Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım yapmaya devam et.Ne zaman catlayacagi belli olmuyor.Gecikme olabiliyor.bunlarin hepsi negatif

Dun gece iliski oldu ama ben testi bu gun ysptim bir gun arayla yapilmali deniyor ama kafm karisti
Cinsiyet farketmiyorsa...Ha birde Koyulasma catlamak uzere olduğunu gösterir.Kimisinde koyulasma uzun sürer çünkü yumurta gec çatlar.Koyuluktan sonra hafifte olsa siliklesmeye başladıysa çatlamış demek

Kizlar yeniden selam.
6 saat arayla ikinci testi yaptim.
Ilk testte kargo falan gelince heyecanlanip adeta 15 dk arayla falan yapmistim cisimi denemek icin ama bunda 3 saat sivi almadim, wcye gitmedim.
Sonuc... ilkinden daha silik.
Sizce dun yumurtlamis miyimdir?
Daha dogrusu yorumunuz nedir?

Eklentiler

• 20151225_180303.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 122
Cinsiyet farketmiyorsa...Ha birde Koyulasma catlamak uzere olduğunu gösterir.Kimisinde koyulasma uzun sürer çünkü yumurta gec çatlar.Koyuluktan sonra hafifte olsa siliklesmeye başladıysa çatlamış demek
Cinseyet nasil oluyo peki cnm onu bilmyrm bn esim erkek istyor

Cinseyet nasil oluyo peki cnm onu bilmyrm bn esim erkek istyor
Canim 8 gibi tekrar yap testi koyu çizgi hafifte olsa siliklesmeye başladıysa ilişki olsun.Derin birleşme olmasına dikkat et.Kalca altina ince bir yastık koy ve 1 saat kalkma.Ama keşke dün ilişki olmasaydi.Erkek kromozomlari 24 saatte ölüyorlar.Kız spermleri 73 saat yaşıyor.Yani anlayacağın yumurtan bu akşam catlarsa ve erkek kromozomlarin vakti dolmussa kizlarinki hazirda bekliyorsa,catlayan yumurta hangisi hazır ve kaliteliyse onu tutuyor.Bilmem anlata bildimmi.Kismet artık.Daha onceden sormuş olsaydın keşke ama nasibinde varsa olur inşallah

Cnm cocuk yapmak icin iliski olmadi oyleydi o yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…