Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ovs dan sonra pozitif yakalamak aca geblik belrtsi olabilir mi.
Olabilşr bu topiğin başında dolunay die bi üyenin yaDıklarını okudum o adete kdar yapmıs test git gide koyulasmıs yabi bi gün biraz daha koyu bi gün biraz daha siliken sıntam koyu ckmıs ve hamileymiş yani herşey olabilir Rabbim inşallah ol demiştir

Evet kızlar netten almıştım. Çoklu yani ama birkaç tanesi silikti önerebilceğiniz bska var mdır

2 gündür bayansilikti şimdi daha koyu ckmış ya
Evet kızlar netten almıştım. Çoklu yani ama birkaç tanesi silikti önerebilceğiniz bska var mdır
Canım eger gebelik silikse hamilesin.Bende o testi kullandim yumurtlamadan tam 13 gun sonra pozitif çıktı.Yani hcg testi silik veya cok hafif bile ciksa gebesin anlamında

Kızlar merhaba benim bi sorum olacak hormon testinde lh yüksek çıktı yani sınıra yakın biraz yüksek testlerle takip etmem doğru olmaz mi bu durumda ?

Kızlar merhaba benim bi sorum olacak hormon testinde lh yüksek çıktı yani sınıra yakın biraz yüksek testlerle takip etmem doğru olmaz mi bu durumda ?
Canim benimkide öyle olmuştu.Strestendi.Stresten uzak kalırsan düzelir ilaç kullanmaya gerek yok bile.Kafanı dağıt,Hiç bir şey takma testi yap cif çizgiyi yakalarsan degerlendirirsin

Canim benimkide öyle olmuştu.Strestendi.Stresten uzak kalırsan düzelir ilaç kullanmaya gerek yok bile.Kafanı dağıt,Hiç bir şey takma testi yap cif çizgiyi yakalarsan degerlendirirsin
Bu dün akşamki testim. Birazdan sabah testini yapi cam

Eklentiler

• IMAG0235.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 59
Testlerim bu şekilde kızlar

Eklentiler

• IMAG0237.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…