Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnsaallah Mehsena teswkkiur ederim..amin insaallah.. İsteyen herkesinki hemen tutar... Sende yeni denemistin deil mi? :)

Bencede yarın yap canım hem spermlerin en hareketli zamanı sabahmış belki daha cabuk tutar

Meb kizlar bata 4 gun var bu benm ovulasyn testim sizce sonc ne ?

Eklentiler

• 2015-12-03 20.49.49.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 59
Danthe bende ilk defa deniyorum bu testleri üçüncü çocuğum olsun istiyorum ilk çocuğum canım oğlum cennete bi kızım var bi tane daha olsun istiyorum inşallah olur bu ay ilk denememizi yapıcaz Allahım isteyen herkese çabucak versin kimseye de evlat acısı gostermesin

Amin insaallah mehsena cok uzuldim rabbim hayirlica nasip etsin insaallah.. Yoklugunuda eksikliginide acisinida gostermesin evlatlarimizin... Defne_su benimde oyleydi sonra gttkce daha koyulasmaya basladi.. Adetin kac gunde bi oluyor.. Uzun periyotlarda ise korkma daha koyulasmasina var demektir.

28 gunde bir oluyor canim ve su an 4 gun var bir gun once yapmistim golgesi bile gorunmuodu... sen hamilemisn ?

Hayir ben hamile deilm ama olmak bu aya nasip olsun insaallah:)

Gebelik icin kullanan varmis ama ben bilmiorm nasil oldgunu...sadece duymustum.

Gebelik için galiba yumurtlama bittikten bi hafta sonra yapıyolar iki çizgide çıkarsa hamilesin bide gebelik testiyle beraber kullanıyorlar gebelik testinde ikinci çizgi silikse ovulasyon testinde iki çizgi varsa hamilesin diye biliyorum

Ben güvenmiyorum yumurtlamamin 8. Günü 10. Günü ve 13.Günü denedim çıkmadı.Kesin gebe kalmamisim dedim.hcg evde yaptim sabah idrariyla pozitif çıktı...

Hmmmmm bende duymustm iste bilmiorum hic.. Bygub sabahi da degerlendrdik.. Yarin sabahida degerlendiricez.. İnsaallah tutar.. Hamisler dua etsin:)

Daha silik çıkması gerekmezmiydi ya acaba teni mi yunurtluyorum ama önceki daha koyuydu allak bullak oldum ya

Eklentiler

• image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…