Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bu sabah ilk idrarla testi tekrarladım fakat yine negatif çıktı. Sanırım olsaydı çıkardı diye düşünüyorum.kan verdim sabah orda daha net belli olur. Rabbimden umut kesilmez inşallah güzel haber alırım. Bu arada adetim 5 gün geçiyo bugün

Canım yumurta catladiktan sonra 13.gun yapsan sabah ilk idrarla çıkar.Hatta bizimki 12.gün bile hafif belirmişti idrarda
Bnm yok heralde o zmn normalde 31 günde bi adet görüyorum adetimin 21.günü ovi testi pozitif çıkmıştı. Bugün kan verdim inşallah sonucum pozitif çıkar Allah'ın izniyle

Arkadaslar selam. Bu ay bebek calismalarina basladik esimle. Laboquick ile adetimden hemen sonra teste basladim. Adetim 27-28 gunde bir olur. Telefonumdaki programa gore 14. Gun ovulasyon gunum olarak gozukuyordu. Yaptigim testlerde de oyle sanki ama benim testimdeki ovulasyon gunu, diger arkadaslardaki gibi kipkirmizi olmadi. Ovulasyon ile hamile kalan arkadaslarin tecrubelerini bekliyorum. Sizce fotografa gore hangi gun yumurtlama olmus? Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

Eklentiler

• image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 289
Ben henüz hamile kalamadım bugün belli olucak inşallah bu ay var mı yok mu
Ama tam kırmızıyı görene kdr hergün aynı saatte yapmaya devam et değişebiliyor çünkü bnm 21.gün kırmızı oldu

Ben henüz hamile kalamadım bugün belli olucak inşallah bu ay var mı yok mu
Ama tam kırmızıyı görene kdr hergün aynı saatte yapmaya devam et değişebiliyor çünkü bnm 21.gün kırmızı oldu

Tam kirmizi olmadan 15. Gun siliklesti rabiss54. Biz de 14 ve 15. Gunler birlikte olduk ama bilemiyorum. Bu ay adet olursam, onumuzdeki ay tekrar deneyecegim. Senin icin de hayirlisini diliyorum. Guzel haberlerini bekliyorum arkadasim :) bu arada kac aydir calisiyorsunuz?

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.. Belki geç döllenme olmuştur..

Bana hepsi silik geldi ama aralarından en koyusu 14.1 gbi sen yine de devam et

Merhaba. Ben de ilk defa bu ay denedim. Benim de sat 8 aralik. Ben de 14. Gun diger gunlere gore daha koyu oldu test ama diger arkadaslarinki gibi kopkoyu olmadi. 15. Gun siliklesmeye basladi. 14. Gun kasik agrimda vardi. Biz de o gunu ve ertesi gunu degerlendirdik ama kismet.Normalde 27-28 gunde bir regl oluyorum. Testte koyu kirmizi mi olmadi gerekiyor , yumurtlamanin gerceklestigini anlamak icin onu da bilmiyorum. Deneyimlerle gorecegiz bakalim. Umarim ovulasyonunu kacirmamissindir..

Keske hic baslamasaydim

Saricam buna biliyorum.

Sen ne zamandir deniyorsun?
Eylül ayından beri deniyoruz cnm, aslında kasımda hamile kaldım fakat sevincim kısa sürdü kimyasal gebelik geçirdim 8 aralıkta düştü bebeğim ben de onun üzerine senin gibi testlere sarmış durumdayım.. kasımda hamile kalmasaydım da alacaktım gerçi.. peki sen?

Bana hepsi silik geldi ama aralarından en koyusu 14.1 gbi sen yine de devam et

İlk yaptigimda 14. Gunun cektigim fotografi bu aslinda. Bekleyince biraz siliklesmis portala attigim fotografta. Bi daha gorusunu alabilir miyim bu fotografa gore? :)

Eklentiler

• image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 222
Dunku akinti ve agridan suphelendim ben senden suphem yok kiz
Gunde 1 test yapmaya devam edeyim di mi?
10 tanecik testim var hepi topu kaldi 9. Az almisim.
Bence de pazar ya da ptesi olacak.
Yok kız benden süphelendiğini düşünmdm :) tahminim böyle ama siz yine de 2 güne bir ilişki yaşayın

İlk yaptigimda 14. Gunun cektigim fotografi bu aslinda. Bekleyince biraz siliklesmis portala attigim fotografta. Bi daha gorusunu alabilir miyim bu fotografa gore? :)
Evet canım yine silik ama daha koyu diğerine göre bence akıntın da olduysa yumurtlamış olabilirsin :):)

Son 3 gundur araliksiz iliski var.
Yumurtladiysam kacirmamisimdir da, merak benimkisi.
Tam adet dongumu de bilmiyorum dkh ile herkes 28 gunde bir oluyo denebilir yani.
Benim ilk ayim bide. Ilk kez deniyorum bebis.
Tutsa guzel olur.

Benim ilk ayim.
Gecen ay yarida vazgeçip prezervatifle korunduk.
Gecmis olsun insallah olur bu sefer.

Yok kız benden süphelendiğini düşünmdm :) tahminim böyle ama siz yine de 2 güne bir ilişki yaşayın

Bakalim artik. Kismet...

Son 3 gundur araliksiz iliski var.
Yumurtladiysam kacirmamisimdir da, merak benimkisi.
Tam adet dongumu de bilmiyorum dkh ile herkes 28 gunde bir oluyo denebilir yani.
Benim ilk ayim bide. Ilk kez deniyorum bebis.
Tutsa guzel olur.

Benim de ilk ayim. İkimiz icinde hayirlisi bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…