Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar acilmyardm sabah test yaptım koyıydu şimdi yaptım silik çıktı dün gece ilişki oldu bugün yine olmalı mı

Benimde bugun kiyu oldu ikinci cizgi belirgn sekilde ama C yi gecmedi koyulukta.. Bugun ve yarin degerlendiriorm deil mi.? Ayy hadi insaallah tutar..bende ovu testini ilk kez bu ay deneyenlerdenim.. Bakalim rabbim utandirmasin:)

Benimde bugun kiyu oldu ikinci cizgi belirgn sekilde ama C yi gecmedi koyulukta.. Bugun ve yarin degerlendiriorm deil mi.? Ayy hadi insaallah tutar..bende ovu testini ilk kez bu ay deneyenlerdenim.. Bakalim rabbim utandirmasin:)
Bnde ilk kez denedim canım hep silikti şimdiye kadar bu sabah ilk defa bukadar koyu cktı dün akşam değerlendirdim bugünüdendeğerlendirdim az önce :) kısmet artık

canım benim de bi gün önce koyulasmaya başlamıştı. Ertesi gün tam koyu oluyor. Ben çalışmaları bitirdim bakalım gerisi kısmet.

Bende dun calistm.bugub sabah yaptm.yne koyuydu..bugunde valisicaz bakalmm..eve gdincede yapmayi dusunuorm testi bakalm siliklesicek mi? Dun 17.30dan beri koyu.... İnsaallah bugun ve yarinida degerlendiricem sonrasi rabbe kalmis.. Hayirlica nasip eder insaallah.

Arkadaşlar ovülasyon testlerim üstteki iki adet dün yapıldı en alttaki yani üçüncüsü bugün.dün geceyi ve iki gün öncesini değerlendirdik bugün de çalışmamız gerekir mi

Eklentiler

• image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 131
Evet asil bugunu degerlendirmen lazim.. Siliklesince..

Kizlar. Benim ovulasyon testlerim ise yaradi. Suan 4.5 haftalik hamileyim. Darisi tum isteyenlerin basina insaallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Bende merak ediorm nasil calistn bende ilk kez kullandm

Eve gelir gelmez yne test yaptm arkadaslar dunkinden daha koyu cikti T cigizi hemde C den once belirdi ve koyulasti.. Demek ki silik cizgiyi yarin ancak gorebilcem...

Kizlar cildircam ben 5 gundur test yapiyorum hic cift cizgi gormedim bugun takvime gore yumurtlama gunu adetten sonra 14. Gun. nasil oluyor bu test bilgi verir misiniz

Canim 14.gun deilde 15 16.gun olur seninde..illa 14olcak die bisey yok ki..benimde 18.gun oldu gittikce koyulasti bugun ise cok koyuydu... T czgisi C yi asti gitti yani.. Yarinda muhtemelen siliklesme gunu. Bende sunu soraym madem.biz dun yaptk bugun deilde sabah yapsak daha mantikli deil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…