- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.521
Tamam Can'ım cok sagolunİsteğr bağlı canım yumurta çatlamasındann sonra gebe kalan da var
sende sağol canımTamam Can'ım cok sagolun
Ağrı falan olurmu ki tutunurken hiç bilmiyorumki gerçi sperm ıkı gun yasabiliyormuşsende sağol canım
Canım bsey hissedmen çünkü yeni daha sperm 3 gün dayanır yani yumurtlamdan 3 gün önce ilişki olsa ve yumurtlamdan 1 gün sonra da gebe kalma ihtmalin varAğrı falan olurmu ki tutunurken hiç bilmiyorumki gerçi sperm ıkı gun yasabiliyormuş
İnşaallah Can'ım senin kaç günün var bitti mi yumurtlamanCanım bsey hissedmen çünkü yeni daha sperm 3 gün dayanır yani yumurtlamdan 3 gün önce ilişki olsa ve yumurtlamdan 1 gün sonra da gebe kalma ihtmalin var
Bende bu ay test kullanmaya bsladm nasp olur inşaallah gebe kalırım bendeİnşaallah Can'ım senin kaç günün var bitti mi yumurtlaman
Bende bu ay test kullanmaya bsladm nasp olur inşaallah gebe kalırım bende
canım sıvı tüketmden 2. idrarla kullanben de bu ay test kullanacağım hayırlısı olur inşallah nasıl kullanırım tabi tecrübelere ihtiyacm olacak
İnşaallah Can'ım insaallah kalırsın ne sorsam cevap verdin rabbim güzel gönlüne kucağına doldursun insaallahBende bu ay test kullanmaya bsladm nasp olur inşaallah gebe kalırım bende
Ne dmek canım benim çok teşekkür ederim çok mtlu oldm böyle düşünmene çok sevindm nasp olur inşaallah. Aminnİnşaallah Can'ım insaallah kalırsın ne sorsam cevap verdin rabbim güzel gönlüne kucağına doldursun insaallah
Teste devam et canım zaten yarin koyulasir bence.Yumurtanın etrafindaki salgilar önce bırakılır daha sonra yumurta çatlar.Yumurta catlayinca sıvı akinti yani su gibi gelir.Benimde öyle oldu iki gun akinti basladi sonra catlama olduKizlar herkese merhaba bi sorum olacak yanitlarsaniz cok sevinirim...bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya basladim.. gittikce koyulasmaya basladi ikinci cizgi ama henuz digerinin koyuluguna ulasmadi, fakat 2 gundur yumurta aki kivaminda akintim var. Simdi bu durumda teste mi guveneyim yoksa akintiya mi? Akintidan bikac gun sonra yumurtlama yasayan var mi aranizda? Benim testime gore oyle olacak cunku bu gidisle
canım sıvı tüketmden 2. idrarla kullan
Çok teşekkür ederimTeste devam et canım zaten yarin koyulasir bence.Yumurtanın etrafindaki salgilar önce bırakılır daha sonra yumurta çatlar.Yumurta catlayinca sıvı akinti yani su gibi gelir.Benimde öyle oldu iki gun akinti basladi sonra catlama oldu
canım bence 2 güne bir ilişkiye başla aslında yumurtlama ile çatlama aynı şeyler sadece önce etrafındaki foliküller dökülmeye bslıyor sonra da yumurtluyorsun zaten yarına tam koyulaşırsa bugün bslamanda etkili olcaktırKizlar herkese merhaba bi sorum olacak yanitlarsaniz cok sevinirim...bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya basladim.. gittikce koyulasmaya basladi ikinci cizgi ama henuz digerinin koyuluguna ulasmadi, fakat 2 gundur yumurta aki kivaminda akintim var. Simdi bu durumda teste mi guveneyim yoksa akintiya mi? Akintidan bikac gun sonra yumurtlama yasayan var mi aranizda? Benim testime gore oyle olacak cunku bu gidisle
canım bence 2 güne bir ilişkiye başla aslında yumurtlama ile çatlama aynı şeyler sadece önce etrafındaki foliküller dökülmeye bslıyor sonra da yumurtluyorsun zaten yarına tam koyulaşırsa bugün bslamanda etkili olcaktır
Adetin düzenlimdir normaldemerhaba benim adetim 4 gün geçti ve sol tarafımda iğne batması gibi bir sızı giriyor sizce neden olabilir adet geciktiği için midir
canım kürtajdan sonra birkaç ay oluşan düzensizlikler normal sende pek düzensizlik olmamış ama eğer 7 günü geçerse test yapnormalde hep düzenliydi hatta 18 eylülde kürtaj oldum tam 28 gün sonra oldum ikinci adetimi 30 gün sonra oldum geçen ay 3 gün geçti bu ayda 4 gün
canım kürtajdan birkaç ay sonra oluşan düzensizlikler normal sende pek düzensizlik olmamış ama eğer 7 günü geçerse test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?