- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.741
Bence hamissin bendeki bukadar koyu degildi csnim hcg denesene biKızlar ya bugün 3 teki ve 5 te yaptığım testler ne diosunuz ya yeni mi yumurtluyorum ben yoksa
Daha cok erken ama adetime 11 gün var daha acaba yeni mi yumurtluyorum yaBence hamissin bendeki bukadar koyu degildi csnim hcg denesene bi
Benim bata yakin acirdi bu sefer ovlasyondan bu yana sanciyo bakalim bat dan sonra snlayacagizKizlar bir sey sorucam..benim testler siliklesmeye basladi artik ama gogsumde sizlamaya basladi.. Hasta olmadan iki hafta once sizlar genwlde hasta olana kadr devam edr.. Dollenme oldgunda da bu swkilde olur mu yoksa dollenme olmus olsaydi goguslerm acimamis mi olacakti? Anlamadim tam olark... Sormak istedim. Yani dollenme olsada olmasada adet zamanina kadr ve sonrasinda da gogusler hep acir mi?
Daha cok erken ama adetime 11 gün var daha acaba yeni mi yumurtluyorum ya
Adet dongun nasil? Ovs akintini bilirmisin?Benim bata yakin acirdi bu sefer ovlasyondan bu yana sanciyo bakalim bat dan sonra snlayacagiz
Canım eski yumurtlama dediginden kaç gün geçti?Daha cok erken ama adetime 11 gün var daha acaba yeni mi yumurtluyorum ya
4 gün geçti canımCanım eski yumurtlama dediginden kaç gün geçti?
Benim ilk hsmileligimde karnim sismese jsmilecoldugumu anlamayacsktim odenli belirti yoktu belli olmuyor bunyeden bunyeyevdegisor oBenim her zaman iki hafta oncesinde acirdi ovulasyon donemo sonrasinda yani.. Merak ettgm su hani bazi kadinlarda hamilelikte adet belirtisi hic olmaz mis ya.. Ya da hamilelik oldgu icin normalde gogsu agriyanin gogsu agrimazmis ya... Ondan sordum..:))
Tmm canım yeni yumurtluyorsun.Takipte kal ve degerlendir.Çünkü yumurtlamandan 6 10 gün arası ancak rahim duvarına tutunmaya başlar.Tutunduktan sonra belirtilerde başlar,ki benim öyle oldu.4 gün geçti canım
Canım su an akıntım var az ama 25-26 günde bir adet oluyırumSanırım canım peki akıntı durumun ne hic akıntı takibi yaptın mi
Bunu 4 te yaptım cnm sabah tekrar yapayım o zamanEcem naz bence yumurtlamana az kalmis 8 saat sonra yeni bi test yap daha koyu çıkabilir çizgin canım benimde bugün böyleydi öğleyin 8de yenisini yapicam bakalım t çizgisi daha koyu cikicak mi
Tmm cnmBencede ama ilk idrarla yapma 11 gibi yap su içme tamam mi şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?