- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.641
Bnde ilk kez denedim canım hep silikti şimdiye kadar bu sabah ilk defa bukadar koyu cktı dün akşam değerlendirdim bugünüdendeğerlendirdim az önce :) kısmet artıkBenimde bugun kiyu oldu ikinci cizgi belirgn sekilde ama C yi gecmedi koyulukta.. Bugun ve yarin degerlendiriorm deil mi.? Ayy hadi insaallah tutar..bende ovu testini ilk kez bu ay deneyenlerdenim.. Bakalim rabbim utandirmasin:)
canım benim de bi gün önce koyulasmaya başlamıştı. Ertesi gün tam koyu oluyor. Ben çalışmaları bitirdim bakalım gerisi kısmet.Derya50 evet okulda insan cesafet edemiyor.. Benim okul ile ev arasi cok uzak o yuzden gelemiuorm ogle arasinda..benimde bugun 16.gunumdu ama silikti yne.. Dierlerine gore biraz daha koyiydu ama ynede silik cikti.. Bakalim hayirlisi... İnsaallah tutar
seninkide benimkide... Dua edelim... :))
bakalim benimki ne zaman koyulasicak..
Ama ben Sabah yaptım koyuydu akşam 5 te yapınca silik çıktı ozaman akşamda koyu olması gerekmşyomuydu bnde yumurtam çatladı die çalıstm yıneLavinya canım önce biraz koyulaşır sonra ki gün tamamen çıkıyor çizgi
Nasıl çalıştn canım benimde bu ay ilk defa kullandımKizlar. Benim ovulasyon testlerim ise yaradi. Suan 4.5 haftalik hamileyim. Darisi tum isteyenlerin basina insaallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Inş aminnn nasıl degerlendirdin canim bende ilk kullaniyorumKizlar. Benim ovulasyon testlerim ise yaradi. Suan 4.5 haftalik hamileyim. Darisi tum isteyenlerin basina insaallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Hayırlı olsun bu aradaInş aminnn nasıl degerlendirdin canim bende ilk kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?