Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar bir sey sorucam..benim testler siliklesmeye basladi artik ama gogsumde sizlamaya basladi.. Hasta olmadan iki hafta once sizlar genwlde hasta olana kadr devam edr.. Dollenme oldgunda da bu swkilde olur mu yoksa dollenme olmus olsaydi goguslerm acimamis mi olacakti? Anlamadim tam olark... Sormak istedim. Yani dollenme olsada olmasada adet zamanina kadr ve sonrasinda da gogusler hep acir mi?

Benim bata yakin acirdi bu sefer ovlasyondan bu yana sanciyo bakalim bat dan sonra snlayacagiz
Daha cok erken ama adetime 11 gün var daha acaba yeni mi yumurtluyorum ya

Benim her zaman iki hafta oncesinde acirdi ovulasyon donemo sonrasinda yani.. Merak ettgm su hani bazi kadinlarda hamilelikte adet belirtisi hic olmaz mis ya.. Ya da hamilelik oldgu icin normalde gogsu agriyanin gogsu agrimazmis ya... Ondan sordum..:))

Benim ilk hsmileligimde karnim sismese jsmilecoldugumu anlamayacsktim odenli belirti yoktu belli olmuyor bunyeden bunyeyevdegisor o

Ecem naz bence yumurtlamana az kalmis 8 saat sonra yeni bi test yap daha koyu çıkabilir çizgin canım benimde bugün böyleydi öğleyin 8de yenisini yapicam bakalım t çizgisi daha koyu cikicak mi

Kizlarrr acil yardim lütfen sabah ovu testi koyu gibi gelmisti vw biraz önce yaptim t cizgisi c den once cikti ve baya koyusorma istedigim iilişki ne zaman olmali dün oldu yarin mi olmali nasil olmali testi netten alip kullandigim.icin bilgi alabilecegim kimse yok yardim edermmisiniz kasik da agrida var aksam üzerinden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…