- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.701
Valla laboquik diolar ama bilemiyorm canım pek fikrim yok ovülasyon testleri iyi ama gebelik testini kullanmadım ama yorumlarda iyi diolarKızlar peki en güvenilir gebelik testi hangisi ??
Ovs dan sonra pozitif yakalamak aca geblik belrtsi olabilir mi.Hayırlısı olsun inşallah benim bat 16 aralık bakalım beklicez
Bende onu kullaniyorum.ovs olani hassas hic tam negatif gostermedi.Valla laboquik diolar ama bilemiyorm canım pek fikrim yok ovülasyon testleri iyi ama gebelik testini kullanmadım ama yorumlarda iyi diolar
Belirti var mi hicHayırlısı olsun inşallah benim bat 16 aralık bakalım beklicez
Peki varmi gebelik? Yoksa daha onceden mi denediniz.Ben laboquickin gebelik testini kullandm hep silik çıkyor
Peki varmi gebelik? Yoksa daha onceden mi denediniz.
Ben laboquickin gebelik testini kullandm hep silik çıkyor
Valla daha erken zaten ama dinlemicem kendimi daha önce cok dinledm her belirtiyi hamileliğe yordm bu sefer öyle yapmcamBelirti var mi hic
Olabilşr bu topiğin başında dolunay die bi üyenin yaDıklarını okudum o adete kdar yapmıs test git gide koyulasmıs yabi bi gün biraz daha koyu bi gün biraz daha siliken sıntam koyu ckmıs ve hamileymiş yani herşey olabilir Rabbim inşallah ol demiştirOvs dan sonra pozitif yakalamak aca geblik belrtsi olabilir mi.
2 gündür bayansilikti şimdi daha koyu ckmış ya
Canım eger gebelik silikse hamilesin.Bende o testi kullandim yumurtlamadan tam 13 gun sonra pozitif çıktı.Yani hcg testi silik veya cok hafif bile ciksa gebesin anlamındaEvet kızlar netten almıştım. Çoklu yani ama birkaç tanesi silikti önerebilceğiniz bska var mdır
Olabilşr bu topiğin başında dolunay die bi üyenin yaDıklarını okudum o adete kdar yapmıs test git gide koyulasmıs yabi bi gün biraz daha koyu bi gün biraz daha siliken sıntam koyu ckmıs ve hamileymiş yani herşey olabilir Rabbim inşallah ol demiştir
Canim benimkide öyle olmuştu.Strestendi.Stresten uzak kalırsan düzelir ilaç kullanmaya gerek yok bile.Kafanı dağıt,Hiç bir şey takma testi yap cif çizgiyi yakalarsan degerlendirirsinKızlar merhaba benim bi sorum olacak hormon testinde lh yüksek çıktı yani sınıra yakın biraz yüksek testlerle takip etmem doğru olmaz mi bu durumda ?
Canim benimkide öyle olmuştu.Strestendi.Stresten uzak kalırsan düzelir ilaç kullanmaya gerek yok bile.Kafanı dağıt,Hiç bir şey takma testi yap cif çizgiyi yakalarsan degerlendirirsin
Bu dün akşamki testim. Birazdan sabah testini yapi camCanim benimkide öyle olmuştu.Strestendi.Stresten uzak kalırsan düzelir ilaç kullanmaya gerek yok bile.Kafanı dağıt,Hiç bir şey takma testi yap cif çizgiyi yakalarsan degerlendirirsin
Bence yumurtlaman yakın canim değerlendir bugunleriTestlerim bu şekilde kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?