Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Test pozitif ciktiktan 14 gun sonra adet olursun.5 inde pozitif cikmissa 20 kasim gibi adet olman lazim.birde ara ara ovulasyon testi silik cikabilir sonucta ikiside koyu degil

Düzenliyse 11 kasım gibi yumurtanın gelmesi lazım. Hala pozitif ise belki hamile olabilirsin ama sen yine de yumurtlaman gecikmiş gibi ilişki olayını ihmal etme bence. Erken gebelik testinş sana 21-23 Kasım arası derim. Adetini de bekleyebilirsin. Adet günün aralığı kısaysa 4 gün öncesinden 28 gün ise 2-3 gün öncesinden early predictor kullanabilirsin. Çok pahalı değil ve normal gebelik testiyle beraber satılıyor. Adetin gecikirse de o ikinci testle bir daha kontrol edebilirsin. İstersen bir doktora gidip foliküllerine baktır...

Kizlaaarr ovulasyonda pozitifi gorup adet olmama durumu olabilir mi hamilelik disinda :$ yani ovulasyon pozitif cikmissa hamile degilsek mutlaka adet oluruz oyle mi yoksa adet olunmafigi oluyor mu??
Bence adet görmek lazım eğer gecikmediyse stres vs ile... İstersen kanında baktır ya da bir hamilelik testi al...

Canim o arkadas bak 3 tane catlatma ignesi vurulmus ondan pozitif cikiyor testleri hamilelikle ilgisi yok yani

iyi akşamlar kızlar bu ay testi kullandım 12.günden sonra hep silikti 18.gün tamamen kayboldu hergün yaptım aynıydı ne demek bu hiç koyu olmadı

Bence adet görmek lazım eğer gecikmediyse stres vs ile... İstersen kanında baktır ya da bir hamilelik testi al...

Pozitifi yakaladiktan on gun kadar sonra gebelik testi yapmaya basladim silik ikinci cizgi cikiyordu ben koyulasmasini beklerken hic cikmamaya basladi kimyasal gebelik mi diye dusundum adet belirtilerim de vardi ustunde durmadim ama sonra hepsi gecti hala adet olmadim ustelik dun ovulasyon testi yaptim pozitifti yine bir garip durumdayim yani ....

Benim tavsiyem bunu yapmaman olacak :) Hatta tavsiyem adetin gecikmeden test olayına zorda olmadıkça girmemen. Ben kimyasallarla uğraşıyorum hergün. Sonra arada ufak tefek kafeindii alkoldü... O yüzden erken bakmıştım

canım 32 33 günde bir. o da 18 ine denk geliyor. bugün silikti zaten. bakalım test yapmaya devam ediyorum..

bu yumurta çatlatma olayı ne zamandan sonra oluyor? yani süreç nasıl işliyor? mesela ben 2 aydır bebek istiyorum.belli ir süreden sonra mı karar veriliyor?gerçi inşallah gerek kalmaz..

bu yumurta çatlatma olayı nemi?amandan sonra oluyor? yani süreç nasıl işliyor? mesela ben 2 aydır bebek istiyorum.belli ir süreden sonra mı karar veriliyor?gerçi inşallah gerek kalmaz..
Cnm senin anladigin gibi bir surec degil o ☺catlatma ignesini soruyorsun degil mi? Polikistik overliler e uygulaniyor o.once yumurta olusumu icin ilac veriyorlar ama yumurta yumurtaliklardan salinmiyor o yuzden catlatma ignesi veriyorlar oda lh a pik yaptirmak icin lh pik yapinca yumurtlama oliyor ya.olay bu sekilde isliyor

hıı şimdi anladım canım çok sağol.ya var ya daha neler öğrencem kim bilir? :) çok sağoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…