Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

KIZLARR YARDIMM LÜTFEN mrb ya benim normalde yumurtlama 18 inde olacak.ama testim uğun düne göre daha koyuydu. tam koyu değil ama. hem kasıklarımda çok ağrı var hem de akıntım var. sizce erken yumurtluyor olabilir miyim? bugün 13.gün????????????Dün ilişki yaaşadım.bugünü bilemedim.kaçırmak da istemiyorum

Selam kızlar adetim düzensiz 30 33 37 40 gidip geliyor.
Bu ay ovulasyon kiti yapmaya başladım 9 dan başladım bugün 11.gun yavaş yavaş koyulasmaya başladığını fark ettim.
Yanlız sabah 8 de idrarimi yapmistim 11 de test yaptım.. kaç saatlik ıdrarla yapılması gerekiyor sizce bu saat uygun mudur?
Hep bu saatlerde yapıyorum da

Saat uygun 2-4 saat çok sıvı almamaya dikkat et testi yaptıktan 10 dk sonra fotosunu çekmeni öneririm 1 gün önceki testle karşılaştırman kolay olur.

Saat uygun 2-4 saat çok sıvı almamaya dikkat et testi yaptıktan 10 dk sonra fotosunu çekmeni öneririm 1 gün önceki testle karşılaştırman kolay olur.

Sağol canım teşekkür ederim. Yanlız süre zarfinda 8 de uyanıp idrarimi yapıp yatıyorum 10 da uyaniyorum bir şey fark etmez dimi ilk kullanisim :)

Sağol canım teşekkür ederim. Yanlız süre zarfinda 8 de uyanıp idrarimi yapıp yatıyorum 10 da uyaniyorum bir şey fark etmez dimi ilk kullanisim :)
3 saat tutmuş oluyorsun bence uygun benim testlerim 3 gün pozitif çıkıyordu Tnin en koyu olduğu zamanı saptamaya çalış umarım hamile kalırsın ben 2 ay kullandım ovülasyon testini bakalım bu ay sonuç alabilecek miyim?

Bir telefon açsana doktoruna.. Bir de tavsiyem hemen ilacın prospektüsünü oku. Ben hep okur yan etkilerine kullanmadan bir göz atarım.
Serophene yan etkilerinde anormal kanamalar olabilir denmiş.. Ondandır o zaman.. Sıkıntı oluşturmaz inşallah.. Yarın kontrolüm var.. İnşallah yumurtalarım yeterince gelişmiştir..

ama 4 saat tutun diyorlar neyse ben 3 gibi bir daha yaparım 4 saat tamamlanmış olur.

Ya kızlar aklıma bişi takildi şimdi benim bu ay doktor kontrolünde 12.gun yumurtam catladi 31 ekim Tarih şimdi o tarihin üzerine 14gun mu eklicez yoksa 1 kasımda mi itibaren sayicam 14 gunu
regl günüyse 26.gününden sonraki gün olacaksın herhalde.

Serophene yan etkilerinde anormal kanamalar olabilir denmiş.. Ondandır o zaman.. Sıkıntı oluşturmaz inşallah.. Yarın kontrolüm var.. İnşallah yumurtalarım yeterince gelişmiştir..
Evet de eğer böyle yan etkileri görüyorsan ben olsam hemen doktorumu arar kesiyim mi ilacı derdim? Ya da belki seni acil alırdı yumurtalara bakmak için

Bak bak... Süper :) Ya yaklaşıyorsun yuurtlamaya ya da şu an yumurtluyor bile olabilirsin. İyiki dünü değerlendirmişsin. Bence bugün de ilişkiye gir ilk fırsatta gecikmeden. Sonra yine takip edersin durumu. 2-3 gün sonraya bir daha olmadı denersiniz

Bana negatif gibi geldi... Kontrol deli gibi kırmızı. T değil... Kötü haberi vermiş gibi oldum ama emin de değilim tabiii...
Renk dalgalanması olmasa çok silik bir çizgi var umutlanacağım ama test bozuktu sanırım

Renk dalgalanması olmasa çok silik bir çizgi var umutlanacağım ama test bozuktu sanırım
Benimkinde de öyle çok miniminnacık gözüküyordu early pregnancy testinde ama biraz göz yanıltması. Ne kadar süre beklettin? Adetin gecikmişmiydi? İçin rahat etmezse birkaç gün bekleyip bir daha bak. O ağzındaki sigara da tam tezat. Senin de artist logonu sevdim akasya.

Tam anlamadım ama teşekkür ederim 10 dk beklettim adetim daha geçmedi 15 kasım

teşekkür ederim canım. tamam canım bugün değerlendircem. yarın koyulaşırsa yarın da yoksa diğer gün değerlendiririm inşallah:)

teşekkür ederim canım. tamam canım bugün değerlendircem. yarın koyulaşırsa yarın da yoksa diğer gün değerlendiririm inşallah:)
Koyulaşıp pozitif olduğu anda yaklaşık 24-36 saat gibi yumurtlamanın olacağını düşünerek hareket et. Ama doktorum sadece bir defaya mahsus yapmayın dedi. Yanı beraberlik arttıkça sanırım biriken yumurtayı bekleyen sperm sayısı da çoğalıyor

Sizce ben hangi gun yumurtladim ??? Hangi gun catlamis olabilir dun cift cizgiydi bug7n silik bugün catlama olmus olabilirmi???

Eklentiler

• 2014-11-13 20.35.20.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 102
çok tşk ederim caım akşam da yaptım biraz daha koyuydu ama erken ya kafam ondan karışıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…