayırlı olsun inş sağlıcakla kucağına alırsın ben bu sabah yine yaptım gebelik testini çok silik ama çook silik bir çizgi çıktı ama güvenemiyorum çünkü önceden de aynı şey başıma geldi ama birşey çıkmadı sonuçta.Cevabın için teşekkürler.

busesarica cim gozun aydın guzelim..

senin belirtilerin nelerdi.
Bisi sorcam kizlar ya , ben 15 mayıs cuma gunu ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum koyu sekilde.
cmtesi dr gittim yumurtan olgunlasmıs bu gece catlar dedi. pazar gunu ovulasyon testi yaptık iki cizgi gene koyu cıktı. bir daha da ovulasyon testi yapmadım. fakat kasıklarım halen cok agrıyıor sismis gibiyim. acaba yumurtam catlamadı mı , sizce ne olabilir?

Back
X