- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.761
Canım yarin sabah degerlendir...Kizlarrr acil yardim lütfen sabah ovu testi koyu gibi gelmisti vw biraz önce yaptim t cizgisi c den once cikti ve baya koyusorma istedigim iilişki ne zaman olmali dün oldu yarin mi olmali nasil olmali testi netten alip kullandigim.icin bilgi alabilecegim kimse yok yardim edermmisiniz kasik da agrida var aksam üzerinden beri
Lh pembelik herzaman var.hcg hicmi hafifte olsa silik yok..?Kizlar bat 8/12 hcg negatif lh hafif pembe??
Simdilik hcgLh pembelik herzaman var.hcg hicmi hafifte olsa silik yok..?
Mrb canim attığın testin 2 side lh mi yumurtlamadan kac gun gectiSimdilik hcg
Canım ama ben ondan sonra adet oldm ve adetlerimdüzensiz tükürükten yumurtlama testi aldm ama gebelik testi hangisi iyidirNEDMPS CEVABIM SANAYDI LAVİNYA YANLISLIKLA OLDU CANIM
laboquick laboquic marka aldım ikisinide.Ikiside pozitif çıktıCanım ama ben ondan sonra adet oldm ve adetlerimdüzensiz tükürükten yumurtlama testi aldm ama gebelik testi hangisi iyidir
Benim aldığımda laboquick ve bazıları silik çıkyor peki sağol canım yinedelaboquick laboquic marka aldım ikisinide.Ikiside pozitif çıktı
Canım 16.gun çatlama olmuş.16.gün degerlendirmeliydin.Degerlendirmediysen sabah erkenden degerlendirKızlar ben de akşam testimi de yaptım hep pozitif ama hiç tam koyu olmayacak gibi
16. Gün bugün canım degerlendiremiyorum malesef yarın inşallah ooof of aksiligin böylesi nasip diyelimCanım 16.gun çatlama olmuş.16.gün degerlendirmeliydin.Degerlendirmediysen sabah erkenden degerlendir
Sen bugün degerlendir CanimSabah testimi de yaptım
En koyudan sonra siliklesmeye başladıysa degerlendir.Aksam birdaha yap testiKızlar bugün 21. Gün saat 13:00 de haptığım test akşam ilişki oldu bu gece yine mi olmalı off cok kafam karıstı benim
Sıvı tuketmedenmi yaptın?AksamkiniDğnde yaptım koyuydu aksam biraz silindi bu sabah yine böyle cıldırcam valla adam kusucak artık ilişki deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?