- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.541
Belki teste gerek kalmamıştır değerlendirdiyseniz :)teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda olurum :) teste başlayacağım cünkü bende :)
Belki teste gerek kalmamıştır değerlendirdiyseniz :)
Ne zaman yaptın gebelik testiniyumurtlamadan 1 gün önce oldu telefonumda ki takvime göre :) ama sanmıyorum olsa testte çıkardı dediler
Ne zaman yaptın gebelik testini
Can'ım telefondaki takvime güvenme benımkı hep yanlış olmuş ovulasyon ve yumurta takıbi yaptırıyorum zamanları cok farklı cıktı benimyumurtlamadan 1 gün önce oldu telefonumda ki takvime göre :) ama sanmıyorum olsa testte çıkardı dediler
Yani ilişkinin üzerinden 17 gün geçmiş tekrar etmdinmiiki gün önce
Yani ilişkinin üzerinden 17 gün geçmiş tekrar etmdinmi
Varsa bi tekrar et istersen bir kaç gün sonra 2 gün sonra falan ??tekrarlamadım açıkçası nasıl olsa olurum diye
Varsa bi tekrar et istersen bir kaç gün sonra 2 gün sonra falan ??
Tabiki neğatif çıkmasını istmeyiz ama tekrar et bence ya da çok mu stres yaptıntesti mi tekrarlayım bilmiyorum ki korkuyorum açıkçası negatif olursa diye yoksa zaten en kısa zamanda olurum diyorum
Tabiki kötü çıkmasını istmeyiz ama tekrar et bence ya da çok mu stres yaptın
Pozitif düşünmelisin çünkü bu bile etkiler seniYOK ASLINDA ÇOK RAHATIM AMA KÜRTAJDAN SONRA GECİKME YAŞAYINCA KORKMAYA BAŞLADIM OLSA AYNISIMI OLACAK DİYE
Pozitif düşünmelisin çünkü bu bile etkiler seni
Hayırlısı neyse o olsun haber ver amaHaklısın tabiki bakalım inşallah regl olayım daha çok rahatlarım inşallah
Hayırlısı neyse o olsun haber ver ama
Ben de öyle düşünüyorum cnm ama aksilik bu ya eşim fena hasta oldu kolunu kaldıracak hali yokcanım bence 2 güne bir ilişkiye başla aslında yumurtlama ile çatlama aynı şeyler sadece önce etrafındaki foliküller dökülmeye bslıyor sonra da yumurtluyorsun zaten yarına tam koyulaşırsa bugün bslamanda etkili olcaktır
Cnm merhaba, tam olarak seninle aynı durumdayızKizlar gunaydin.
Ovulasyon testim geldi.
Gec kaldigimi dusunuyordum ama kalmamisim sanirim. Ikinci cizgi bayagi silik. Dun yumurtlamisim gibi akintim ve kasik agrim vardi. Sat 9 aralik.
Simdi komple fotograf koymus arkadaslarinkine bakip yorumlamaya calisacagim. Dum yumurtlamis olsam bu hizla dusmez heralde, bayagi silik cunku.
Fikriniz varsa paylasir misiniz?Eki Görüntüle 1727635
Cnm merhaba, tam olarak seninle aynı durumdayızbenim de akıntım başladı ama aynen testim bu şekilde çıkıyo.. Sanırım bikaç gün var ama şimdidem çalışmalara başlamak lazım diye düşünüyorum burda bayanlar o yönde tavsiyede bulundu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?