- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.621
Sper kalitesi dusmezmigaranti olsun diyorsan hergün de olabilirmiş
Sper kalitesi dusmezmi
Gun asiri yapilsa nasil olurişte onu sen bileceksin sen karar vereceksin canım ara versen de olur :)
Gun asiri yapilsa nasil olur
Cok tesekkur ederim cnm saololabilir tabiki sonuçta yumurtanın 24 saat ömrü var sperm 3 gün yaşayabiliyor yumurtlamadan önce gün aşırı ilişki olup yumurtlkama gününe denk getirebilirsin bir ilişki de
Cok tesekkur ederim cnm saol
Yumurtlama olunca kasiklarda agri oluyomurica ederim canım
Yumurtan catlamaktan vaz geçmiş ondan canım.Ama yapmaya devam et catlayacaktirselamlar. testlerde kafayı yedi galiba. koyulaşacakken vazgeçip silikleşti.
Canım yapmaya devam et.Ne zaman catlayacagi belli olmuyor.Gecikme olabiliyor.bunlarin hepsi negatifArkadaslar selam. Bu ay bebek calismalarina basladik esimle. Laboquick ile adetimden hemen sonra teste basladim. Adetim 27-28 gunde bir olur. Telefonumdaki programa gore 14. Gun ovulasyon gunum olarak gozukuyordu. Yaptigim testlerde de oyle sanki ama benim testimdeki ovulasyon gunu, diger arkadaslardaki gibi kipkirmizi olmadi. Ovulasyon ile hamile kalan arkadaslarin tecrubelerini bekliyorum. Sizce fotografa gore hangi gun yumurtlama olmus? Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim
Yaptim canım Gebelik pozitif çıkınca bukez ovubtesti yaptım negatif yani silik çıktı.
Akşam 8 gibi tekrar yap.Sonn3 saat sıvı tuketmedenLutfen cvp
Cinsiyet farketmiyorsa...Ha birde Koyulasma catlamak uzere olduğunu gösterir.Kimisinde koyulasma uzun sürer çünkü yumurta gec çatlar.Koyuluktan sonra hafifte olsa siliklesmeye başladıysa çatlamış demekDun gece iliski oldu ama ben testi bu gun ysptim bir gun arayla yapilmali deniyor ama kafm karisti
Cinseyet nasil oluyo peki cnm onu bilmyrm bn esim erkek istyorCinsiyet farketmiyorsa...Ha birde Koyulasma catlamak uzere olduğunu gösterir.Kimisinde koyulasma uzun sürer çünkü yumurta gec çatlar.Koyuluktan sonra hafifte olsa siliklesmeye başladıysa çatlamış demek
Cnm cvp bekliyrm :)Cinsiyet farketmiyorsa...Ha birde Koyulasma catlamak uzere olduğunu gösterir.Kimisinde koyulasma uzun sürer çünkü yumurta gec çatlar.Koyuluktan sonra hafifte olsa siliklesmeye başladıysa çatlamış demek
Sabrin cvp bekliyrm cnmCnm cvp bekliyrm :)
Canim 8 gibi tekrar yap testi koyu çizgi hafifte olsa siliklesmeye başladıysa ilişki olsun.Derin birleşme olmasına dikkat et.Kalca altina ince bir yastık koy ve 1 saat kalkma.Ama keşke dün ilişki olmasaydi.Erkek kromozomlari 24 saatte ölüyorlar.Kız spermleri 73 saat yaşıyor.Yani anlayacağın yumurtan bu akşam catlarsa ve erkek kromozomlarin vakti dolmussa kizlarinki hazirda bekliyorsa,catlayan yumurta hangisi hazır ve kaliteliyse onu tutuyor.Bilmem anlata bildimmi.Kismet artık.Daha onceden sormuş olsaydın keşke ama nasibinde varsa olur inşallahCinseyet nasil oluyo peki cnm onu bilmyrm bn esim erkek istyor
Cnm cocuk yapmak icin iliski olmadi oyleydi o yaniCanim 8 gibi tekrar yap testi koyu çizgi hafifte olsa siliklesmeye başladıysa ilişki olsun.Derin birleşme olmasına dikkat et.Kalca altina ince bir yastık koy ve 1 saat kalkma.Ama keşke dün ilişki olmasaydi.Erkek kromozomlari 24 saatte ölüyorlar.Kız spermleri 73 saat yaşıyor.Yani anlayacağın yumurtan bu akşam catlarsa ve erkek kromozomlarin vakti dolmussa kizlarinki hazirda bekliyorsa,catlayan yumurta hangisi hazır ve kaliteliyse onu tutuyor.Bilmem anlata bildimmi.Kismet artık.Daha onceden sormuş olsaydın keşke ama nasibinde varsa olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?