- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.601
Canım zaten adı yumurtlama testi yumurtladığın gün pozitif çıkyor çatlamada yumurtlamada aynı şeylerO feilde bu yumurtlama testleri yumurtanin catlayip catlamadgni gosterebilior mu? Yani ovu testlerinden anlyabilir miyiz?
Evet canımAnladığım kadarıyla çift çizgi yumurtlama başlangıcını gösteriyor
İnşallah canım kan verdim sonucu pazartesi öğreneblkcem ancaRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.. Belki geç döllenme olmuştur..
Hayırlısı olsun inşallah.. Haberlerini bekliyoruz, yaz burayaİnşallah canım kan verdim sonucu pazartesi öğreneblkcem anca
Bi yıl oldu ama 5 ay önce 3 aylıkken kürtaj oldum kalbi durmuş tu 7 +5 günlükken.ilk kez o zmndan beri adetim gecikti bu kdr nasip kısmet inşallah Rabbim yüzümüze gülerTam kirmizi olmadan 15. Gun siliklesti rabiss54. Biz de 14 ve 15. Gunler birlikte olduk ama bilemiyorum. Bu ay adet olursam, onumuzdeki ay tekrar deneyecegim. Senin icin de hayirlisini diliyorum. Guzel haberlerini bekliyorum arkadasim :) bu arada kac aydir calisiyorsunuz?
Yazarım tabi cnm yazmam mı hiç hemdeHayırlısı olsun inşallah.. Haberlerini bekliyoruz, yaz buraya
Kocaman bir 0 çıktı değerimYazarım tabi cnm yazmam mı hiç hemde
Evet cnmArkadaslar bakabilirmsnz sizce yumurtlama olmusmu
Evet cnm
Peki ne zmn yapmak laxim cnm cok tesekkur ederim
Siliklesince yapiliyo yazmis arkadaslar kafam karisti
Dun gece iliski oldu ama ben testi bu gun ysptim bir gun arayla yapilmali deniyor ama kafm karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?