Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar herkese merhaba bi sorum olacak yanitlarsaniz cok sevinirim... bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya basladim.. gittikce koyulasmaya basladi ikinci cizgi ama henuz digerinin koyuluguna ulasmadi, fakat 2 gundur yumurta aki kivaminda akintim var. Simdi bu durumda teste mi guveneyim yoksa akintiya mi? Akintidan bikac gun sonra yumurtlama yasayan var mi aranizda? Benim testime gore oyle olacak cunku bu gidisle

Teste devam et canım zaten yarin koyulasir bence.Yumurtanın etrafindaki salgilar önce bırakılır daha sonra yumurta çatlar.Yumurta catlayinca sıvı akinti yani su gibi gelir.Benimde öyle oldu iki gun akinti basladi sonra catlama oldu

canım bence 2 güne bir ilişkiye başla aslında yumurtlama ile çatlama aynı şeyler sadece önce etrafındaki foliküller dökülmeye bslıyor sonra da yumurtluyorsun zaten yarına tam koyulaşırsa bugün bslamanda etkili olcaktır

merhaba benim adetim 4 gün geçti ve sol tarafımda iğne batması gibi bir sızı giriyor sizce neden olabilir adet geciktiği için midir

normalde hep düzenliydi hatta 18 eylülde kürtaj oldum tam 28 gün sonra oldum ikinci adetimi 30 gün sonra oldum geçen ay 3 gün geçti bu ayda 4 gün

normalde hep düzenliydi hatta 18 eylülde kürtaj oldum tam 28 gün sonra oldum ikinci adetimi 30 gün sonra oldum geçen ay 3 gün geçti bu ayda 4 gün
canım kürtajdan sonra birkaç ay oluşan düzensizlikler normal sende pek düzensizlik olmamış ama eğer 7 günü geçerse test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…