Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bide şey sorucam benim lh yüksek çıktı sınıra yakın 9 çıktı bu testler beni yabiltmuyodur dimi
O konu hakkımda bilgim yok canim benimde lh 7 ye yakın ama test çizgisi çeken daha koyu olduğunu ve sonra si liklestigini gordum benim fikrim yaniltmiyordur

O konu hakkımda bilgim yok canim benimde lh 7 ye yakın ama test çizgisi çeken daha koyu olduğunu ve sonra si liklestigini gordum benim fikrim yaniltmiyordur
Benim de gitgide koyulaşıyor sanırım doğru takibi düzenli yaparsam sorun olmucaktir

Hcg yptim ofglden sonrs negatif

Kızlar aranızda dijital ovulasyon testi kullanan ve öneren var mi bi ay boyunca bitmeden kullanabileceğim yada en azından adet bittikten 13 gün sonra bakıcagm

Acaba ben yeni mi yumurtluyorum 17. Günde yani normalde yumurtlama günüm olan zamanda koyu ckmıstı ama c kadar koyu değildi t değerlendirdik o zmanları ama smdi niye belirgin cıkıyo anlamadm 17. Gün ki kadar koyu değil ama silikte değil durdukca koyulasıyo bide off

Evet 17 sindeydi testtede koyu cktı ama c kadar koyu değildi diğre günlere göre koyuydu baya ozamanları değerlendirdm simdi yine belirgin çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…