- 15 Ekim 2010
- 1.271
- 2.354
- 263
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.601
Koyu olanı hangi vaktin yazmamissinki.Bugünden başla gün aşırı değerlendirmeye çalış.Bu aksam degerlendir yarin mola,ertesi gün tekrar degerlendir,sonraki gün mola.Gun aşırı siliklesene kadar devam etArkadaşlar 13.gün ve 14. Gün yani bugün kü ovülasyon testlerim ikinci çizgi cok koyu değil sanki.24 günde bir adet oluyorum bugün koyulaştı hem adet döngüm kısa hem geç mi yumurtluyorum anlamadım yardımcı olur musunuz
Koyu olan bugün dün akşam değerlendirdikKoyu olanı hangi vaktin yazmamissinki.Bugünden başla gün aşırı değerlendirmeye çalış.Bu aksam degerlendir yarin mola,ertesi gün tekrar degerlendir,sonraki gün mola.Gun aşırı siliklesene kadar devam et
Tmm canım hayırlısı olsun.Ozaman yarin tekrar degerlendirin bir gün ara diger gün tekrar...Tiplamda üç gun degerlendirin 8nsallah tutarKoyu olan bugün dün akşam değerlendirdik
Gün aşırı yapman gerek canım.Hergün olursa Sperm kalitesi düşer hiç tutmaz bu kez.Gün aşırı siliklesene kadar devam canımKızlar cevaplariniz için tşk ederim. Tekrar test yaptım gene aynı koyulukta. Siliklesene kadar ilişkiye devam mı
Catlamadan akıntı başlar canım.Yumurtanin etrafindaki salyalardir.Catladiginda sıvı akar.bugün gene yap ama sıvı almamaya dikkat et,yarın sabah 10 dan sonra 11 gibi ama ilk idrar olmasın ikinci idrardan dene.Koyulasir inşallahArkadaslar ben de her gun yapuirm testi hatta idradimi bayagi tutuyorum eve zor yetisiyorum:)) saat 17kusurde yapiyorum...hep silik cizgi cikiyor dun 15.gunumdu bakalim bugun 16.gunum.. Ama dun bayagi uzayan seffaf akintim oldu... Bilemedim ama ynede silikti cizgi... 8.gunden basladm yapmaya teste bu arada...
canım yarın da dene biArkadaşlar 13.gün ve 14. Gün yani bugün kü ovülasyon testlerim ikinci çizgi cok koyu değil sanki.24 günde bir adet oluyorum bugün koyulaştı hem adet döngüm kısa hem geç mi yumurtluyorum anlamadım yardımcı olur musunuz
Canım benim adetime 2 3 gün kala pozitif çıktı.Bende aynisini almıştım 50 adet ovul 8 adet gebelik test.Bi sıkıntı görmedim.En iyisi sen saglik 9cagina veya dr git bi kan testi yapsınMerhabalar kader ortaklarım :)) herkes aynı amaclarla burda :)
ovulasyon testini hangi markalar kullanıyorsunuz? laboquick in aldıydım internetten malum siteden 30 ovulasyon 5 gebelik şeklinde . 11.gün ikiside kpyu oldu 12. Gün yumurtlama tahmin ettim sonra hep silikleşti . Zaten 10-12-14-16-18-20-22 olarak degerlendirdik günleri şuan adetin üzerinden 29. Gün . Eger yumurtlama 12. Gün olduysa 26. Gün adet olmam gerekiyordu o gun adet gibi karnımda huzursuzluk oldu ama olmadım üstünden 4gün gecti 29. Gün bugun hala bişey yok aynı markanın gebelik testini yaptım bariiz bir negatif gördümşimdi bu markanın ovulasyonumu hatalı gebeliğimi anlamadım yarında başka markayla deneyecegim ama bariz bi negatif gördüğüm için umudum yok bu seferde neden yumurtlamadan 14gün sonra adet olmadım ona takılıyorum
Teşekkürler canım ben eczane sordum iki tane var 7.5 liraBen 50 adet ovul testi 8 adet gebelik testi 30 tl ye aldım.gittigidiyor.com da var her marka
Teşekkürler canım ben eczane sordum iki tane var 7.5 lira
Istedigin sayi kadar var nette.10 lu 20 li 30 lu...Tanesimi 7.5?çok pahalı.Hem ikitane yetmezki.Günde bir tane hergün denemen gerek canım
Yarın başka bi marka gebelikde deniyecem ondada negatif ve hala olmazsam gidecem mecbur :/gebelik yoksa ovuslasyon testi yanlışdı o zaman çünkü yumurtlama gösterdiği günün üstünden 19 gün gecti bişey yok . Hayırlısı artık teşekkürler cevap içinCanım benim adetime 2 3 gün kala pozitif çıktı.Bende aynisini almıştım 50 adet ovul 8 adet gebelik test.Bi sıkıntı görmedim.En iyisi sen saglik 9cagina veya dr git bi kan testi yapsın
Testi araştırmıştım iyiydi.Senin baska çocuğun varmi canım?Eşinden kaynaklanabilir veya bidaki ay tekrar dene canımYarın başka bi marka gebelikde deniyecem ondada negatif ve hala olmazsam gidecem mecbur :/gebelik yoksa ovuslasyon testi yanlışdı o zaman çünkü yumurtlama gösterdiği günün üstünden 19 gün gecti bişey yok . Hayırlısı artık teşekkürler cevap için
İlk olacak da gectiğimiz aylarda erken dönem bi düşüğüm oldu kendiliğinden düştü adetten 1hafta kadar sonra , sonra 1adet dönemi bekledim bu ay ilk denedik . Ben adet olmadım ama eşimle nası alakası olabilir canım konuyu tam anlamadım :) düşüğüm oldugu ayda yine kullandıydım bu markanın ovulasyonunu . Erken gebelik testide vardı onu adet günümde yaptıydım negatif çıktıydı eczaneden ucuz test aldıydım onda pozitifi gördüydümTesti araştırmıştım iyiydi.Senin baska çocuğun varmi canım?Eşinden kaynaklanabilir veya bidaki ay tekrar dene canım
Daha once kalmissan sorun yok inşallah sabir ve stressiz yola devam canim.Hayirli haberlerini duyariz yakinda inşallah.Doktora git belki hamilesin testte bazen çıkmayabilir deİlk olacak da gectiğimiz aylarda erken dönem bi düşüğüm oldu kendiliğinden düştü adetten 1hafta kadar sonra , sonra 1adet dönemi bekledim bu ay ilk denedik . Ben adet olmadım ama eşimle nası alakası olabilir canım konuyu tam anlamadım :) düşüğüm oldugu ayda yine kullandıydım bu markanın ovulasyonunu . Erken gebelik testide vardı onu adet günümde yaptıydım negatif çıktıydı eczaneden ucuz test aldıydım onda pozitifi gördüydüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?