- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.621
İnşAllah canım düşük yaşamak zaten haliyle psikolojimi yıprattıydı ama o hisside bi kere yaşayıp yarım kalınca insan hemen tekrar anne olmak istiyor :/ tabi çift çizgide görsem hemen sevinemeyecegim bu sefer kalp atışlarını duyana kadar . Doktorumada bu ay adet sonrası genel muayeneye gittiydim tekrar başlıyacaz çalışmalara diye oda start verdi :))) , folik asitide kullanıyorum gerisi Allahın taktirine kalmış artık bu durum biraz kafamı karıştırdı sadece ,yumurtlamadan 19gün gecmesine ragmen adet olmayıp gebelikde negatif çıkınca.Daha once kalmissan sorun yok inşallah sabir ve stressiz yola devam canim.Hayirli haberlerini duyariz yakinda inşallah.Doktora git belki hamilesin testte bazen çıkmayabilir de
Evet canım bende yeni gebeyim yani bügun regl gunumdu ama 3 gun önce benim evdeki testte yaptim pozitif çıkmıştı.Yarin dr gideyim bi.Benim yumurtlamadan 13 gun geçmişti yaptım çıktı.Kansızlık varsa oda dusuge sebep oluyormuş bilgin olsunİnşAllah canım düşük yaşamak zaten haliyle psikolojimi yıprattıydı ama o hisside bi kere yaşayıp yarım kalınca insan hemen tekrar anne olmak istiyor :/ tabi çift çizgide görsem hemen sevinemeyecegim bu sefer kalp atışlarını duyana kadar . Doktorumada bu ay adet sonrası genel muayeneye gittiydim tekrar başlıyacaz çalışmalara diye oda start verdi :))) , folik asitide kullanıyorum gerisi Allahın taktirine kalmış artık bu durum biraz kafamı karıştırdı sadece ,yumurtlamadan 19gün gecmesine ragmen adet olmayıp gebelikde negatif çıkınca.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah ve banada :)
siZin nedir durum varmı gebelik :)
Hayırlı olsun , inşAllah hayırlısıyla kucagına alırsınEvet canım bende yeni gebeyim yani bügun regl gunumdu ama 3 gun önce benim evdeki testte yaptim pozitif çıkmıştı.Yarin dr gideyim bi.Benim yumurtlamadan 13 gun geçmişti yaptım çıktı.Kansızlık varsa oda dusuge sebep oluyormuş bilgin olsun
Evet canım hcg pozitif çıktı.İki çizgi koyu oldu sabah 11 gibiydi.Aksam 8 de tekrarladım testi çok hafif siliklesmeye başlamıştıki hemen o aksam degerlendirdik canım.Yalnız iliskiden sonra hemen kalkmayin kalça altina ince bir yastık koyarak 1 saat yatin...Sabirin.. Sen gebesin deil mi? İki cizgide koyu olduktan sonra mi iliski oldu yoksa o gun ve ertesi gun mu?
Danthe canım bende öğretmenim. Okulda test yapmaya cesaret edemedim. Öğle Arası eve gelip yaptım. Saat 12 gibi. Benim dün yani 15 . Günümde tam koyu çizgi çıktı hemde diğer çizgiden daha koyu. Degerlendirdik dün bakalım artık.Sabirin.. Sen gebesin deil mi? İki cizgide koyu olduktan sonra mi iliski oldu yoksa o gun ve ertesi gun mu?
Rica ederim canım.Burdaki amacimiz birbirimize faydali olmaktır...Danthe canım bende öğretmenim. Okulda test yapmaya cesaret edemedim. Öğle Arası eve gelip yaptım. Saat 12 gibi. Benim dün yani 15 . Günümde tam koyu çizgi çıktı hemde diğer çizgiden daha koyu. Degerlendirdik dün bakalım artık.
Rabbim hepimize nasip eder inşallah. Benim ikinci çocuk olacak tutarsa :)
Sabirin Sorularıma da cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. ...
Bende öyle yaptım canım.Benim 28 günde bir oluyorum 12.gün catlama gerçekleşti...kızlar ben bu ay ilk defa ovulasyn testi yapıcam adetim biter bitmez baslayım diyorum siz nasıl yaptınz
Can'ım benim koyu çizgiyi göreli yedi gün oldu vücudumda değişiklik yok ama13 gun sonra sabah idrariyla...Daha reglime 2 3 gun vardı
bende aynı durumdayım üç gündür koyu gibi ikinci çizgi ama ilki kadar koyu değil yumurtlama ne zaman olacak yada oldu mu lütfen birileri cvp yazısnarkadaşlar sizce yumurtlamam gerçekleşmiş mi? yardımcı olur musunuz lütfen.
Benim adetim düzensiz olduğu için 7.gün başladım canim 11.gün gördüm koyu çizgiyi duzenliyse içinde yazar kacinci gün baslayacaginkızlar ben bu ay ilk defa ovulasyn testi yapıcam adetim biter bitmez baslayım diyorum siz nasıl yaptınz
Tam siliklesmemis canim catlamak üzere galiba degerlendir bu gunleriarkadaşlar sizce yumurtlamam gerçekleşmiş mi? yardımcı olur musunuz lütfen.
En koyusunu gördükten 24-36saat sonra çatlatacak demek kimilerinde uzun sürüyor degerlendir canim ya çatlamış ya da catlamak üzeredir bildiğim kadariylabende aynı durumdayım üç gündür koyu gibi ikinci çizgi ama ilki kadar koyu değil yumurtlama ne zaman olacak yada oldu mu lütfen birileri cvp yazısn
Benimde 7 gun oldu canim ben en koyuyu 26 kasimda gordum 28 kasimda siliklesti bendede bi degisiklik yo erken amaCan'ım benim koyu çizgiyi göreli yedi gün oldu vücudumda değişiklik yok ama
Testler bolsa öyle yapın hiç riske atmadan :)kızlar ben bu ay ilk defa ovulasyn testi yapıcam adetim biter bitmez baslayım diyorum siz nasıl yaptınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?