- 11 Aralık 2015
- 37
- 26
- 3
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.501
Cook hafif cizgsi cikti 2 saat snraTest negatif mi çıktı
Çok silik evet ama çok erkenBu braz daha belli sanki yada banami oyle gelioki
Ve 2 saat sonra geçerli değilmişÇok silik evet ama çok erken
Bu braz daha belli sanki yada banami oyle gelioki
Evet canim gözüküyor t nin altında hafif bir çizgi 2 gün sonra tekrarla biraz daha belirginlesecektir ins hayırlısı olsunBu braz daha belli sanki yada banami oyle gelioki
Evet ya öyleymiş düşürüp tekrar yukseliyomus hepsi stresten çok sagol onuda denerim canimBenimde 37 çıktı sonra dostinex kullandım düştü
Üç ay sonra yine çıktı yine dostinex
Ama sonra yine çıkıyo malesef
Aslanpençesi çayı iyi geliyor
Dene istersen
İnşallah tutar canımBakalm 2 gune tekrar yapim hayirlisi olsun.
Can'ım ben de gülen yüz çıkmış demiştimya bugun diğerinden yaptım çizgi çıkmadı tek çizgi yani bu ne demek oluyor catladı mıBiz laboquick kullanyoruz
Evet benmde bu ay iki cift cizgi belirgindi sonra tekr dusunce catlams oluyo ve benm 5 gunum var hafif cizgi cikti hayirlisi hepmz icinDün gülen yüzdü bugun tek çizgi yardım edın ne olur yazın
Olabilir neden olmasn . Ovulasynda ciktiysa esinden yana bi sknti yoksa Allahn izniyle olur insalah.Kizlar bisey sorcam bende bu ay ovulasyon testi yaptim teste gore yumurtlamam gerceklesti ama akintim falan olmadi yok denecek kadar az oldu yani bu normalmi acaba olabilirmi yani
Insalah canm hayirlisi olsn :)İnşallah tutar canım
Evet canımCan'ım ben de gülen yüz çıkmış demiştimya bugun diğerinden yaptım çizgi çıkmadı tek çizgi yani bu ne demek oluyor catladı mı
Cok sag ol Can'ım o Zaman cumayı değerlendirmemin anlamı var mıEvet benmde bu ay iki cift cizgi belirgindi sonra tekr dusunce catlams oluyo ve benm 5 gunum var hafif cizgi cikti hayirlisi hepmz icin
İsteğe bağlı canım yumurta çatlamasındann sonra gebe kalan da varCok sag ol Can'ım o Zaman cumayı değerlendirmemin anlamı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?