- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.641
Bugun asiri yaoalim mi yani onu diyrm erkek olmasi icinCnm cocuk yapmak icin iliski olmadi oyleydi o yani
Anladm tatlım benimkide böyle bse olsa keşkeYaptim canım Gebelik pozitif çıkınca bukez ovubtesti yaptım negatif yani silik çıktı.
İyi ozaman.Testte siliklesmeye basladiysa dedigim gibi iliski olsun canım.Yalnız eşine 2 3 saat oncesinden acı bi kahve icir.Bu aksam siliklesmese sabah dene ama ilk idrarla degil ikinci idrar olsun.Ama bu aksam catlayacaga benziyor canımDun hamile kalnsk icin iliski olnadi cnm yani iceriye bosalma olmadi
Saat 10 bi daha test tapsam olur mu cnmİyi ozaman.Testte siliklesmeye basladiysa dedigim gibi iliski olsun canım.Yalnız eşine 2 3 saat oncesinden acı bi kahve icir.Bu aksam siliklesmese sabah dene ama ilk idrarla degil ikinci idrar olsun.Ama bu aksam catlayacaga benziyor canım
Yani t çizgisinin koyulugu hafifta olsa silikleşmişse tamamdır canmCif cizgi siliklesince olmayakmiydi iliski sanki
OlurSaat 10 bi daha test tapsam olur mu cnm
Tek iliski mi olacak yoksa bir gun sonra tekrar yine mi yapilmaliYani t çizgisinin koyulugu hafifta olsa silikleşmişse tamamdır canm
Ben y e kle hamile kaldım.Ama sen iki kez yap gun aşırıTek iliski mi olacak yoksa bir gun sonra tekrar yine mi yapilmali
Bu gece olsun yaniBen y e kle hamile kaldım.Ama sen iki kez yap gun aşırı
Cok tesekkur ederim cnm yaaaBu gece olsun yani
Kac kez diyecem hafif siliklesmeye başladıysa....Bu gece olsun yani
Rica ederim.Hele şükür anladın canım.Kolay gelsin ozamanCok tesekkur ederim cnm yaaa
Heycanliyim cnm ne yapiyim optm :)Rica ederim.Hele şükür anladın canım.Kolay gelsin ozaman
Belli belli de heyecan yaparsan stres olur yumurtan çatlamaz bu kezHeycanliyim cnm ne yapiyim optm :)
Bilemedim cnm ne desem.. hayirlisi olsun diyelim.. sıkma canini sakın.. hepimiz deniyoruz sonucta...Kocaman bir 0 çıktı değerim
Sabirin sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün insallahYumurtan catlamaktan vaz geçmiş ondan canım.Ama yapmaya devam et catlayacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?