- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.721
Bide şey sorucam benim lh yüksek çıktı sınıra yakın 9 çıktı bu testler beni yabiltmuyodur dimiBence yumurtlaman yakın canim değerlendir bugunleri
O konu hakkımda bilgim yok canim benimde lh 7 ye yakın ama test çizgisi çeken daha koyu olduğunu ve sonra si liklestigini gordum benim fikrim yaniltmiyordurBide şey sorucam benim lh yüksek çıktı sınıra yakın 9 çıktı bu testler beni yabiltmuyodur dimi
Benim de gitgide koyulaşıyor sanırım doğru takibi düzenli yaparsam sorun olmucaktirO konu hakkımda bilgim yok canim benimde lh 7 ye yakın ama test çizgisi çeken daha koyu olduğunu ve sonra si liklestigini gordum benim fikrim yaniltmiyordur
Aynen canim bayağı kırmızı olmuş devam et yapmaya ve gün aşırı degerlendirBenim de gitgide koyulaşıyor sanırım doğru takibi düzenli yaparsam sorun olmucaktir
Hcg yptim ofglden sonrs negatifOlabilşr bu topiğin başında dolunay die bi üyenin yaDıklarını okudum o adete kdar yapmıs test git gide koyulasmıs yabi bi gün biraz daha koyu bi gün biraz daha siliken sıntam koyu ckmıs ve hamileymiş yani herşey olabilir Rabbim inşallah ol demiştir
İnsallah canim yaa sol gogsum cok sizliyor.8/12 bekliyorumSabırsızlanma moral bozma bekle inşallah hamilesindir
Cok sagol canim.umarim ogledir ben 2.istiyorum ilkinde regl gununde coook silikti ama uzernden 8 yil gecti.Daha var canım adetine acele atme bakalım
Ovlasyon gecmisti degilmiKızlar benim yine testim dün sabah ki gibi cıktı ya anlamıyoyorm ben niye böyle hafif koyu cıkıyo
Bende kşmyasal gebelikte adete 6 gün varken kanda öğrenmiştim ama idrar tahlili yapmadm hiçCok sagol canim.umarim ogledir ben 2.istiyorum ilkinde regl gununde coook silikti ama uzernden 8 yil gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?